Close

Rezultati i Sondazhit: Kush e fiton Kampionatin Italian sivjet??

Votues
73. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Milan

42 57.53%
  • Roma

3 4.11%
  • Juventus

23 31.51%
  • Lazio

0 0%
  • Inter

5 6.85%
  • Parma

0 0%
  • Tjeter

0 0%
Faqja 8 prej 12 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 117
    i/e larguar Maska e Vjosa
    Anėtarėsuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    O CYCOOOOO por cfar ke o pik e zeze??cfaj kam une qe milani eshte me i mire nga ju?? edhe genjeshtera sthem une si ti une u them realitetin qe jemi shume para nga ju ke te e thone edhe kupat qe kemi marre do edhe ne itali europe bote jemi para jush po juve serish me nxirrni pretekse koti qe as juve si besoni vete

▒[JuL]▒ Maska e Macho
    Anėtarėsuar
    05-01-2003
    Vendndodhja
    Me Shpirt ne TIRANE
    Postime
    322
    Shume te drejte Vjosa kissssssss
    ஐ███▓▒ -=][.. _| |_| |_ | ..][=- ▒▓███ஐ

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Postuar mė parė nga Vjosa
    O CYCOOOOO por cfar ke o pik e zeze??cfaj kam une qe milani eshte me i mire nga ju?? edhe genjeshtera sthem une si ti une u them realitetin qe jemi shume para nga ju ke te e thone edhe kupat qe kemi marre do edhe ne itali europe bote jemi para jush po juve serish me nxirrni pretekse koti qe as juve si besoni vete
    ore mistrec po pse me del nga tema nje here.. un nuk kam 100 krahe qe tju pershtatem sulmeve te vazhdueshme qe keni... me thoni nje gje ju jap pergjigje, nuk me pergjigjeni mbrapsht po ketheheni tek kupat edhe tek historia.

PER KUPA KENI SHUME DHE URIME EKIPIT TE MADH TE MILANIT TE ITALISE TE ...... VAN BASTENIT,GULLIT,RAJKAARD,PAPIN, SAVICEVIC, DESAILLY, BOBAN.... dhe se fundi i Italianeve BARESI MALDINI dhe DONADONI.(qe kam qene dhe vete tifoz i ati ekipi dhe ta kam thene ne postime te tjera)

hajde tani car do me te te them.... un i pranoj disa gjera por mos me flit per historine se te thashe dhe nje here qe jemi 80 vjet para jush apo jo? HAP SYTE NQS NUK DO ME BESUAR

tani pse nuk mi pergjigjeni atyre qe thoni por me kaloni prap tek nje muhabet, kemi me shume kupa.

te thashe NE TE TASHMEN JENI ME TE FORTET, por historikisht JO.

Kaq e veshtire qenka me u pranuar ore derezi, un e pranoj qe jeni kampion tani ti me thua po edhe ne te kaluaren apo gjithmone dhe te ardhmen. Bashke me shokun tend tjeter Abiontop. Nqs ju keni ndonje sfere qe shifni te ardhmen atehere un dorezohem. ... un e di qe je i pangopur por nuk kam cte te bej SHIF FAKTET DHE HISTORINE dhe pranoi disa gjera,
    shendet
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

i/e larguar Maska e Vjosa
    Anėtarėsuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    O CYCOOO pe ta them ta kuptosh mire tani qe MILANI eshte nje skuaer e cila srri dot pa marre kupa e kupton keshtu nje here ne 3 vjet e parashikojme cfar do marrim o kampionat italian o champions league nje nga keto te dyja i kemi ne koke kupton na ka mesuar keq MILANI prandaj themi neve se do cojme kupen ose kupat se vjet na mesoi keq mori nja tre kupa

Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Shume mire per ju me behet qefi... dhe dicka... kemi dale nga tema, le ta vazhdojm kete diskutim tek Inter vs. Milan se u mbushen te gjitha temat me kete debat dhe pengojm te tjeret per te shkruajtur.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

BLACK_KNIGHT
    i/e ftuar
    Postuar mė parė nga inter_forever
    Po beja shaka o macho !
    Por justifikimin tuaj per humbjen me udinesen nuk ma the !
    Apo e kishin mendjen tek bakllavaja milanistat ndaj u rrafen...
    O djema po mos u zini mer kot, se nuk ka pike vlere.
    Se me thene te drejten interi sivjet eshte shume down pastaj sigurisht qe vjen milani
    Eh roma pak me mire por pastaj kampionati shkon------->> JUVENTUS

