pershendetje te gjitheve,
Serish e mbushem carcafin
pershendetje te gjitheve,
Serish e mbushem carcafin
Tani nuk kuptoj cdoje te thoje me kete qe shkrujte. Do ishte me mire te thoje se per cfare studion.
Une studioj per "Teologji sociale" me pelqen dega por nuk eshte ajo qe do te me pelqente me shume. megjithate....... .si mendoni jane te shumte studentet ne Greqi
Qe thua ti i dashur do shkruaja dhe te tjera por mu nderpre lidhja dhe nuk munda me te futesha ne linje.
Juri nuk studioj asgje ne keto momente. Ju dhashe fund studimeve parvjet. Mos kujto se kam bere dhe kushedi cfare studimesh.
Nje pyetje per ty :
Studion ketu ne Selanik ?
Po ka shume studente ne kete moment ketu. Vetem nga fisi im jane 4 cupa dhe
2 cuna.
Igli ate koncertin ne Milos kur do e jepni ? Me duket se muajin e shkrojte gabim. Duhet te jete ne Maj i 5-ti dhe jo i 4-ti.
Na lajmeroni qe te marrim shoqerite dhe te vijme per " tifozllek".
Ndonje te re nga ju te tjeret ?
ketu ne forum mbushen shpejt carcafet.
pershendetje te gjithve.
SI LULJA E KRIPES JANE VAJZAT E NARTES....................
hello nartiote,
Njof dhe une nje vajze nga Narta ketu ne Selanik.
Gjithashtu ne fillore kisha ne klase tek Jakov Xoxa ne Fier nje vajze bukuroshe me quka ne fytyre. E quanin Polina dhe ishte nga Narta por banonte ne Fier. Tani nuk e di ku ndodhet. Mos e njef gje ? (mbiemri s'me kujtohet).
Diten e mire
pershendetje jonida ; si je tuj ja cu me pune dashuri e tjreera ? te fala na mua ngha zakinthosi ; cdo gje mire ketej rehat pa zhurme pa komplikime ; a nuk po me thua a ka nonje qupe prej berati atu qe studion ? i kam haru berataset fare dhe du me njoh ; vete anej jam ; tash po te bej sekretare e agjensise se njohjeve forumiste ; te fala selanikut ;
ne selanik do hapet nje zyr njojtje dhe lajmesie per shqiptaret djem e vajza.
ne selanik ka plot nga narta po me the si e quajn mund ta njoh.nje shoqe te mire qe kam une aty eshte ALMA (per ate me pyete?)polinen nuk me kujtohet.po te jet me mbiemer konomi e njoh (nuk jam e sigurt)
SI LULJA E KRIPES JANE VAJZAT E NARTES....................
me duket se Ikonomi e ka patur. Ishin 2 motra dhe nje vella i vogel.
Mos dini gje per ekspoziten e librit ketu ne Selanik? Kur hapet ?
Dhe Dicka Tjeter,
Degjova Qe Ne Periudhen E Lojrave Olimpike Do Mbyllen Kufijte Me Shqiperine. Keni Degjuar Gje Juve ?
Po Do Ndodhi Me Te Vertete Do Jete Dicka Shokuese Per Te Gjithe Ne
Krijoni Kontakt