Close
Faqja 12 prej 20 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 199
    .. Maska e km92
    Anėtarėsuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovė
    Postime
    4,210
    Nje cun i vogel pyet babin:
    O ba o ba si kam lindur une?
    I thot babi :
    Ty te keqenbabi te ka gjetur mami ne nje trendafil.
    O ba o ba po ti si ke lindur?
    Mua te keqen baja me ka gjetur gjyshja jote dmth nena ime ne nje borsilok.
    Po mire po gjyshi si ka lindur?
    gjyshin e ka gjetur e jema e tij ne nje karafil.
    Dhe cuni i deshperuar ja kthen te jatit:
    PO mire o Ba asnje nga fisi jone nuk ben sex!?

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anėtarėsuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Ju lumshin duret per barcaletat qe keni shkruar...

mariachi e di ti sa e fiksuar jam una per barcaaletat LooL

.. Maska e km92
    Anėtarėsuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovė
    Postime
    4,210

Talking

gruaja ne prag te lindjes po zihej me burrin : jo eshte djale, jo eshte vajze.
    Djali i vogel 5 vjec qe ishte futur poshte tavolines gjate sherrit del dhe i thote prinderve : mos u zini, mos u zini se e di une se ca do lindi mami.....
    - pa he njehere....
    - mami do lindi prift.
    - prift? e nga e di ti kete?
    - ka nxjerre mjekren prandaj...

i/e regjistruar Maska e lumiani
    Anėtarėsuar
    07-10-2005
    Vendndodhja
    ne pyll
    Postime
    25
    shume argetuese barcaletat. une kam dy e do t'i tregoj ato ne aglisht sepse por i perktheva humbin humorin

- in a village a poor farmer lived with his family. one day he tells his son to take one of the best ducks and sell it in town market. the son takes the duck goes to the market and waits for people to come and bid for it. waits for awhile but no result, a prostitute starts talking to him and he desperately wants to do her. but since he didn't have any money they agree for the duck in exchange. they go to her place and he he f*cks her hard and well, so well in fact that the prostitute says to him "if you f*ck me like that again, i'll give you your duck again". "deal" replies the him. jumps on her, f*cks her again and after that he sets for the market to sell his duck. on the way to the market there is some sort of comotion and the duck flies out of his hands and gets run over by a lorry. at this point the lad is very sad. the lorry driver feels sorry for and decides to give him £10, which he gladly accepts. picks up the dead duck and sets off for home and he gets to his house his father sees that he is holding the duck on his hands and says - "what happened son?" the son replies - "well, i got a f*ck for a duck, a duck for a f*ck and a tenner for a f*cked up duck!"

2) a young girl goes to her doctor for a check-up and during the visit the asks the doctor - "doctor, can you get preganant through anal sex?"
    - "of course you can, where do you think lawyers come from?"

pershendetje

i/e regjistruar Maska e Era1
    Anėtarėsuar
    19-12-2004
    Postime
    1,307
    NJe tip njohu nje femer ne internet dhe u dashurua me te sa qe vendosi te martohej qe ne moment.
    -Prit - i thote ajo- ne nuk njihemi , ti nuk di asgje per mua!
    -S'ka gje do njihemi rruges- i thote tipi.

U martuan dhe shkojne ne nje hotel.Duke qendruar te dy ne pishin, burri ngrihet dhe hidhet ne pishine ne te gjitha stilet e mundshme.
    Uau -i thote gruaja- ishte nje mrekulli.
    Asgje- ja kthen burri- kam qene kampion per hedhjet nga tramplina.Te thashe qe do njihemi rruges.
    Pas pak ngrihet gruaja dhe fillon te notoj ne pishin per me shume se nje ore.
    Jam i sigurt - i thote burri kur ajo del nga pishina- ke qene kampione noti ne garat e gjata?
    Jo - i pergjigjet gruaja- kam punuar si prostitute shtepish ne Venezia.
    Firma ime eshte : SHQIPTARE

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar mė parė nga Era1
    NJe tip njohu nje femer ne internet dhe u dashurua me te sa qe vendosi te martohej qe ne moment.
    -Prit - i thote ajo- ne nuk njihemi , ti nuk di asgje per mua!
    -S'ka gje do njihemi rruges- i thote tipi.

U martuan dhe shkojne ne nje hotel.Duke qendruar te dy ne pishin, burri ngrihet dhe hidhet ne pishine ne te gjitha stilet e mundshme.
    Uau -i thote gruaja- ishte nje mrekulli.
    Asgje- ja kthen burri- kam qene kampion per hedhjet nga tramplina.Te thashe qe do njihemi rruges.
    Pas pak ngrihet gruaja dhe fillon te notoj ne pishin per me shume se nje ore.
    Jam i sigurt - i thote burri kur ajo del nga pishina- ke qene kampione noti ne garat e gjata?
    Jo - i pergjigjet gruaja- kam punuar si prostitute shtepish ne Venezia.

LoooooooooL sa kom qeshhhhhhh
    #VamosArgentina

Wćy ųf tħé Šąwņ Maska e _Elena_
    Anėtarėsuar
    06-02-2006
    Postime
    975
    1) naten e pare te marteses vajza merr nje kuti duhani sepse kishte degjuar qe kur zhvirgjerohesh kercet dicka dhe ajo nuk ishte e virgjer dhe mori nje kuti duhani dhe e vendosi nen vithe.kur djali kishte arritur pikun ajo mbylli me force kutine dhe tha:
    OBOBO me iku virgjeria
    djaline kam hallin e boleve te mia qe mi ka zene kutia.

2)Ishte nje papagall ne nje supermaket ne itali.Ky papagalli sa her hynte nje shqipar ne super market thoshte,u erdhi shkerdhata,blinte na nje gje shqiptari u bleu shkerdhata ikte shqiptari u iku shkerdhata mabas nja ca kohesh shqiptari vendosi te blinte papagallin kur e bleu e po e conte ne shtepi thoshte papagalli rruges, me bleu shkerdhata me bleu shkerdhata ,e con ne shtepi dhe e fut ne nje traste dhe po e plaste na te gjith cepat e mureve ,kur hap trasten shqiptari thot papagalli ,na i gjith ky termet vetem un dhe shkerdhata kemi rrojtur.

3)Ishte nje cun i ri i cili kishte degjuar shume x stilin 69,por asnjehere nuk e kishte bere,ishte fiksuar keq dhe nje dite pyete nje shokun e tij si este ky stili 69?e ke bere ndonjehere?ai i shkreti i thote nuk e di,te them te drejten kam nje shokun tim qe ka ca prosituta dhe jane shume te zonjat tra bejne kete stil,po deshe te jap nr.e tij!po i xgjigjet ky i shkreti,te nesemen niset tek ai burri dhe i thote me ka derguar shoku yt dua te bej stilin 69,ky padroni i jep celsat e dhomes dhe i thote ik tek dhoma 59 aty ke nje goce qe te pret.sa futet ne dhome sheh nje goce te bukur sa zhvishen dhe vihen nex pozicione kesaj goces i shpeton nje pordhe,ky cuni ngrihet i nevrikosur dhe ithote ato 68 pordhat e tjera ike beja ne goje mamase tende!!!!!!!!!!!!!!

4)nje dit treni ishte i mbushur plot e perplot dhe nje vajz u lodh ne kemb dhe i thot nje cuni qe ishte ulur,te ulem pak ne prehrin tend se u lodha,por cuni i tha qe eshte turp dhe vajza ia kthehu qe skam un turp paske ti dhe cuni pranoi mbas pak castesh cuni u vu ne siklet dhe i thot goce cohu pak sa te mar paketen mbas pak cohu qe te mar pak cakmakun mbas pak cohu qe ti fus pak ne xhep, aty perball ishte nje xhaje dhe i thot oj goce hajde ulu te xhaja se kam 10 vjet qe se pi cigaren

5) Nje ēifte po benin dashuri ne dhomen e tyre dhe femia i tyre qe po i shifte nga e ēara e portes,pyeste veten i habitur:ēfare po bejne?Mami han dhe babi thote oh sa po me shijon.

6)nje burre duke u pare ne pasqyre lakuriq thote me vete sikur ta kisha dhe dy centimetra me te gjate do isha mbret ja kthen gruaja sikur ta kishe dy centimetra me te shkurter do ishe mbretereshe

7)Ishte nje dite e bukur dhe takohet Demi me lopen .Demi e pyet lopen se si quhej. Lopa i thot ;Mua me quajn lope shami kuqja , por me thrrasin kuqja se kam len shamin te gardhi . po ty si te quajn mua me therrasin dem bolemadhi por,me therrasin Madhi sepse kam len bolet tek gardhi.

Kam shume te tjera te cilat jan akoma me banale por spo i them se eshte turp

MULTUM IN PARVO Maska e Antipatrea
    Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Gjithandej, por ne te njejten kohe, asgjekundi !
    Postime
    605
    Pasi mbarojne se beri dashuri dhe ishin te dy ne krrevat burri i thote gruas :
    Grua a e ke pyetur ndonjehere veten se cdo te thote te ndihesh burre?
    Gruaja : - Jo , po ti?

MULTUM IN PARVO Maska e Antipatrea
    Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Gjithandej, por ne te njejten kohe, asgjekundi !
    Postime
    605
    Dy pijanesce duke biseduar ne bar :
    I pari : Dje me eshte futur hajduti ne shtepi ne mes te nates....sa gjynah i shkreti...
    I dyti i habitur : Te eshte futur hajduti dhe ti thua sa gjynah per te ?????
    I pari : Gjynah mor vella gjynah, se e kapi gruaja dhe kishte kujtuar se jam une...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-05-2006
    Postime
    1
    Asnjera nga keto barcaleta nuk me pelqeu.

Faqja 12 prej 20 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 188
    Postimi i Fundit: 02-09-2013, 21:37
  2. Masakra e regjistrimit komunist nė ushtrinė shqiptare
    Nga Eni nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-02-2010, 14:31
  3. Guerilasit e LANC
    Nga Tannhauser nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 21-04-2007, 14:12
  4. Histori me vlere per te kuptuar "Dosjet"
    Nga Brari nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 15-02-2005, 18:07
  5. Problemet e shoqėrive tė sigurimit
    Nga dodoni nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 17-09-2004, 04:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •