Ckemi cuna !
Uroj qe te jeni gjithe mire dhe te keni kaluar pushime te kendshme.
Kam ca pyetje per ju , do tu isha shume mirenjohes sikur te me jepnit pergjigje.
Pyetje1
Sistemi Win98 dhe XP.
**Vendos CD (psh cdo lloj programi) ne CD -Room dhe sikur nuk e njeh fare CD-ne, kur klikon te hapesh CD-ne del mesazhi "THE DEVICE IS NOT READY" se di se ku eshte defekti. Kjo me ndodh kur punoj ne Win98 dhe ne XP.
***Kur punoj ne WinXP nuk me punon audio - device me del mesazhi "you dont have any audoi device installed" por me e cuditshme eshte se une kam karte zeri e cila punon fringo ne Win98 kurse ne XP nuk punon fare sikur nuk e njeh fare.
Defekti?
**** Si mund ta ndaj dravin C: ne dy pjese psh te jete C: dhe D: ne Win98?
***** Sapo dua te hyj ne WinXP aty ku me del te fus UserName dhe Passwordin del nje mesazh siper tyre qe thote "You have 4 messages unreaded" cfare do te thote kjo?
Pyetje 2.Programim
A ka ndonje menyre te besh pamjen e programit ne VB dhe te programosh funksionin e programit ne Java(Sun)? Pra te lidhesh VB me JAVA?
Pyetje 3. CD `s
Ore kam lexuar ketu ne forum per dicka si BurnCd`s a ka mundesi te me thoni dy fjale se perse bohet fjale! Me aq sa kuptova une me duket se kishte te bonte me ngjeshjen e informacionit.
Pyetje 4. Email
Cfare eshte kjo POP -MAIL se edhe si shkruhet nuk e di na thoni nje dy llafe se cfare eshte.
Pyetje 5.Celulare
Kam nje celulare Panasonic M50 dhe jane ca sherbime qe si mor vesh fare nje "INFRARED" dhe "GPRS" na jepni ndonje shkendije qe te mor vesh se cfare jane.
Pyetje 6. Forumi
Kur e hap forumin ne shtepi me del ne monitor faqja e bardhe ku thote " Forbidden Web Site" , ose this page cannot be displayed per kete detyrohem te dale ne Cafe-Internet te hyj ne forum kur dua te hyj.
Pyetje 7.Personale
Meqe ra fjala ore si ja boni jo ore ce merrni vesh nga te gjitha gjonat mer vlla une jam ne vit te dyte per informatike dhe s`mor vesh as gjysmen e asaj qe thoni ju ketu.lol
Por them qe nuk eshte turp te pyesesh sepse vetem dy lloj personash nuk mesojne kurre ai qe ka turp dhe mendjemadhi.
Nejse ju uroj gjithe te mirat dhe suksese !
Krijoni Kontakt