Close
Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 73
    Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Hajde Hajde Edspace.... Ti hack nuk ke bere, por nje serial pirat e ke perdorur njehere ne jete..apo nje trojan...mos thuaj JO se nuk te besoj.
    Te gjithe ata qe jane ketu kane vepruar njehere te pakten ne kundershtim me te drejtat e autorit, ligjet apo politikat qe mbrojne softet, sitet etj. Keshtu qe edhe ti dicka ke .... Nqs nuk do te tregosh eshte pune tjeter pastaj ...

i/e regjistruar Maska e alditirona
    Anėtarėsuar
    30-11-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    209
    Hajde hajde ca bohet ketej, dhe ne analfabetat ne kompjuter kenaqemi me nje Word, Exel, pak nga windowsi dhe na duket vetja sikur kemi aritur shume ne kompjuter.

Thjesht dojo t'ju uroja suksese ne te ardhmen
    bashkimi sjell fitore.

° dIsOrDeR ° Maska e Orso
    Anėtarėsuar
    02-08-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    313
    Nje idiotllik nga une!!

Si fans idiot i IRC bej ca search ne internet dhe gjej nje addon qe ia trasmetoje te tjereve nepermjet mIRC dhe pastaj kishe te drejte te talleje pak ne mIRC duke i ndryshuar emrin etj etj,gje qe ia bera i shokut tim,dhe nqs i dije directorite mund ti fshije nai file systemi.gjo kot me pak fjale,por me e forta eshte kjo lloj gjeje u perhap shume keto kohet e fundit dhe me vjen nje tim qe mne thote bej load pak kete gjene,dhe une me i bo qefin e bej load dhe fraksion 3 sec e bej unload,ai qe me jepte komanda dhe priste qe te egzektuheshin nga mIRC im.nejse...

I here tjeter mu bo shpia si netcaffe,vinin gjithe studentet e verones me pa mailin,dhe me dha ledio1 nje kod html ate qe e dini te gjithe qe o bo boze me pak fjale,dhe une ve si homepage,si te gjithe shqipot qe kane Hotmail pam pam i mora ca passworde,por te them te drejten sja kam check nai njonit se skisha kohe dhe nge me lexy mailet e te tjereve.
    E di qe nuk mund te quhen hack,por jane te lezetshme.

Peace
    ORSO

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    LoL cool Orso...
    Do te doja te tregoja nja dy sesione te lezetshme me trojanin Edi Rama dhe disa nga pasojat e tij me adresat e mailit... sidomos me passwordet e eurobastit apo euro llotos ...a si dreqin quhen keto gjera...
    Por ne fillim do te kerkoj leje nga Edspace dhe Ardi per te publikuar adresat mail dhe permbajtjen e tyre....
    Ne nja dy raste jane bombe fare..... hehhe
    Atehere lejohet ...?

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Histori qe te meson dicka...

Ora eshte 5.11 PM e dates 15.01.2004
    Pasi pashe infot e nje antari simpatik te forumit u habita se sa shume te dhena kish dhene ai mbi veten dhe thashe te beja nje prove...
    Pas 5 minutash kisha hapur inboxin e tij te Yahoo dhe mora nr e tel cel dhe te shtepise. Me pas nga numratori nxora edhe adresen e tij...
    E telefonova edhe ne shtepi por kishte dale....Sidoqofte i lashe nje shenim (Mori Force-Intruder nga forumishqiptar LoL)
    Mendoni sikur une te isha dikush qe doja ti beja keq....
    Emrin e anetarit nuk po e bej te ditur sepse eshte moderator ketu ne forum...(meqe ra fjala..ka shume mundesi te me heqin si moderator pas kesaj).
    Betohem qe nuk lexova asnje mail...ishte thjeshte nje prove koncepti... nejse nejse ..passin e ri ia dergova me MP me gjithe ndjesat e mija...Shpresoj te mos jete merzitur..
    MOS JEPNI KURRE TE DHENAT TUAJA REALE KUJTDO QOFTE...E KENI DEGJUAR SHPESH DHE E DINI MJAFT MIRE.... POR QE SOT AI ANETAR DO TA SHIKOJE ME NJE SERIOZITET ME TE MADH KETE FRAZE.

