Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 38 prej 38
    Law Student Maska e Arlind
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Vendndodhja
    SE London
    Postime
    210
    Nje here Siktiri i vogel pa motren te futej ne banje per tu lare dhe u afrua te shihte nga brima e celesit. Ja pa p*dhin dhe i habitur shkon e pyet mamane:
    - Mami, mami, cfare e ka motra ate vije ne mes te kembeve?
    - Po ja te keqen mami, kur qe e vogel duke prere dru, u ēa me sopate.
    Siktiri:
    - Pse s'thua ti qe i paska rene sopata mu ne mes te p*dhit?
    Tropojan Virus

Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Vendndodhja
    SE London
    Postime
    210
    Nje bardhosh ishte duke bere shurren ne banjon e pub-it kur futet nje zezak 2 metra, builder, me nje palle 50 cm. I bie deres se banjes edhe e thyen, i bi pasqyres se banjes edhe e thyen, i bi lavamanit edhe e thyen. Pastaj kthehet nga bardhoshi edhe i thote:
    - E shef kete? Tani do te ta fus ne ***** te terin!
    - Uh, shyqyr mo k*r, - thote bardhoshi - thashe se do me gjuaje!
    Tropojan Virus

Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Vendndodhja
    SE London
    Postime
    210
    Vdesin njekohesisht Don Zhuani dhe Papa. Mirepo behet nje gabim dhe Papa dergohet ne Ferr, kurse Don Zhuani ne Parajse. Papa proteston per kete gabim, dhe ate e nisin per ne Parajse kurse Don Zhuanin per ne Ferr. Rruges per ne Parajse, Papa sheh Don Zhuanin dhe e pyet nese e dinte se ku banonte Shen Maria e Virgjer. Don Zhuani i thote qe nese do te kishte ardhur 10 min me perpara do te kishte gjetur Shen Marine e Virgjer.
    Tropojan Virus

Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Vendndodhja
    SE London
    Postime
    210
    Nje dite ne nje restorant vjen nje burre, e i thote kamarierit:
    - Me sill nje gjelle, cfare te duash dhe une do ta gjej se cfare eshte po e gjeta do me japesh rrogen tende te muajit.
    Kamarieri sjell gjellen dhe burri e gjen ate. Te nesermen po e njejta histori. Kamarieri sjell gjellen dhe burri e gjen ate. Pas dy ditesh kamarieri vete te te e jema dhe i thote ti pergatisi nje gjelle te vecante. Gjella e pergatitur ishte me leng p*dhi. Te nesermen e njejta histori, burri vete ne lokal dhe i vjen gjella e bere nga e jema e kamarierit perpara. Pasi e provon i thote kamarierit:
    - Po pse mer k*r cuni i Mozes je ti?
    Tropojan Virus

Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Vendndodhja
    SE London
    Postime
    210
    Nje pronar shante vazhdimisht sherbyesin e tij:
    - O jevg! O gabel! O i zi!
    Nje dite i thote:
    - A e di ti pse jeni te zinj ju?
    - Jo.
    - Sepse ju ka ly zoti me boje te zeze!
    Zezaku ja kthen:
    - A e di ti pse i ka lesht e p*dhit gruja jote te zeza?
    - Jo!
    - Sepse kur e q*va une nuk me ishte tha akoma boja
    Tropojan Virus

Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Vendndodhja
    SE London
    Postime
    210
    Dear amore mio, Shaje!
    Dear e shtrenjta ime amore Shaje! I jem tu t'write prap this lettera knejna ka far west-i lontano lontano ene n'English ene n'Italiano, sepse kom learn kto dy lingue perfetto kto due vjet **** I am ktuna.
    E look tina mi, sa molto well kom learn knejna.
    Vallahi, me kte derr work-u **** kom ormai i mson le lingue t'huja sa t'dujsh. Ene rrashnat m'thyhen me t'thon t'drejeten. Hamall hesapi mo! Lavoro lavoro, m'told bosi every minuti, aq sa s'have possibilita me mor fryme i cast. C'me t'thon mo, gjona very
    t'bukra ti vedi la syni knejna. Ca bihone t'nolta deri m'cielo ku molte people hyn e dalin or e cast. Kto knejna i thon gradaciel-a. Kur stand up kaptinen t'sit down qeleshja m'terra.
    Pa jo ca ara t'mjellme verde verde me bar around tyne, **** t'thujsh mo! Nji village bagti per mangiare nji vit tutto pa pushim! I kom pa mi, when I ere per weekend te dillen qy me mattina. Dulem me Dullen figlion e Asmonit, our vicino aty m'nostro katunin. Pa le m'darke kur u on-nen le luci-t! thu se dul sun-i prap. Dit e re, dit u bo gjith town-i. Ca red, ca
    verde, ca ..., ku di un mo, me tu take mend fare. Entrate-m ke ca mejhone si pune qebaptore, ku ca ragazze dancing nudo fare. Ato i thojshin striptease po me sa morem ear na, ishte heqje brekesh me aheng. Vallai told-em se na iku radakja. Apo they
    s'ishin...qe ju bofte ...,Dulla, Dulla jo io. I s'i kom see fare gjate all tempo-s qe stand-em atyna. Tu e di se I am angelo n'ksi punesh. S'te tradimento Lomi ty jo.
    Dulla po, iēik me ate Lijen e vet, nja half ore me nji ruse. Po amo ja vlejte...Kurse una t'kon stand besnik. Mazallah se kom do any gjo me nonji
    ragazze. Sapo see nonji si ato t'honit **** t'thash mo avanti kthej the head ka ona qeter. Jom i nershem una.
    Dear mio amore Shaje! Kur Rrema came prej katunit dy days d'avanti, m'told se ke bo ēun para two month-ve. Mu done qefi mo sa s'bohet. Mu remember the first lettera qe t'kom ēu para nji
    anno-s.
    Vallai ma ke bo qefin.
    Jare, thash, Shaja m'ka heard mu ne m'ka do figlio'n. Je e forte mi Shaje. Quatro figli i kishim, noshti we have cinque. Po si e zune bre?
    Vallai, per menjen teme, the first lettera e ka done t'veten. Jom molto felice, happy happy sa mo s'bohet. Ne kur remember-d tuket e tuja qe t'u
    bofte Lomi t'u bofte, sensaltro qe aty tka zon i five-ti. Shaje, nigjo mi, se mos m'nxessh t'six-tin me this lettera-n.
    Dear mio amore Shaje. Nashti jokm t'u e close kte lettera kaq t'lungo se po m'come gjumi. Do t'write prap kur te kem free tempo, se siē t'thash qipari, lavoro lavoro ka mjesi m'darket, tutto settimane-s. Money Money mi mo, e capito vete ti mo nashtina! La lattera-n po ta nis me Rremen se vjen ancora aty m'katun. Ke ne ca money per ty ne per children-at. Blini ca dolce ne i eat-ni vete you. I japni ca ne atyne t'Dulles. Figlio-s t'vogel njiti the name-in Lym, si nonno i vet. Tanto t'fala t'all fisit ne children-ve. Kiss-e ene Lymin per me, qe ju bofte his tata, marshallah. Ju kiss t'all-ve. Your amore Lomi.

Ps. Mos forget t'm'write si ia kaloni aty m'village, ne, nigjo, se mos ia read kujt la lettera se o turp, t'kom thone ne ke prima lettera, pranej read-e vetem tina ene children-at, mire? He tu bofte Lomi ty! Ene nji gjo, kom msu kompjutrin look vet tu come e kom write this lettera-n. He, a jom i zoti, or not?

T'kiss ene nji her, LOMI.
    Tropojan Virus

Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Vendndodhja
    SE London
    Postime
    210
    Nje grua 47 vjecare perdorte vazhdimisht krem bukuria dhe krenohej me fytyren pa rudha.
    Nje dite ne radhe te qumshtit duke pritur radhen pyet nje nga cunat:
    - Cuno sa vjec te dukem une?
    - Ku di une, - i thote ai, - mbase nja 32.
    - Jo, - i thote ajo - jam 47.
    Pasi mer qumeshtin shkon te presi autobuzin tek stacioni. Me pas aty vjen dhe nje burre plak. Gruas nuk ju durua dot dhe e pyet.
    - Sa vjec mendon ti plako se jam une?
    - Eh, une moj bije jam 78 vjec e mezi shikoj, po kur isha i ri, e gjeja moshen e femrave vetem me nje te prekur te gjoksit.
    Gruas i vinte turp po kurioziteti po e shkateronte dhe i thote:
    - Ne rregull, hec mi kap.
    Plaku gjithe kenaqesi i fut duart poshte kemishes dhe pas nja 2-3 minutash, therret:
    - 47 vjec je.
    Gruaja gjithe cudi e pyet:
    - Si ***** e gjete?
    - Ku k*rin di gje une - i kthehet plaku - une isha ne rradhe te qumeshtit pas atij cunit qe i tregove.
    Tropojan Virus

Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Vendndodhja
    SE London
    Postime
    210
    Nqs ju pelqejne
    me shkruani dhe do bej cmos qe te postoj edhe disa te tjerea
    .....
    Tropojan Virus

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Tema tė Ngjashme

1. Barcaleta te ndryshme nga antare te forumit
    Nga markaj05 nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 104
    Postimi i Fundit: 09-04-2007, 10:26
  2. Barcaleta
    Nga anaksimenus nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 17-09-2006, 19:23
  3. Barcaleta
    Nga Kuksjan_forever nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 20-01-2004, 13:28
  4. Barcaleta ne anglisht; some rated
    Nga diikush nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-01-2004, 15:33
  5. barcaleta qe nuk egzistojne
    Nga THE_TIGER nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 03-07-2003, 05:35

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •