Duhet ta kujtoja sot kete. Kisha frike mos harroja veten.
Duhet ta kujtoja sot kete. Kisha frike mos harroja veten.
mire qe kujton veten se kam frike se te harrojme dhe ne ty lol
caf cuf caf cuf
Memory is a kind
of accomplishment
a sort of renewal
even
an initiation
Nje zemer e lodhur, shkruan bukur...dicka qe mbetet ne mendje.
Nje zemer e trazuar, derdh ar...e veshtire ta shkulesh nga mendja.
Zemra e vuajtur, te keput ne dysh.
Zemra e dashuruar shkruan dhe te kokoleps ne magjine e saj.
Zemra e lumturuar...nuk shkruan...
nuk ka per cfare te shkruaje? nuk ka asgje per te ndare? Nuk ka asgje per te shprehur? Ngazellimi eshte vetem per vete? Nuk shprehet dot ne vargje?
Une pse po shkruaj valle?
Syte e medha te kalit nuk me japin pergjigje, po fundja, pse duhet te marr nje pergjigje?
Summertime baby!
Sa e komplikuar paska qene. Ihti sot ja thashe dikujt tjeter, faktin qe njerzit e gezuar nuk shkruajne, e kujt i duhen shkronjat e fjalet... Shiko qe kemi filluar te jemi ne te njejtin cikel ne forumistet, nuk e marr vesh kur mendoj une e kur mendoni ju per mua
Katana ca thua se me ngaterrove... Pesembedhjete here rresht te lexova dhe nuk po varesha dot pas ndonje shkronje. Pershendetje kujtimesh.
Niti po me ty cndodhi ? (Pse po shuhesh, krijimtarisht flas, me aq sa kam lexuar ketu. Me pak fjale enderroj une te lexoj dicka tjeter si kjo me lart.)
kete doja te thoja.Postuar mė parė nga Fiori
Shiko qe kemi filluar te jemi ne te njejtin cikel ne forumistet, nuk e marr vesh kur mendoj une per veten e kur mendoni ju per mua
Memory is a kind
of accomplishment
a sort of renewal
even
an initiation
Per J
Ti mbeshtet koken mbi shtresen e ajrit qe te mban larg prej meje, hukat frymen tende te ngrohte mbi te e vizaton mbi avull reniet e mia. Pastaj me gishta me prek ne sup, pikerisht aty ku nje vit me pare rendnin te harbuar kuajt e buzeve te tua.
Ulesh mbi karrigen e drunjte e ndersa shkund hirin e qerpikeve te djegur, me kerkon te te rrjedh mes kofshesh a gjinjsh, ose te pakten te te ndez enderrat. Me grushte terbimi godet shtresen e ajrit qe na ndan, qan e qesh si femije.
I lodhur nga pritja doren ve ne brinje dhe e shoh se nuk je me aty. Ti sje femer, ti je oxhak femer, je brinje e ajrit qe me rrethon.
Ne pamundesi per te thene dicka te re, po them dicka qe dua, duk besuar se e reja tek ajo qe do nuk shteron kurre.
Postuar mė parė nga nitROSHI
Ne pamundesi per te thene dicka te re, po them dicka qe dua, duk besuar se e reja tek ajo qe do nuk shteron kurre.
fiori "syte e kuajve" ka qene dhe to te mbetet e jotja, ndersa kete te fundit do ta bej timen.
n- ja pra qe paske dicka per te thene.
Memory is a kind
of accomplishment
a sort of renewal
even
an initiation
Katana ta kam falur ty kete, meqense te pelqen.
me dukesh pak ndryshe... ( psh me i menduar dhe me i dhene). c'ka ndodhur? ose c'nuk ka ndodhur?
te perqafoj.
Thjesht i lodhur, nga vogelsirat.
Te pershendes edhe uen.
Ciao.
Krijoni Kontakt