Close
Faqja 9 prej 9 FillimFillim ... 789
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 89 prej 89
    R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Postuar më parë nga The exorcist
    Doni më për Belulin ?

Per sa i perket moshes time une nuk e kam deklaruar ne forum.

Cte intereson ty kaq shume se cfare besojme ne apo jo ?? Kush do beson , kush nuk do nuk beson... Ti cfare do qe i fut hundet kot ? Shko andej nga rubrikat sportive ose ik shko hidh ndonje lloto dhe na ler neve te diskutojme
    Shif car komentesh leshi qe ben ore i gjore shif se ate dite fillove duke shkrujt pa pushim qe ti mbuloje keto budalleqe qe thua.. hajde boll tani permbajuni temes DHE FORUMIT.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-03-2003
    Postime
    683
    ok. Ti ke te drejte. Dakord je tani.?? Mund te ikesh qe ke ketu se spo i lexoj dot me ato shkrimet e tua ok?

Ke te drejte pra, vetem ik prej ketu se qenke i bezdisshem.

A e merr vesh qe nuk kam qejf te te flas ?? Pse vazhdon te kthesh pergjigje ?

Mos mu pergjigj me ok ? Te dhashe te drejte keshtu qe vazhdo andej nga ishe nisur

Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    More qenke shume i cuditshem ti me duket.. a vuan nga ndonje gje ti ore... te dukem gje kalama une ore? apo mbaroi kaseta ene po e kthen mbrapsht tani.

ne bote ne antikitet thuhej qe bota ishte ne qender te gjithesise... ti me duket se qenke nje person qe shkon sipas ati lloj sistemi gjeocentrik. Mirepo bota nuk rrutullohet vetem rreth teje dhe shokeve te tu qe deri tani shpifin me ato gabimet llogjike qe me bejn ketu, bejn propagande pa kuptim... bejn ironi pa kuptim(shoku jot Indrit shkon deri tek forumi i padoganes ene shkrun tek tema e brekeve te grave me ironi), por bota ka dhe njerez te tjere qe flasin dhe kan qef te degjojn argumenta me vend ... NQS KE DICKA KUNDRA MEJE QE TE MARR PJESE NE KETE TEME TE FTOJ MIQESISHT TA DISKUTOJM BASHKE TEK FORUMI I ANKESAVE, bile ta hap une temen mos u merakos fare.

Pytjet e mija sjan te drejtuara vetem ty, je ti qe i merr komplet personale dhe po vazhdon nje debat te kote me mua.

me cin po lufton me mullijte e eres more derzi?
    ---------- Hajde tani ene jep argumenta aty mos me shkruj 2 rreshta mua... po nuk deshe me dhene argumente TI JE AI QE DUHET TE IKI NGA KJO TEME... sepse nuk qenke i afte ti permbahesh asaj (derisa e humbet kohen duke me qujt mu prift apo historian apo merresh me futboll ketu).

Djal i mbare dhe nje here kam rrespekt se je BASHKOMBAS I IM E PARA, dhe je ME I MOSHUAR E DYTA, prandaj pak me tolerance me ato shkrime qe me ben... po pate gje kundra shko ankohu tek MODERATORET.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Hyllien : 22-01-2004 më 00:15
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-03-2003
    Postime
    683
    a merr vesh a jo ???? Une nuk dua te te flas ty. NUk me duhet se cfare ben indritin ok ? Cpune kam une me indritin ? Ai eshte i lire te beje cfare te doje ne forum

Te dhashe te drejte njehere ...Cfare do me tani ..... ????

Nuk eshte se kam ndonje gje personalisht me ty a e kupton ? THjesht se nuk ka me gje per te diskutuar ne kete teme. NUk i shef ti qe asnje nuk po poston ketu pervec neve te dy ?

Hajd shnet

Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    nuk postojn se un i kerkoj llogjiken dhe jo pallavrat dhe propaganden...
    ne cdo gje qe kam ngritur nuk me dhate nje pergjigje sme dhate..

nqs njerezit nuk shkruajn nuk kane argumente me te shkruajn , nqs mendojn se kane te drejte le te vine te na e mbrojne "llogjikisht" te drejten...

prandaj djem te nderuar kur hapni tema te tilla bjerini lapsit mire sepse pergjigjet qe kerkohen nuk jane thjesht fetare por llogjike dhe me sens ne rradhe te pare

nesje
    NQS diskutimi ketu paska forme te tille(hidh e prit, propagande, ironi te kote), dhe un jam perfshire kryseisht vetem ne dy tema ne kete forum... imagjino cbehet sikur te futem dhe tek te tjerat qofte per mua qofte per ju... prandaja le ti ndalojm postimet e teperta dhe te PERSERITURA 200 here dhe ti futemi llogjikes nje here pastaj fese... fesu futjuni tek forumet perkatese.

Shendet
    Ndryshuar për herë të fundit nga Hyllien : 22-01-2004 më 03:32

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-03-2003
    Postime
    683
    aman o burre ! prape ti ....booooooo nuk merzitesh ti ?

Si te kesh qef. Shifi mire temat sepse ti ke filluar te dalesh nga tema i pari dhe nuk eshte faji i indritit qe ti nuk i kupton ato qe shkruan ai.

Nqs ke qef sqarime per tema te vecanta , me sakte per islamin me co mesazh privat se kjo tema ketu eshte bere bajate.

Secili ka nje laps ne dore te vet dhe secili ka nje kaligrafi ndryshe nga te tjeret , prandaj nuk duhet te cuditesh kur shef njerez me mendime ndryshe nga te tuat

Jezusi ju do! Maska e Astrit77
    Anëtarësuar
    26-09-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    390
    Postuar me pare nga klevis2000:
    Fjala krishter asnjehere nuk u shqiptua nga jezusi perkundrazi kjo fjale o emertua nga shume kohe pas largimit te jezusit.
    ketu me poshte po sjell fjalet e Jezusit me dishepujt e tij, kur flet per ditet e fundit, pra koha afer ardhjes se tij te dyte, kohe ne te cilen ne jetojme :

Matthew 24:24 Sepse do të dalin krishtër të rremë dhe profetë të rremë, dhe do të bëjnë shenja të mëdha dhe mrrekulli të tilla aq sa t’i mashtrojnë, po të ishte e mundur, edhe të zgjedhurit.
    Mark 13:22 Sepse do të dalin krishtër të rremë dhe profetë të rremë dhe do të bëjnë shenja e çudi për të gënjyer, po të jetë e mundur, edhe të zgjedhurit.

Jezusi jo vetem qe e shqiptoi emrin i krishter,por ai e dinte se ky emer do te perdorej nga ata qe do te ndiqnin ate, por gjithashtu ky emer perdoret edhe nga shume kundershtare te tij si maskim
    Duani armiqte tuaj bekoni ata qe ju mallkojne, per te qene bij te Atit tuaj qe eshte ne qiej -Jezus

Vetvendosje Maska e INDRITI
    Anëtarësuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    I ulur ne zemren e njeres.
    Postime
    2,170
    Postuar më parë nga Cyclotomic
    More a sheh se car shkruan apo jo se po sillemi verdalle kot me duket, lere ato gjera tani "spo ofendoj une" se deri tek forumi padogana shkove dhe shkrujte tek tema e brekeve te femres po mos mu hiq i ndershmi i madh.. hajde mu pergjigj aty se i bere te gjithe Musliman bashke me Jezusin... dhe un te thashe ja po ta jap kete mundesi un ty meqe po bertet shume... atehere nqs qenka profet musliman pse e shane?

po juve ne car zoti besoni?? Zoti i testamentit te vjeter apo jo? te njejtin zot kemi dhe ne, kshu qe boll me nonsens.

Po ti i ke inat Shiitet dhe Bektashinjte se jane shume me para si civilizim prandaja dhe ne mentalitet.... po sta kam fajin une ty.. mos i PERCMO fete e tjera... dhe shih se car shkruan para se te pergjigjesh..

ta thashe nje here shif SOTERIOLOGJINE e feve nje here ene pastaj hajde flit ketu me mendje te kthjellet.
    O Kalama i lumtur!
    Me te keq sja kalon dot me mua por rri ne teme mos me dil muja tek breket e femres.
    Une u futa atje dhe ste pyes ty nga hyj.
    Me shume u cudita se si shkruan nje femer ne ata tema edhe te them te drejten shkrimi im qe pak me kunj aty pavaresisht se ti se ke mbushur moshen ta kuptosh.
    Me mua rri urte se te bie me mire lol
    Tani pergjigju per shkrimet e Klevist.
    A ka nevoje Zoti per gomar?
    Ke beson ti Jezusi\n apo Palin?
    Pali thote jezusi eshte Zot ndersa Jezusi vete deshmon se eshte profet.
    ke beson fol?
    edhe mua me ler rehat mos me detyuro te behem i keq.
    Injoranca nuk zhduket me top

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,341
    Postimet në Bllog
    22
    Injoranca e juaj eshte jashte ketij universi.

Po pyesni se ciles fe i perket Zoti?

Qe te mos vdisni budallenj, feja eshte per njerezit, Perjetesia eshte per Zotin.

Albo

P.S Tema mbyllet ketu.
    "Babai i shtetit është Ismail "Qemali", e zbuloi Edvin shkencëtari!"

Faqja 9 prej 9 FillimFillim ... 789

Tema të Ngjashme

1. Kështu foli Tahir Zemaj
    Nga Nice_Boy në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 123
    Postimi i Fundit: 01-01-2014, 18:52
  2. Dialogu i Muslimanit me Krishterin
    Nga forum126 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 147
    Postimi i Fundit: 07-05-2013, 10:59
  3. Hiqmet Meçaj
    Nga dikeafajtore në forumin Shkrimtarë shqiptarë
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 22-09-2012, 11:27
  4. Nasi Lera
    Nga Fiori në forumin Shkrimtarë shqiptarë
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 21-01-2007, 18:21
  5. Dashuria ndalohet
    Nga Shën Albani në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 52
    Postimi i Fundit: 10-06-2005, 03:09

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •