Close
Faqja 5 prej 9 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 89
    R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    eh more djal... te keshilloj te shkosh pak tek forumi i sportit dhe te shofesh moshen time dhe shpirtin tim femijnor... por kur vjen puna e seriozitet di te jem dhe serioz e te flas.
    kshu qe mos ja fut kot se te sjell ketu gjysmen e forumit te deshmoj se car moshe kam une.

shko shif vete pastaj hajde flit per moshe.

se marr vesh ku e ka hallin nje here... qe ta mbylli gojen nje 19 vjecar ??
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

HUNDLESH Maska e altin55
    Anëtarësuar
    01-02-2003
    Vendndodhja
    Vlore Al
    Postime
    1,324
    Postuar më parë nga altini55
    deri ketu ta lexova shkrimin se i kane thene te tjeret para teje qenke dhe ti shume i vogel ne shpirt un te thash qe te njejten semundje ke dhe ti

sa per emrin Merjem apo Marie pjyet ndonje palestinez te krishter dhe ta tregon ai emrin me mire

pse nuk mereni me temen mor njerez por beni propagand........... per faktin qe ne jemi musliman nuk na detyron njeri

keni dale me nje parull kemi qene te krishter po pastaj mos valle srergjyshi ime ka qene i pa bese duhet te jem dhe un ?mos valle stergjyshi im ke qene kepucar duhet te behem dhe un ti bej gishtat copa shqiptaret njifen per pellazger c'far feje kane qene pellazet po aleksandri greku c'far feje ka qene ???????
    SUKSESI ME I MADHE QE NJERIU MUND TE ARIJ NE KETE JETE! ESHTE BINDJA NDAJ ALLAHUT TE MADHERUAR

Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    lexo artikullin te thashe beso cfar te duash po te jesh kombetar nje here...

pra nje shqiperi SEKULARISTE dhe jo fetare..
    flasim per fe me miqesi e jo me ato temat e GOMARIT qe me poston ai INDRITI.
    hajde se e tepruat tani
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

HUNDLESH Maska e altin55
    Anëtarësuar
    01-02-2003
    Vendndodhja
    Vlore Al
    Postime
    1,324
    Postuar më parë nga Cyclotomic
    eh more djal... te keshilloj te shkosh pak tek forumi i sportit dhe te shofesh moshen time dhe shpirtin tim femijnor... por kur vjen puna e seriozitet di te jem dhe serioz e te flas.
    kshu qe mos ja fut kot se te sjell ketu gjysmen e forumit te deshmoj se car moshe kam une.

shko shif vete pastaj hajde flit per moshe.

se marr vesh ku e ka hallin nje here... qe ta mbylli gojen nje 19 vjecar ??

ju kame vene re ju te krishterve sa here qe nuk kini c'far te thoni per temen i prishni ato

ti e hape nje teme me shkrimin tende pse duhet ta hedhesh dhe ketu qe nuk ka lidhje me temen apo nuk quhet propagand kjo

po stu besua qe quhet propagand pjyet prindrit po jane aty
    SUKSESI ME I MADHE QE NJERIU MUND TE ARIJ NE KETE JETE! ESHTE BINDJA NDAJ ALLAHUT TE MADHERUAR

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-03-2003
    Postime
    683

Doni më për Belulin ?

Per sa i perket moshes time une nuk e kam deklaruar ne forum.

Cte intereson ty kaq shume se cfare besojme ne apo jo ?? Kush do beson , kush nuk do nuk beson... Ti cfare do qe i fut hundet kot ? Shko andej nga rubrikat sportive ose ik shko hidh ndonje lloto dhe na ler neve te diskutojme

Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    shif cben Klevis 2000 me temat e tija ene flasim pastaj... mos flit kot se i hedh ato fjalet si bumerang.

Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Postuar më parë nga altini55
    ju kame vene re ju te krishterve sa here qe nuk kini c'far te thoni per temen i prishni ato

ti e hape nje teme me shkrimin tende pse duhet ta hedhesh dhe ketu qe nuk ka lidhje me temen apo nuk quhet propagand kjo

po stu besua qe quhet propagand pjyet prindrit po jane aty
    jam vetem ne amrik kam ardh qysh 14 vjec ore ti.....
    shko pyt ndonej hoxhe per ato qe thashe te vertetosh pake a jane te verteta se e di un mendjen tuaj si e keni.... i jeni fut me perca shqiperine vazhdoni

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-03-2003
    Postime
    683
    jam vetem ne amrik kam ardh qysh 14 vjec ore ti.....
    shko pyt ndonej hoxhe per ato qe thashe te vertetosh pake a jane te verteta se e di un mendjen tuaj si e keni.... i jeni fut me perca shqiperine vazhdoni

po hajde ti o futbollist dhe na bashko nga amerika .... Pse nuk vjen apo te kushton shume bileta ?

Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Postuar më parë nga INDRITI
    A duhet te besijme nje Zot qe i nevoitet gomari????!!!!!!!!!!

I NEVOJITET GOMARI

Jezusi kërkoi nga nxënësit t’i sjellin një gomar. Dy prej nxënësve shkuan, kur i pyeti pronari i gomarit përse po e zgjidhni, ata iu përgjigjën: ”Po i duhet Zotërisë.” [Luka 19/34] “Zotit i duhet.”* [Luka 19/34]
    Nga kjo që u përmend, vërejmë:
    1. Prej veçorive të gomarit është se askush atij s’i ka hypur më parë, sipas versionit të Lukës [19/30].
    2. Fragmenti këtu është kundërthënës me Mateun [21/2] i cili flet për gomarin dhe kërriçin e tij. Sipas Lukës vetëm gomarin.
    3. Si mundet që nxënësit ta marrin gomarin pa lejen paraprake të pronarit të vet, ndërsa këta në sferën e bashkëpunimit janë shembuj për njerëzit e tjerë. Njeriu u befasua se si po e zgjidhnin gomarin dhe i pyeti për shkakun [Luka 19/33].
    4. Veni re shprehjes “Zotit i duhet”. Domethënë Zoti ka nevojë për gomar, a nuk është për t’u çuditur?! Vallë, mos Zoti ka nevojë për diçka ose për ndonjërin?!!
    5. Pastaj parafytyroni, Zoti i hipur mbi gomar!! Vallë, çfarë bëtë me Zotin dhe çfarë bëtë me vetë Jezusin? Nuk e kënaqët Zotin por nuk e kënaqët as Jezusin!! Zotin e degraduat me atë që nuk e meriton (duke e quajtur njeriun me emrin e Tij ) dhe e ngritët Jezusin në gradën që nuk i takon (duke e quajtur me emrin që nuk e deshiron dhe nuk i takon, assesi nuk është Zot)!!! Mirëpo, Zoti juaj hipi mbi gomar!!!
    6. Realiteti është se kjo ngjarje fare nuk ka ndodhur, mirëpo ia përshkruajtët Jezusit për të vërtetuar profecinë në Dhjatën e Vjetër. Profecia u realizua në periudhen e Omer Ibën El-Hattabit, i cili hyri si çlirues në Kuds.

hahahhahaahhaah
    Ika se po te shkruaj me shume ta jep koka ketu.
    shif sa BRENDA TEMES ESHTE KY TJETRI

Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Postuar më parë nga The exorcist
    po hajde ti o futbollist dhe na bashko nga amerika .... Pse nuk vjen apo te kushton shume bileta ?
    ke dale nga tema

me akuzove tu pergjigja.. jete ime personale STE HYN NE PUNE TY
    ik se e teprove

Faqja 5 prej 9 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kështu foli Tahir Zemaj
    Nga Nice_Boy në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 123
    Postimi i Fundit: 01-01-2014, 18:52
  2. Dialogu i Muslimanit me Krishterin
    Nga forum126 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 147
    Postimi i Fundit: 07-05-2013, 10:59
  3. Hiqmet Meçaj
    Nga dikeafajtore në forumin Shkrimtarë shqiptarë
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 22-09-2012, 11:27
  4. Nasi Lera
    Nga Fiori në forumin Shkrimtarë shqiptarë
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 21-01-2007, 18:21
  5. Dashuria ndalohet
    Nga Shën Albani në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 52
    Postimi i Fundit: 10-06-2005, 03:09

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •