Edhe une e kam pergjigjen plako
Eshte tek firma ime![]()
Edhe une e kam pergjigjen plako
Eshte tek firma ime![]()
give somthing te marresh dicka
kshu o kjo pune
!!!!!!u can never trick an honest man !!!!!!
Kete dashurine pa kushte jam perpjekur te gjej po qenka shume e veshtire ta gjesh. Po nuk do le vrime pa kerkuar dhe e di qe do ta gjej nje dite te bukur pranvere. Do tju them kur ta gjej qe te mos keni merak.
Le ti harrojme kishat xhamiat
dhe maskarenjte qe ka qeveria,
se ai qe eshte burre
dhe s'ka per te vdek kurre,
eshte ai qe i ben
lavdi vendit te tij.
nuk mund ti quajme kushte* .. por dashuria ka rregulla qe duhen zbatuar ..
pink
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Pyetja e shtruar nga autori i temes, eshte paksa e gjere.
Mundohu ta besh pyetjen pak me specifike ne menyre qe te terheqesh edhe pjesmarres te tjere.
Me ate cka kam kuptuar une nga tema, te cilen anetaret e tjere mund t'a kuptojne akoma me ndryshe do te shprehesha se:
Ne rradhe te pare!
Nuk mund te quhet dashuria, "dashuri", nese zoterohet nga "kushte" (si p.sh nese njeri prej te dashuruarve esht i pasur dhe tjetri jo), pasi ne kete rast dashuria ngrihet mbi bazen e kushteve qe fatkeqesisht nje prej te dashuruarve nuk e zoteron
E pra ne shembullin qe solla, dashuria midis ktyre dy individeve
nuk do te ishte me teper se sa nje dashuri e bazuar mbi "kushtin interes", te cilen nuk mund ta quash "dashuri te vertete"
por dashuri artificiale, pasi Dashuria eshte e themeluar nga "ndjenja te sinqerta" te cilat shoqerojne gjithmone marredheniet midis atyre qe ndajne nje "dashuri te vertete".
Mendimi im!
HI ne rradhe te pare.Per mendimin tim po arrite ti vesh dashrise kushte fjala *dashuri* nuk do egzistonte me
O Zot per vete sdua gjë jo...por për prindërit nje dhëndër të bukur!
Per kete qe the 1 vote nga unee drejte la shum shum e drejte
Blossoms of heaven, Ashes of hell...
Bie dakort me White_AngelPostuar më parë nga White_Angel
HI ne rradhe te pare.Per mendimin tim po arrite ti vesh dashrise kushte fjala *dashuri* nuk do egzistonte me![]()
What we do does not define who we are. What defines who we are, is how we rise when we fall!!
kushtet nuk i vihen dashurise. ato lindin nga rrethana te ndryshme.
Keshtu mendoj une te pakten.
The Truth will set you "Free"
Gje me kushtezuese se dashuria nuk ka.
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Krijoni Kontakt