Hapi syte dhe lexo Kuranin. Muslimane nuk jane vetem arabet. Sa per dijeni.....Postuar më parë nga Cyclotomic
Tani se nga e nxorret ju Jezusin Musliman un se di vallaj.
Hajde llogjike qe perdorke ti ......Postuar më parë nga Cyclotomic
Zoti i testamentit te vjeter esht ZOTI I TE GJITHEVE (ENE JUVE QE DOLET MBAS NJA 600 vjetesh). Ky zot ka origjine kur arabet ishin akoma duke kuptuar se cfare pune mund ti bente gomari e jo mo te shkruanin per te. ]
Mos je gje historian ti ? Na i thuaj ku i gjen referencat o prift ...Postuar më parë nga Cyclotomic
Dhe dicka tjeter. Kultura arabe morri komplet kulturen GREKE te lashte, Doktrinat Aristoteliane dhe shkrimet e Plato-s mbi teizmin dhe zotit si dicka qe nuk ndryshon. ]
Ju eshte bere zakon te krishtereve te shpifin dhe te genjejne. Kush e dogji Librarine e Aleksandrise ? Asnje historian deri tani nuk ka dhene nje pergjigje perfundimtare por asnje nga keto mendime nuk flasin per nje akt nga muslimanet.Postuar më parë nga Cyclotomic
Dhe dicka tjeter, kush e dogji bibloteken e aleksandrise komplet fare ? ma thuaj pak... kush e shuajti civilizimin antik ?
e dogjen arabet...pse? ... po sepse duheshin qe punet te ishin ne nje fare menyre qe mos ekzistonte fare civilizm para se te vinte Muhameti. Shume te mjere jeni.
Ne fakt i pari qe te kete shpifur per muslimanet qe kane djegur Librarine e Aleksandrise eshte Bishop Gregory Bar Hebræus qe njihet si nje anti - musliman i eger dhe per shkrime pa baza dhe jo i kualifikueshem si historian.
p.s : mos tju rriten veshet te krishtereve nga genjeshtrat qe nxjerrin sepse sic thote populli kembet i kane te shkurtra
Krijoni Kontakt