Football Factory Maska e Moltisanti
    Anėtarėsuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    Une jom tifoz interist por kete vit eshte e kote me ja bo qefin vetes sepse per mendimin tim scudetto per interin ka maru ,po ishalla zejme nai ven te 3 apo 4 per champions lige ??mire do ishte edhe te fitojme nai cup italie ose uefa cup ??Se tani na u nderru edhe presidenti edhe skuadra do nje rinovim qe ta mari veten !qef kisha qe kete vit ta fitonte ROMA pse jo i takon ka nje skuader te mire me pak yje po me shume talent sic eshte puna tottit e casanos ose danille de rosi e tjere e tjere!!!!
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Shevchenko
    Anėtarėsuar
    05-07-2003
    Vendndodhja
    NYC
    Postime
    95
    Postuar mė parė nga Cyclotomic
    Ta kam dhene pergjigjen ne tre postime goxha te gjata.. ti po vazhdon te me flasesh si tifoz dhe jo si dashamires sportiv. Un me ty ene me ate vjosen i kemi konsumuar nje here keto muhabete... ti nuk je dhe i ri si disa qe vine dhe LLAFIN E PARE QE KANE NE GOJE NUK ESHT FORZA MILAN , por eshte INTER PLERA... tani ose ekipi juaj nuk ofron shume spektakel dhe merreni ku te na gjeni neve disfatat ose peshon fakti qe keni 80 vjet histori te tere MBRAPA nesh ose ku di gje un, do jete dicka patollogjike mbase qe nuk sherohet.
    Te hedhin benzine mbi zjarrin keta te rinjte hajde de po ti qe je antar i vjeter vazhdon si p'ordha neper breke. Hajde me jep nje koment tifozi, lere kupen e italise kup leshi, interi prap nuk e merr kete vit sepse nuk do rri te SAKATOHET ne 2 fronte.

Me empoilin edhe juve humbet vjet sic keni humb dhe me lecce-n mren sic humbet me udinizen tani, sic ju rrafi Bryzhi ne champions league mren etj etj... prandaj le ti lejm keto budalliqe ti dhe ai vjosa bashke me ne te dy, dhe me jep nje koment sportiv.

aresye qe te na erren syte kemi neve qe jemi poshte jush per momentin dhe qe nuk po fitojm... nuk e marr vesh pse ju erren syte juve milanisteve qe po fitoni... apo ... ajo nuk fitoni juve tamam tamam mos ka ndonje tjeter qe fiton per ju dhe vini ene ngacmoni tifozat e tjere sepse jeni te pakenaqur me spektaklin e leshit qe ofron ekipi juaj.

Me thuaj nje here si dashamires futboll , a te pelqeu ajo finalja e vjetshme e champions league? vetem kaq me thuaj zere se nuk je tifoz

shendet
    Obobobobobobobobob ne bejme spektakel ti me thu mu derr derr Milani deri sa erdhi Shevchenko nuk la ekip pa rraf ti me ben mu derr derr me Bayern Munich 2 here Real Deportivo,Dortmund,Ti me flet akoma mu.

Sa per djeni vetem 2 ndeshje nuk me pelqyen ne Champions League vjet kur lujti Milani me Inter dhe me Juven nuk me pelqyen,po mos harro se vjet kot lujte me Milanin te ishte fut Valencia do ishe mire jo per gje po me 1 porte po lunin pjesen e 2te ato.

Shevchenko
    Anėtarėsuar
    05-07-2003
    Vendndodhja
    NYC
    Postime
    95
    Postuar mė parė nga inter_forever
    O ALBIONTOP !
    Ky postimi poshte eshte i yti , lexoje pak :

''O TI QE E MAKE MEND QE MILANI KA QENE NE SERIA B,E DI TI PSE VAJTI MILANI NE SERIA B?MEQE BEKE SI MJESHTER FUTBOLLI.

DHE MILANI KA RENE 1 HERE E JO 2 HERE SA THUA TI.

TA SHIKOJME I HER SA FUTBOLL DI PERGJIGJU ASAJT PERGJIGJES. ''

NDAJ NUK KE GOJE PER TE ME TREGUAR MUA FUTBOLLIN O ALBIOTOP!
    TI NUK DIJE QE BILANI JOT KISH RENE 2 HERE NE SERIE BBB...!!!! Vjen e me tregon mua futbollin...
    Thuj falemnderit se po meson gjera te reja nga ne interistet...
    O INTERFOREVER LEXOJE ICIK MIRE CA KAM THENE UN.MILANI KA RENE 2 HERE NGA KATEGORIA(KTE E KAM DITUR QE 13 VJEC)PO UN THASHE E DI TI PSE KA RENE 1 HERE NGA KATEGORIA PERVEC ASAJT QE DOLEN NE VEND TE 3TE NGA FUNDI I GJE E TILLE MILANI.

Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Hajde djale mos na bej lojra fjalesh se nuk jena ne qef.... e mos na shkruaj kur pret fitore te milanit... sic te thashe lere valencien cme ngaterron pralla me mbret me jep pergjigje te detajuar per ato dy ndeshje qe ju cuan ne fitim te kupes.

Fjalet e teperta jane fukarallek thote populli.
    E di qe je teper entuziast sikur je tifoz i nje ekipi si BARI qe nuk ka pa ndonjehere vendin e pare ne kampionat... por ... por ... permbahu.... te ftova te me japesh nje koment te nje "jo tifozi" pra nje koment objektiv e jo pallavra..

naten plako

Faqja 8 prej 12 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Berluskoni nė 2 dhjetor viziton Shqipėrinė
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 04-12-2008, 18:26
  2. Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 27-08-2006, 06:46
  3. Kisha Serbe dhe urrejtja ne Ballkan
    Nga Hyllien nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 235
    Postimi i Fundit: 30-08-2004, 22:33
  4. Jezuiti italian qė adhuronte Shqipėrinė
    Nga PLaku-i-Detit nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-08-2004, 06:50
  5. Gjuha zyrtare e Shqiperise
    Nga XimiD nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 02-05-2003, 22:03

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •