hena planet? lol
bravo Arber
sa kom qesh.shujini dritat
hahahaha pernime pom keshet me kit pytje "PSE FET JAN KUNDER SHKENCES" nuk i konvenon fes e verteta me dal nshesh e me qit posht teorit boshe fet me shekuj e ja kan nxan frymen shkences edhe vet njerzimit qe e kan lon mrapa po mos boni mo ksi pytje se marre osht![]()
We are all Aliens
http://www.youtube.com/watch?v=TndK6....php?p=2160001
Degjoni mendimin e ekspertve... e mos ja futni kot.
Lumi ka ujin e paster ne burim
Kombi mbi te gjitha
Tipat si ky te videoja i kane bere djemte e rinj anej nga rruga Kavajes te vishen me perdet e dhomes gjumit e te ma rrisin mjekren si cjapi!
Hahahah shkenca verteton gjera te cilat i paska pas zbuluar feja??
Jo, jo. Shkenca qe njoh une, i hedh poshte ndoshta 8 nga 10 parimet bartese te fese, p.sh. te Islamit. P.sh. cili ligj shkencor apo shkenctar refuzon ngrenjen e mishit te derrit apo pirjen e alkoholit? Cili ligj shkencor apo shkenctar nuk e hedh poshte mundesine e ndarjes se detit, cka sipas Kuranit beri Moisiu (Musa)?
Qenka humbje kohe pergjegja ne postime tua.
.
Jo, jo, je i keqinformuar, se ka miliona shkenctare, te cilet nuk shohin gje te demshme per njeriun tek mishi i derrit dhe alkoholi i shijuar me mase, p.sh. cdo vikend dy-tri gota vere te kuqe.
E deeee, e disha une se Islami nuk eshte pro ligjeve te shkences, por contra, sepse i then kur t'i teket. Zoti yt eshte hone-hone, e dija une kete.Zoti then çdo ligjë, sepse eshte Plotëfuqiu !
.
Gjermanet industrine ushqimore e kane te mbeshtetur tek mishi i derrit, dhe jane nje nga popujt me te rregullt per perdorimin e alkoolit. Jane nje nga vendet me te zhvilluara ne bote dhe me jetegjatesine me te larte ne Europe. Plus qe s'kane te share as si rrace.
Tani kane ngelur disa magjyp arab brekegrisur te tregojne c'fare eshte e demshme dhe c'fare eshte e pademshme. Se sa ushqim te paster dhe te bekuar nga All-llahu xh.sh hajne arabet kjo duket, duke filluar me moshen mesatare te vdekjes qe eshte rreth 65 vjec.
C'ne gjermanet qe e kane me te larte jetegjatesine? A hanin ushqime te demshme? Apo eshte All-llahu xh.sh vete i demshem?
Bifteku derrit dhe vera e kuqe te zgjasin jeten. Po ku e di dhia c'eshte tagjia.
Se skan shance me prove shkencen wrong..
Enjoy Life,This Is Not A Rehersal..
Krijoni Kontakt