jeta eshte enigme dhe ne duhet ta zbulojm.ashtu ngjajn epilepsa cdoher kerkon qe pas saj te shkosh te zbulosh por asnjeher nuk perfundon
jeta eshte enigme dhe ne duhet ta zbulojm.ashtu ngjajn epilepsa cdoher kerkon qe pas saj te shkosh te zbulosh por asnjeher nuk perfundon
dr Naim zeka punon ne ordinancen jeta ne ferizaj.mjek i mire per femije.
me mesazhin kam dashur tu tregoj atyre qe sapo jane njoftuar me semundjen se ajo ska sherim thene shkurt e them kete duke u nisur nga vetja une jetoj bashk me epilepsin. ndoshta dikujt i duket absurde por une aq shum jam mesuar me ate sa sdal me nga shtepia gati askund. jetoj vec me ate.
faleminderit per ata qe kane lexuar mesazhet e mia.edhe pse u jane dukur ndoshta te pa kuptimta. e di se ka shum si une por ndoshta mua me ka munduar me shum ne psikologjin time. e kam kete qysh e vogel, tash 14 vite.por edhe rethi ku kam jetuar me ka munduar shumee.perdryshe kam qene nje vaje shume e gjalleruar. ato qe me njohin pyesin ku shkoj ajo por as une se di. por qe kur jam larguar pak me shum nga njerzit jam me mire. jam me e qete.
Lazdranja krejt kete qe e ke pershkruar,paske rastin e njejt te djalit te dajes sim a,tani ai eshte 20 vjeqar dhe thote qe ndihet shume mir,ska pas probleme,shpresoj se me kalimin e kohes te kesh sherim ti dhe gjithe ata qe vuajn nga epilepsia , te pershendes...![]()
EPILEPSIA-ėshtė njėra prej sėmundjeve me te shpeshta neurologjike.
Paraqitet nė 1 perqind te popullates se pergjithshme.
DEFINICIONI-EPILEPSIA eshtė qregullim i perkohshem i sistemit nervorqe ndodh si pasojė e shperthimeve tė shumta tė impulseve nervore nė tru.
SULMI EPILEPTIK-Eshtė i shkaktuar pėr shkak tė qregullimit funksionaltė vet neuronit i cili nė menyreparoksizmale ben shprazje elektrike.
ka shum llje te epilepsis per cilin lloj ju intereson?me respekt.
BARCA IS DIE BESSTE!!!
te semuret epileptike qe permenden ne 4 ungjijt e BIBLES shkrimit te shenjte , identifikohjeshin si te demonizuar dhe , eshte i cuditshem fakti qe te njejtat simptoma tek njerez me epilepsi i shohim edhe sot , sic ishin dikur , vecse atere sheroheshin nga JESUSI e tani vetem sa stabilizohen me barna dhe mjekime te ndryshme.
do doja te permend nje rast te nje te afermi tim ;
duke pasur nje shendet te plote dhe pas asnje shqetesim a merzi shpirterore , as edhe goditje ne koke as temeperature e larte gjate femijerise , pacientja nje dite , u shemb ne toke duke iu mpire krejt trupi dhe iu shtrengua aq shume saqe nuk mund te depertonte as gjilpera dhe komplet lekura e fytyres dhe trupit mori nje ngjyre te erret te theksuar , dhe duke shtrenguar dhembet ajo nuk e hapte gojen.
syte iu zbardhen dhe fillonte dridhje te shpeshta ne gjithe trupin dhe belbbezonte fjale te nje gjuhe te panjohur , pasi hapi gojen ,,dhe kjo zgjati per 5 minuta , ku pak nga pak me kalimin e orese filloi ta mirte veten dhe ariti te permendej duke u trajtuar nga mjeket te cilet nuk i dhane asnje diagnoze te qarte dhe asnje medikament te posacem per tu trajtuar per kete semundje.
pas asaj krize ajo nuk pesoi asnje krize tjeter dhe tani gezon shendet te plote.
do doja te diskutohej ky rast si nga ana mjekesore por edhe nga ana spirituale.
pasi mendoj se ka shume per te diskutuar .
Krijoni Kontakt