Akulli :-) s'para kam shume kohe te luaj per me teper nuk me terheqin lojrat qe i luajne te gjithe.
Meqe ra fjala be nje vizite nga www.hackthissite.org :-)
Akulli :-) s'para kam shume kohe te luaj per me teper nuk me terheqin lojrat qe i luajne te gjithe.
Meqe ra fjala be nje vizite nga www.hackthissite.org :-)
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga cunimartum : 17-03-2004 mė 22:02
Fen e ke krejt personale. MEMEDHEUN E KEMI TE PERBASHKET.
Te bejme te qarte dicka
Nje programues edhe mundet edhe nuk mundet te hakoje
kjo ka te beje me shkallen e njohjes qe ka per Networkun
dhe e dyta aftesite krijuse dhe fantazine per ta perdorur ate njohje qe ka
Te mos harrojme qe hacking vec njohjes eshte edhe pasion hobi
Ka programues shume te afte dhe te talentuar qe nuk bejne hack pasi nuk kane as interes as ndonje qellim as pasion per ta bere
ose ndonje arsye tjeter.....
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Atehere djema.. sipas thashemeve te fundit dhe disa FAKTEVE mjaft interesante mund te thuhet se dikush ia ka futur Bankes Qendrore te Shqiperise (shkurt Bankes se Shtetit) dhe ne vecanti guvernatorit Sh. Cani.
Thone qe ....(dhe jo vetem thone por ka edhe prova) disa email-e shume shume sensitive kane fluturuar nga mailbox i Guvernatorit duke iu forwarduar te gjithe addressbook-ut te tij. Ne mail ka emra te rendesishem si ai i ish-ndihmesit te tij Dhame te akuzuar per shperdorim detyre dhe te pakten 600.000 USD te shperdoruar ne tenderin e kartmonedhave, apo drejtorit te tanishem te Bankes Italo-Shqiptare.
Nuk e di se si kane arritur ta bejne dicka te tille, por ka shume mundesi qe te kete qene nje person i brendshem ...
Eshte hera e dyte pas hackut te perfolur ne Ministrine e Drejtesise qe degjoj gjera kaq interesante....
Ok atehere bye
Pune dreqi.Mbase kompjuterat e bankes kane lidhje me internet qe eshte shume keq dhe shancet per deme nga me te ndryshmet virusa,hacking jane me te medha.Mbase nje sistem vetem me email service do te ishte me mire dhe me i lehte per tu mbrojtur
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
nje e forte ne lidhje me historine e Ardit![]()
MtrX ubicumque felix
Hahahahahahaha Mtrx...hahahahhaha e forte fare kjo....LoL
Me shkrive....
Pershendetje....
Mund te kemi thene kushedi se sa here vete qe jemi te cmendur pas kompjuterit e ku di une....LoL..... po ne linkun e meposhtem do te prezantoheni me dike qe eshte me te vertete 1000 here me i cmendur se kushdo tjeter qe mund te keni pare...hehehehe
Hidhini nje sy kesaj faqeje ditari te nje hackeri te cmendur........LoL
Eshte me te vertete dicka e cmendur............:
http://www.astalavista.com//data/dia...er_part_ii.htm
What the F**** !!!!!!
Une e kam kasen metalike ahhahahahhhhhahhhahahahahahhah... ata qe e kane plastike ta provojne njehere...LoL
Nuk mund ti them vetes hacker pasi edhe nuk jam,por pasi lexova ato qe keni shkruar ju,thash edhe une do te shkruaj nje histori te vogel.
Sapo kishim filluar studimet ne vitin e pare, dhe pas nje muaji nje prof. na dha te gjitheve nga nje punim seminarik.
Na e dha edhe dy email adresat e tij, ne te cilat brenda 5 diteve duhej derguar punimet.Une nuk pata mundesi ta punoja punimin per shkaqe personale,dhe erdhi dita e fundit kur duhej derguar, dhe une nuk isha kerka.
Nese nuk do ti dergonim ne ate date punimet me von enuk do te merreshin parasysh,dhe do te humbisja 15% te notes,nuk ishte edhe humbje e madhe po,per fillim ishte boll.
Nuk dija qfare te bej,pothuajse te gjithe koleget e mi e kishin derguar punimin,mendova dhe thash te provoj nese mundem te gjej pasin e emailt te profes,shkova ne nje internet cafe,dhe ja fillova.
Separi u mundova ta hap emaili ne tij me nje password,por nuk arrita pasi qe passwordi ishte gabim,por pastaj hyra te pyetja sekrete ishte nje pyetje mjaft qesharake,te cilen per arsye te ndryshme nuk po e publikoj,nuk i dihet kurr, dhe besoni pas 3 tentimeve e gjeta,me ndihmoi shume fati,nuk e besova njehere as vete,por hyra ne inboxin e tij,dha ja akonti i tij ishte duke u perdorur 99%.
Provova edhe emailn tjeter,prape e njejta profa kishte hapur dy emaila me te njejten pyetje sekrete dhe pergjigje.
Per kete nuk i tregova askujt,madje disa kolegeve ju thash se ja kisha derguar profes punimin.
Ishte e merkure ora 15:00,profa hyri ne salle,ishte pak nervoz,dhe tha student me duhet te ju them se dikush me ka ndryshuar passwordat ne dy emailat,nuk e di kush e ka bere kete,por do ta gjej?(une peshperita ne vete "kurre").
Sot tha do te hapi dy emaila tjere dhe ate ne Marimanga pasi kane hapesire me shume, e ju mund ti degoni punimet e juaja aty.Afati i fundit pas nje jave.
Gjitheqka perfundoi,edhe une e bera punimin dhe ja dergova profes ne email.
Deri me sot kete gje nuk e ka ditur askush,edhe pse njeri nga koleget kishte dyshuar,pasi atij ja kisha marr passwordin me anen e nje programi keyloger,por ai nuk e din si,dhe mendon se une me te vertete jom hacker.
Por nese e gjen nje paswor nuk do te thote se je hacker.......
Tung
P.S. Kjo eshte ajo qe ma ka ndodhur mua,nuk krahasohet me ato qe ju kane ndodhur juve.
Ligji i aksionit dhe reaksionit ėshtė universal. Keni kujdes!
Bravo te qofte megj nuk do te thote asgje te hapesh nje email adress,pa te ofenduar.
Krijoni Kontakt