Close
Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 73
    Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    LoL ketu Akulli ka te drejte.

Peja o qytet i bekuar
    Anėtarėsuar
    28-03-2002
    Postime
    310
    Akull dhe F-I po me vjen keq qe nuk e keni lexuar ate se cka kam shkruare. Kam pasur rast per disa ceshtje personale te udhtoj shume me aeroplane mbrenda Amerikes. Sa here qe kam udhtuare e kam perdorure laptop-in, ka shikuar movie, web design, word, access, cka kam pasur deshire. Zakonishte kam udhtuar me JetBlue dhe Delta.

E-ticket nga www.hotwire.com. si prove shikoni me poshte:

Departure:

Delta Air Lines
    Flight 2051

Fri, Jan 9, 2004
    Orlando to Salt Lake City

Flight times reflect the airport's local time zone.
    Depart: 4:50PM MCO Orlando Intl.
    Arrive: 7:41PM SLC Salt Lake City Intl. Airport

Nonstop
    Equipment: Boeing 737-800

Connecting: Salt Lake City to Rapid City

Flight 3855 (Operated by Sky West Airlines)

Depart: 8:35PM SLC Salt Lake City Intl. Airport
    Arrive: 10:06PM RAP Rapid City Municipal

Nonstop
    Equipment: Canadair Regional Jet

Passenger Name(s): Dardan T*****
    Ticket Number(s):00675344543**

Billed To: Dardan T***** No. of Tickets: 1
    Credit Card: American Express Price per Ticket: $353.00
    Card No.: ***********1000 Booking fee per Ticket: $5.00
    Subtotal: $358.00
    Total Price: $358.00

--------------------------------

I shkruva gjithe kete vetem per nje qellim qe antaret tjere te forumi kur te udhtojne te marrin laptop-in e tyre dhe kane mundesi te shfrytezojne kohen gjate fluturimit, te shikojne filme, music, etj etj. Ndersa edhe per telefon celular jeni gabime, une kam servisin e Sprint dhe pa problem ke mundesi ta perdoresh. Disa servisa si T-Mobile, Verizon Wireless etj nuk jam i sigurte neqofse ke mundesi te pedoresh. Kuptohet para ngritjes dhe para uljese se aeroplanit nuk te lejojne te perdoresh, por gjate fluturimit pa problem. Ndoshta USA dhe Europa kane rregulla tjera.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ILovePejaa : 13-03-2004 mė 03:10
    no respect whatsoever for authority - Richard Feynman.

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Hmmm ok une e terheq pas ate qe thashe. Si eshte S L City, i bukur? Gjithmone kam patur qejf te shkoj njehere...

Larguar Maska e cunimartum
    Anėtarėsuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    678
    Faktikisht per rastin e Ardit jam habitur dhe une pak po s'ma ka pasur qejfi te them gje

Ne rradhe te pare ashtu sic tha ILP per udhetimin nga Orlando ne S.L. edhe per udhetimet brenda per brenda Kanadase ose edhe udhetimet per jashte me nisje nga Kanadaja lejohet perdorimi i kompjuterave portabel (gjithmone jo duke u ulur ose ngritur) Personalisht kam perdorur PowerBook G4 te cilit edhe pse nuk i kam futur ne ate kohe knopix (Boot CD per Linux) jam i sigurte per mosegzistencen e asnje lloj sinjali pasi e kam bere lesh sistemin e brendshem Unix te G4 nga terminali jo me komandat ne network te shellit jo me system calls, plus faktit qe G4 te garanton ne 90% te rasteve detektim automatik te sinjalit.
    Kisha degjuar "thashetheme" qe arrin te lidhesh por deri tani nuk kam pare gje. Madje kam menduar qe nje nga temat e masterit ta marr mbi sinjalet pa lidhje (wireless) dhe programimet e paketave mbi to, dhe po e mora nje teme te tille kur ta mbaroj do shkruaj dicka me gjate mbi kete ceshtje
    Fen e ke krejt personale. MEMEDHEUN E KEMI TE PERBASHKET.