Bye Bye

63n700 Maska e werewolf
    Anėtarėsuar
    03-10-2003
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    164
    more ca u beka ketej!
    kisha ca pa u futur ne forum dhe kur erdha... paskan filluar hackimet & historite...
    cool!

ALBSECURITY
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    958
    lol
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Ferdinandi : 15-01-2004 mė 15:12

ALBSECURITY
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    958

Exclamation lol

Postuar mė parė nga Force-Intruder
    Histori qe te meson dicka...

Ora eshte 5.11 PM e dates 15.01.2004
    Pasi pashe infot e nje antari simpatik te forumit u habita se sa shume te dhena kish dhene ai mbi veten dhe thashe te beja nje prove...
    Pas 5 minutash kisha hapur inboxin e tij te Yahoo dhe mora nr e tel cel dhe te shtepise. Me pas nga numratori nxora edhe adresen e tij...
    E telefonova edhe ne shtepi por kishte dale....Sidoqofte i lashe nje shenim (Mori Force-Intruder nga forumishqiptar LoL)
    Mendoni sikur une te isha dikush qe doja ti beja keq....
    Emrin e anetarit nuk po e bej te ditur sepse eshte moderator ketu ne forum...(meqe ra fjala..ka shume mundesi te me heqin si moderator pas kesaj).
    Betohem qe nuk lexova asnje mail...ishte thjeshte nje prove koncepti... nejse nejse ..passin e ri ia dergova me MP me gjithe ndjesat e mija...Shpresoj te mos jete merzitur..
    MOS JEPNI KURRE TE DHENAT TUAJA REALE KUJTDO QOFTE...E KENI DEGJUAR SHPESH DHE E DINI MJAFT MIRE.... POR QE SOT AI ANETAR DO TA SHIKOJE ME NJE SERIOZITET ME TE MADH KETE FRAZE.

Bye Bye
    Qe je i madh per pirateri ta kam thene por me te taku nonji dite anej nga blloku do te var ke ura e vogel prej kembesh more vesh mora thuaj
    Po si mer tallafere te mu e gjete ti me bo hacking ne e-mail hajde shok hajde...Nejse se ta gadis une kur te takohemi...

63n700 Maska e werewolf
    Anėtarėsuar
    03-10-2003
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    164
    ha ha ha ha!!!!
    nejse te drejte ka force..,
    nuk duhet te lesh aq shume te dhena(une le per vete )
    LoL
    The truth may be out there, but lies are inside your head.

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Hej Ferdinand...
    Shyqyr qe nuk e more per keq, se ka lloj lloj njerezish ne bote qe i ngelet hatri...
    Nejse tani qe u prezantove shpresoj te kesh bere ndryshime te profili jot personal ne forum. Une jam partizan i ruajtjes se privacy ne internet... dhe tani...duke i lene shakate menjane, shpresoj vertete qe te kesh kuptuar dicka te rendesishme, si ti ashtu edhe te gjithe ata antare qe japin info me shumice. Interneti mund te jete edhe i rrezikshem. (meqe ra fjala te thane qe te mora ne tel? ) LoL
    Pershendetje te gjitheve

P.S. - Ferdi, ura e vogel te blloku eshte fertele fare e kam frike se shembet lal... me mire me var te antena e kulles se vodafonit..

Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Partite Dhe Sektet
    Nga abdurrahman_tir nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 96
    Postimi i Fundit: 17-02-2009, 13:25
  2. LDK-ja nėn terrorin e pol-potistave
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 07-01-2004, 14:00
  3. Vendet arabe dhe perendimi
    Nga Eni nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 10-09-2003, 08:47
  4. Kurani edhe historite e ndryshuara..
    Nga Seminarist nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 19-03-2003, 09:34

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •