Close
Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 73
    Titulli Personal Maska e Sentinus
    Anėtarėsuar
    05-12-2002
    Vendndodhja
    c:\sytem volume information
    Postime
    129
    Hi

Per ty Akull dhe per te gjithe ata qe po bejne testet neper faqe te ndryshme te Hacking merrni kete programin ketu.

http://www.spamblocked.com/proxomitron/ProxN44.exe

me kete program mund te beni shume gjera dhe mund ti zgjidhni me shpejt te gjitha nivelet.

ME KUJTUAT NETET E MIA PA GJUME.

bye
    C:\>tracert GOD
    Unable to resolve target system name GOD.

http://www.tropoja.org
    Anėtarėsuar
    30-10-2002
    Vendndodhja
    England[SE]
    Postime
    388
    une vallahi kam install nje keylogger ne nje library

po skam shku me chech akoma lol

O Azem shqipe malsie,
    Per ty loti na ka hije.

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    cuna gjeja me fantastike e me e pa pritur ( nuk eshte ndonje gej e madhe po sa per ta bere me interesante)

para 4 ditesh u nisa per ne Las-Vegas bashke em disa shoket e mi te pune per nje seminar dhe gjate ruges se kthimit e sidomos kur mendon qe largohesh nga las-vegas per ne (POCATELLO IDAHO ) ne avjon merzitesh edhe une jam pak trazavac nuk me rine duart hapa LapTopin per te ngateruar ndonje gje sa per reference MAC G4 ...lojta sa lojta u merzita me erdhi ideja te shkruaja ndonje program te vogel sa per te shtyre kohen se sa per dijeni me amerikanet nuk udhetohet ne avjon se jane gjumashe nese .... kam nje boot CD per linux (KNOPIX) i cili boot LINUX ne cdo PC nga CD pa e instaluar ate ne kompjuter ...gjeja me e bukur ne startup KNOPIX ben konfigurimin e menjehereshem te LAN edhe eth0 ethernet card te gjitha edhe pa pritur shikoj tregusin e wirelecard ishte full thashe si ka mundesi e bera ca konfigurime ne IP configuratinon e ne ethernet edhe arita te hy ne internet po ca shpejtesieeeeeeeeeeeeee nenke nenke mendova ti bej nje dig ose host per te pare sinjalin nga me vinte (tracert e DOS) me dilte request timed out qe ne hop te pare gajte kesaj kohe me vjen stjuardesa e me kerkon te fik PC e tje jepja asaj e cila do ma jepte PC kur te uleshim ne ajroport....tani ajo cka me ka vrare ndergjegjen te ishte sinjal qe vinta nga kabina e avjoni ....nje kapes i valeve ose antene e avjonit akoma nuk kam mundu me e gjet se si ndodhi po te them te drejten kur te hyp heres tjeter ne nje avjon do ta provoj perseri

))))

take care Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Ardi nuk ta rekomandoj perseri....looooooool
    Nuk thua qe shyqyr nuk e ke hedhur avionin ne toke.
    Une ne avion nuki ndez as kasetofonin te betohem

Kujdes nga "white out" !

i/e regjistruar Maska e MtrX
    Anėtarėsuar
    29-11-2002
    Vendndodhja
    Korēė
    Postime
    755
    atyre piloteve te shkrete duhet t'u jene rrotulluar disa here ne vend ato treguesat e ndryshem qe kane perpara, heheheh, po nuk arrij ta shpjegoj sesi arrite te kishe internet aq te shpejte, mbase kishe hyre ne frekuencat e avionit prandaj. Bej kujdes here tjeter, se mos te konfiskojne laptopin heheheh.
    MtrX ubicumque felix