HiGhEqUiPeD Maska e Akulli
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Vendndodhja
    Prague, Czech Republic
    Postime
    178
    Sorry atehere,
    Ne USA nuk kam qene ndonjehere dhe nuk di te them.
    Une e kam fjalen per udhetimet ne Evrope.
    Une psh fluturoj 3-4 here ne muaj Prage-London-Prage me CSA(Czech Airlines), BA (British Airways) ose EasyJet.
    Ne easyjet nuk ka business class. dhe e kuptoj disi. As CSA nuk ia ve re se ceket jane te pjerdhur nga mendja por me ben pershtypje British airways qe nuk me le as ne business class te perdor word ose excel.
    Lool
    Per Malev ose Alitalia as qe behet fjale. Nje here me Malev ne linjen budapest-tirane nuk me lane as ta merrja laptop ne aeroplan ;-)
    Por nuk i vura rendesi se ata ashtu jane mesuar te dealing me shqiptaret. Dhe e keni paraqsyh reagimin e bashkeudhetareve per tirane kur me pane qe diskutoja me kapitenin se dua nji domkument garanci per laptop ("ua mer dhe ti sa dashke me shit mend. lena te ikim se kemi dhe pune ne shqiperi ;-)")
    lool

Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Vendndodhja
    Prague, Czech Republic
    Postime
    178
    lool dhe nji koment per cunimartum:
    E ke fut shprhjen poshte posteve gabim:
    Cdo hacker mund te programoje por jo cdo programator mund te hakoje ;-)
    loool
    ke pare ti ndonje hacker qe nuk di te programoje, te pakten html, javascript ose Vbasic. Loooool
    Apo e ke fjalen per "hackerat" shqiptare ;-)

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Me vjen keq qe ka pasur keqkuptime ketu ne lidhje me ate cka une kam shkruajtur... !!

une nuk kam thne se nuk eshte e lejuar te kesh kompjuter te hapur apo ndonje gje e te tille ne aeroplan ... ato mund ti kesh te hapura edhe ative ne aeroplan vete 10 minuta pas ngritjes se aeroplanit edhe 10 minuta para uljes se aeroplanit...!! duke perfshire CDplayer LapTop PDA CelPhone ...etj. .... nuk ishte hera e pare qe udhetoja edhe qe perdorja laptop ne aeroplan ... udhetimi im ishte me west airlines nga LV ne Pocatello ID edhe me te vertete ajo cka ndodhi me ka beree e mua pershtypje ... nese keni dyshime apo pyetje jeni te lutur ti beni ...!
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Larguar Maska e cunimartum
    Anėtarėsuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    678
    Akulli shprehja mund te jete gabim, por ca ti besh qe ai eshte mendimi im edhe pse mund te jete i gabuar.
    Psh nje tjeter mendim i imi eshte qe po te kesh arritur deri tek html, javascript apo edhe VB, jo programues qe nuk quhesh po as si perdorues i rregullt i kompjuterit si merr te tera piket kuptohet serisht vetem mendimi im, qe s'do te thote se detyrimisht eshte i drejte
    Une e kam llafin per ata "hackera" qe gjejne nje angryzibber apo ku di une, kontrollojne dy porta edhe thone qe rrezuam nje avion.
    Fen e ke krejt personale. MEMEDHEUN E KEMI TE PERBASHKET.

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    he he he he ...!!

that was sopused to be funny ... still didnt get it ca u explain what u mean for us newbies in PC pleas

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Vendndodhja
    Prague, Czech Republic
    Postime
    178
    loool
    kur nuk qenka perdorues i rregullt i computerit useri qe ka njohuri programimi ne html, javascript dhe vbasic. atehere ca do ishte useri qe mezi con nji e-mail ;-)
    Lool keta studentet e informatikes mua me luajne telat ;-)
    po ti mer lal mendo ca te dush, une vetem desha t'i ve gjerat ne vend.
    Ai qe merr nji angryzibber dhe scanon porte nuk eshte as newbie hacker. Por ti nuk e ke fjalen per Hackeer atehere, por per ata qe hiqen si te tille.
    Nejse kur te fillosh te shkruash ndonje software do e shofesh ;-)

shif nji here www.hackthissite.org dhe ajde me thuaj pastaj se deri ku arrite ti programues ne hacking ;-)

Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Partite Dhe Sektet
    Nga abdurrahman_tir nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 96
    Postimi i Fundit: 17-02-2009, 13:25
  2. LDK-ja nėn terrorin e pol-potistave
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 07-01-2004, 14:00
  3. Vendet arabe dhe perendimi
    Nga Eni nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 10-09-2003, 08:47
  4. Kurani edhe historite e ndryshuara..
    Nga Seminarist nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 19-03-2003, 09:34

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •