Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 4
    :::::****::::::
    Anėtarėsuar
    05-03-2003
    Postime
    194

Ku jeni cuna!

Te nderuar miq!

Kisha deshire te thoje dicka qe do te kishte dobi per te gjithe ne ketu.
    Nqs e keni vene re forumi i informatikes eshte kthyer shumica e tij ne nje teme "pyetni ekpertet" dmth pyetje-pergjigje.
    Me pare kemi pare aktivizim te F-Intruder,Benit,Akullit e te tjereve, qe mos ta zgjas shume, kemi pare aktivizimi e tyre me mesime dhe tutorialse qe kemi perfituar te gjithe kurse tani shikojme nje varferi ne temat e forumit.Me kujtohet ......heret propozimi i Akullit (me duket) qe kerkonte qe te mblidheshim te gjithe te merrnim dicka ne dore dhe ta zberthenim nga a-z me aq sa dinim, ishte nje ide e perkryer por shume shpejt u shua dhe u venit.
    Qellimi im eshte qe te zgjoj ekspertet ketu qe te mos behen koprac(shaka) kundrejt nesh por te bashkohen bashke qe ta bejme forumin e informatikes forumin me perfitues dhe me orientues.

.........dua te theksoj ketu se ky eshte i gjithi opinioni im dhe nuk kam asnje ngacmim personal per asnje anetar ketu....

****Ju pershendes dhe ju uroj nje nate te qete!****
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga FlashMx : 24-01-2004 mė 16:50

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Hmmm nuk kam c te them... te drejte ke FlashMx
    Puna eshte se shume vete ketu e kane kohen disi te kufizuar dhe kjo eshte kryesorja qe pengon...megjithate ideja e Ardit nuk eshte ide e keqe dhe ndoshta do te vihet ne pune se shpejti...une per vete me sa te mundem do te ndihmoj
    Per fat te keq tani nuk mund te punoj dot me ne shtepi se kompjuterin e shtepise do ta shes dhe nuk do te ble me tjeter deri ne vere.... keshtu qe i vetmi vend nga mund te punoj eshte nga puna
    Pershendetje!

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    me falni per mungesen po nuk kam qene i disponushem ... per nje udhetim pune ....ajo do behet se ska ku te veje
    ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

i/e regjistruar Maska e MtrX
    Anėtarėsuar
    29-11-2002
    Vendndodhja
    Korēė
    Postime
    755
    me falni mua,
    cila ishte ideja, mundesisht me ndonje referece link ku mund te lexoj per kete...
    MtrX
    MtrX ubicumque felix

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •