lolz
Edhe une i uroj te gjitheve ju ne Angli, pacit nje vit sa me te mbare dhe plot suksese. Per ata pa letra ishalla me pasaporta te gjithe.
Ky mund te jete urimi me i mire
Urime te gjith bashkatdhetarve ne UK.
Une banoj ne Portsmouth.Ky ketu eshte nje qytet shume i vogel e rrall here ndodhin ngjarje te medha , keshtu qe ky vit ska ndoje te vecant nga ai qe shkoi.
Pune pune nat e dite te fitojme pakez drit.
une nga Londra, Bournemouthi vend i bukur kam qene kushedi sa here vecanerish ne vere.
dhe tani per tani po catoj nga victoria westminister,
kot per kryezitet cfrare stdioni ne UK o njerez ?
mbremje rinore??? idea e bukur ti kuksijane, po equinoxin ku e gjete lol
di daku nje vend te bukur ne wood green si shpirt eshte) ikim atje po deshet
![]()
![]()
kjo teme qenka harruar! asnje njeri nuk po shkruan tek kjo teme! sa keq ! nejse po e ri hap une kete teme!
sa per mbremje me shqiptaret mos more se ne nuk jemi per mbremje ne shqiptaret se ku ham e pime bejme ngaterresa. Tek puna ku punoj une eshte me muzike dhe aty vijne shume shqiptare dhe zhurme bejne. anyway munde te organizohet nje mbremje me 28 nentor nese organizohet ju tregoj. tani me duhet te ike se kam ca faqe me lecuar ne microeconomy. ika une
pershendetje te gjitheve!
nese doni nje shoke te vertet,ne fillim ju duheni te jeni shok i vertet
WOMEN ARE THE CHIEF REASONS FOR FAILURE IN A MAN'S CAREER.
IT'S DIFFICULT TO LOVE A WOMAN AND DO ANYTHING!
Si ishte 2004? Si gjithe te tjeret ne Angli por rendesi ka qe po mbaron me shprese![]()
Pershendetje
Meqe ndodhen dhe une ne angli dua tju pershendes te gjithve juve.
Une jam nga East London (Po i ra ndermend ndonje goce do ishte mire)
Krenar Qe Jam SHKODRAN
Pershendetje t'gjithve nga Newcastle.
Ishte vit me bereqet po uroj qe 2005 te jete me i suksesshem si per mua dhe per ju.
Hajde me letra kush nuk i ka ishalla.
Pershendetje te gjithve edhe nga une....From oxford...
Do tju uroja te gjithve qe tja kaloni sa me mire, edeh ato anglezet mos mi lini rehat ti
ngacmoni se edhte me jua....nenen
Krijoni Kontakt