Dashuria shenjtore nuk ka kushte.
Pse nuk mund te kete dashuri shenjtore? Sepse cdo veprim ose njeri behet e/i shenjte pasi vdes.
Njerezit nuk do e arrijne kurre te ndjejne dashurine pa kushte
Dashuria shenjtore nuk ka kushte.
Pse nuk mund te kete dashuri shenjtore? Sepse cdo veprim ose njeri behet e/i shenjte pasi vdes.
Njerezit nuk do e arrijne kurre te ndjejne dashurine pa kushte
The Truth will set you "Free"
Dashuria nuk ka kushte,por respekt per vete dhe per ate qe e do!!!
Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.
Sigurisht cdo gje ne kete jete ka kushte
Marredhenia e njeriut me Zotin
Lidhjet njeriut me njeriun
Po keshtu dhe lidhjet njeriut me sendet dhe kafshet gjithcka eshte kushtezuar ne kete jete.
Por per mua kusht kryesor ne dashuri do te ishte martesa dhe krijimi i nje familje e cila qe ne fillim duhet te kete qellimin qe te zgjasi sa me shume dhe mos jete dashuri shfrytezimi ose interesash te kota.
"Duajeni Shqiperine si shqiptaret Ameriken"
Qenke me te vertete djale i zgjuar; aq me teper per moshen qe ke. Do uroja qe me shume njerez te mendon si ti.Postuar më parë nga Roneo
Sigurisht cdo gje ne kete jete ka kushte
Por per mua kusht kryesor ne dashuri do te ishte martesa dhe krijimi i nje familje e cila qe ne fillim duhet te kete qellimin qe te zgjasi sa me shume dhe mos jete dashuri shfrytezimi ose interesash te kota.
Por shpresoj qe i zbaton dhe ne praktike idete e tua sepse eshte nje mal midis fjales dhe veprimit.
Me te mira,
p.s. je poet i lezetshem![]()
If I Only Could....
Degjo ti vajze e poshter
forumi nuk eshte loder
te shkruash cfare te duash
pastaj i lezecem te me thuash
Dashuria me interes
eshte gjithmone e pashprese
ti dashuri lajkatare
qe me shume mendon per pare
Nese do te dashurosh
duhet dhe te arsyetosh
Ishte vetem per dashurine jo per ndonje tjeter
Ndryshuar për herë të fundit nga Roneo : 22-01-2004 më 19:38
"Duajeni Shqiperine si shqiptaret Ameriken"
Flmd per komplimentin e poshter. He se bej shakaPostuar më parë nga Roneo
Degjo ti vajze e poshter
forumi nuk eshte loder
te shkruash cfare te duash
pastaj i lezecem te me thuash
Dashuria me interes
eshte gjithmone e pashprese
ti dashuri lajkatare
qe me shume mendon per pare
Nese do te dashurosh
duhet dhe te arsyetosh
Ishte vetem per dashurine jo per ndonje tjeterPoezi spontane. Po dicka nuk ke kuptuar akoma nga jeta.... eshte normale qe dashuria te jete e kushtezuar nga interesi. Por varet se per cfare interesi behet fjale. Sepse nje interes pozitiv do ta mbante nje dashuri ne pellembe te dores.
Eshte nje teme per kete me duket te padogana.
Me te mira
If I Only Could....
nuk besoj se ka dashuri pa kushte,por rendesi ka qe dashuria mos te te kushtezoje deri ne palce.
thuaj,ZOTI eshte nje.
per mendimin tim dashuria,si ndjenje duhet te jete dhe eshte pakushte..ajo s'duhet te njohe asnje lloj interesi,pengese.(zemra si njeh keto)
pastaj nese flasim per nje lidhje, pse jo dhe per ato permanentet sic eshte martesa ekzistojne patjeter kushtet interesat reciproke etj.edhepse shume here te perziera ose maskuar medashuri
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
Dashuria eshte ndjenjat e dy personave qe kane seriozitet dhe besim tek njeri tjetri.Postuar më parë nga boys_ashes
C'mendoni ka dashuri pa kushte? Ka njerez ne kete bote qe duan gjysmen tjeter pa kushte, edhe sa zgjat?
Kushtet ne dashuri jane reciproke dhe te arsytushme.
Kushte ne dashuri ka. Dhe kushtet vihen ne baze te ndjenjave qe ky cift ka per njeri tjetrin.
Shumica e cifteve nuk e tregojn ate qe ndjen qe ne fillim.
Arsyeja eshte, bukuria, ndjenjat, interesi dhe kur ke nderhyrjen e familjes.
Une do keshilloja qe c'do cift, ti hapin zemren njeri tjetrit qe ne oret e para te dashuris.
Te shprehen c'fare kerkojn ne dashuri prej njeri tjetrit.
Dhe ateher do jen ne gjendje te vendosin esht kjo qe une kerkoj, eshte kjo qe ne si cift jemi te kenaqur me kushtet e njeri tjetrit.
Kushte ka ne dashuri, eshte rren te thuash se dashuria s'ka kushte. Por nje gje duhet marre parasysh, kategorizimi i dashuris varet nga cilesit e njeriut, kapaciteti mentaliteti ose demokratizimi qe kan personat ne fjal.
Dashurit jane te ndare, detyrimet jane te ndare.
Qe te kesh nje dashuri sa me suksese duhet te jesh i duruar, tolerant, i sinqert dhe te kesh besim per ate qe ke, te mos ta shesesh posht e perpjet me opinione te pa vend. Momentelisht jepi kohe dhe do jesh ne gjendje te llogjikosh perseri. Mos e merr me turr i thojn nga anet tona.
Iiiiiiiii... jam edhe moderatore dhe po jap shëmbull të keq...
O Kolomb, të kishe ti të drejtë, njeriu do binte në dashuri me njeriun e parë (qoftë femër e mashkull) që do shikonte në rrugë, e pastaj me të dytin, e të tretin, etj. etj.. AJO është dashuri pa kushte. I bie që të jesh bi-sexual të dashurosh ashtu. Pa më trego pak, përse nuk më dashuron ti mua? Për faktin që nuk të interesoj si njeri, biem në konflikt tek shumë argumente, etj. etj.. Ja... dhe kushti. Pse s'e dashuron DJ ALDON? Sepse ai është mashkull, dhe me sa di unë, ti pëlqen vajzat. Ja kushti tjetër.
DJ ALDO, uroj që mos e kesh për mua këtë koment.Postuar më parë nga *DJ-ALDO*
E keqja është,se këtu,ngatërrojnë pyetjen që bën tema.
Nuk po flasim për MARDHËNIE SEKSUALE,por për tjetër gjë.
Kur të kuptohet ,kjo, do diskutohet MIRË.
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Krijoni Kontakt