forumistave shqipetar ne angli, a ke njeri per jete note sot mqs eshte dhe e premte?
fliste haptas si ne shpine tuaj
forumistave shqipetar ne angli, a ke njeri per jete note sot mqs eshte dhe e premte?
fliste haptas si ne shpine tuaj
Per jete eshte mo mire te shtunen, po edhe te premten ka njerez shume.. Sonte do dal ne nje Night Club qe quhet Baja Beach Club
Siggy Hijacked
Desha te di se nga chatoni, une per vete jam ne North - East (Newcastle)
E di qe shumica jane ne Londer po ec e shohim njehere![]()
Siggy Hijacked
une nga Bournemouth-i (south-west )
Lost time is never found again.
-Benjamin Franklin-
un jam South East!
kam qen ne Newcastle,ka 1 theksss shum te lezecem po ashtu edhe ato te liverpoolit! :P
bunny
How can she fall, if there is no one there to catch her
Urime per temen,hmmm ky vit me ka filluar me provime,por tragjedija ne detin Jon mund te them qe e ka filuar edhe me lot!
shpresoj qe do jet i fundit edhe do jete kjo tragjedi qe do hedhi posht ket qeveri!
Respect bunny
How can she fall, if there is no one there to catch her
wowo lol good idea 4 me new year was like frady nighte)so f.. boring and s....Shpresojm se mire do behet ska jete pa shpresa shpresat na mbajen gjalle ;pp kalo mire angelos(( english thay are fish ))
NE KUKES U RRITA DHE ATJE DO VDES
KUKESIANE JEM DHE KUKESIANE DO MBES
4Ever KUKESIANE;^
wowo anglia me shume shqiptart se anglez ;ppp une north london me grek dhe italjan puff boring lol
ju pershendes gjithve kalofshi sa me mire
dhe kisha nje propozim perse nuk krijojme nje mbremje rinore gjithe kto chatiste ne uk si per shembull 14 shkurt ne equinox all ;ppp;ppp kaloni mire
me rrespekt kukesiane
NE KUKES U RRITA DHE ATJE DO VDES
KUKESIANE JEM DHE KUKESIANE DO MBES
4Ever KUKESIANE;^
o yllo ku je ti,te hengsha ate buzeqeshjen se me cmend ti muve!
per shendetje te gjith shqiptareve ne UK!
2pac2
TD cum Yvo
Pershendetje!
P.S Nuk e ka keq Kuksianja. Shume i ide e bukur!
Si thoni atehere?![]()
Jam JETUS jo TREGUS!.
Krijoni Kontakt