HiGhEqUiPeD Maska e Akulli
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Vendndodhja
    Prague, Czech Republic
    Postime
    178
    Ardi,
    ajo qe ke bere ti eshte shume normale ne aviona.
    Ka linje te drejtperdrjte qe ben autoconfig sapo hap nji laptop me wireless card.
    Eshte nji linje qe kane avionet ne rast te ndonje problemi dhe me ane te asaj PC i tyre lidhet direct me autoconfig ne menyre qe te kene gjithmone komunikim.
    Dhe po te kishte lene stuardesa (gje qe eshte e pamundur se antena ne kabinen e pilotit i kap keto vale brenda disa sekondash) nuk mund te kishe gje tjeter vecse internet connection qe ke te drejte eshte shume i shpejte, diku ke 1 mb/s.
    Mund te kishe gjet diska me te "rendesishme" n.q.s. ne ate moment piloteve nuk u punonte radio dhe do lisheshin direkt nepermjet internetit. Por perseri do te duhej te dije porten nga komunikonin dhe te kishe te konfiguruar drejt voicecard dhe modem, Ne ate menyre me kufje mund te degjoje komunikimin e tyre me qendren. Por po te kapnin, sidomos ne ameriken e pas 11shtatorit, sidomos ty me pashaporte shqiptare.... apapapapa o nene o nene.
    Mire e ka F-i, MOs e provo me se vec telashe do kesh ;-)
    Nje histori te ngjashme kam lexuar nga nji anetar i ish grupit hacker te famshem czech CZERT. Vetem se ai u fut njicik me thelle, ce cekia e viteve 96-97 nuk eshte amerika e vitit 2004 ;-)
    Megjithate vetem telashe pati ;-)

Dicka te ngjashme, por kete rradhe nga toka ka bere mesa mbaj mend dhe Kevin Mitnik.
    Nuk e di ju por une per vete fluturoj rreth 30-40 here ne vit (kryesisht Prage - London - Prage) dhe prapeseprape avionet nuk i pelqej.

Cheers,
    Oni

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Akulli ajo ishte thjesht rastesi lal as qe e prisja po kur kam ardh ne shtepi e jam mendur me gjate arita te kuptoj menyren edhe vetem me nje port scaner te thjesht kapje portat e hapura te sistemit te tyre po nese kush ja vinte veshinne ato momente tani kam heq dore se vallai pak telashe kam e nje tjeter shtese me duhet ))

take care

P.S cu be u mbaruan historite I do not think so keep up
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Pooo... LoL
    Sapo me erdhiu ne mend nje gje e vogel te cilene kam bere me Alice the chatbot...nje robot inteligjence artificiale shume shume i mire... gjate kohes qe alice fillon bashkebisedimin shkruani dhe dergojani Alice...... kjo i ben crash lol
    Bye...

ps - e di qe eshte gomarllek !

Peja o qytet i bekuar
    Anėtarėsuar
    28-03-2002
    Postime
    310
    Nuk dij sa e mundshme eshte ajo qe po thuash ardi. Une kam udhtuar per Salt Lake City dhe Rapid City ne fillim te Janarit dhe me Laptop-in tim nuk kam pasur mundesi te kemi ndonje lidhje edhe pse perdori Wireless Card 802.11 b/g. Kam provuar disa here dhe pa sukses.

Ne aeroplane eshte normale te perdoresh edhe telefoni, laptop etj po jo ne fillim apo gjate uljese se aeroplanit.

Kalofshit mire.
    no respect whatsoever for authority - Richard Feynman.

HiGhEqUiPeD Maska e Akulli
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Vendndodhja
    Prague, Czech Republic
    Postime
    178
    looooooool
    ILOVEPEJA kur ke fluturuar per here te fundit me avion lal ;-)
    As ne business class nuk te lene me perdor as excel ose word ne laptop e jo me celular. Looool

11. Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Partite Dhe Sektet
      Nga abdurrahman_tir nė forumin Komuniteti musliman
      Pėrgjigje: 96
      Postimi i Fundit: 17-02-2009, 13:25
    2. LDK-ja nėn terrorin e pol-potistave
      Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
      Pėrgjigje: 17
      Postimi i Fundit: 07-01-2004, 14:00
    3. Vendet arabe dhe perendimi
      Nga Eni nė forumin Problemet ndėrkombėtare
      Pėrgjigje: 67
      Postimi i Fundit: 10-09-2003, 08:47
    4. Kurani edhe historite e ndryshuara..
      Nga Seminarist nė forumin Toleranca fetare
      Pėrgjigje: 13
      Postimi i Fundit: 19-03-2003, 09:34

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
    • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
    • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
    • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
    •