Close
Faqja 10 prej 20 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 199
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Pyetje Per Te Gjithe:
    C`fare Do Donin Burrat Qe Ta Kishin Me Bollek?
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

explorator Maska e ViVi
    Anėtarėsuar
    15-04-2006
    Vendndodhja
    ne kaos
    Postime
    46
    si gjithe forumistat dhe une do them nje barsalete nuk e di nese eshte thene apo jo se me te then te drejten pertoja me i lexuar te gjitha keshtu po e them nje shpresoje qe tju pelqeje

NE NJE RRUGE QENDRONTE NJE PLAK I CILI KISHTE DISA MOLLE DHE I MIRTE VETEM FARAT DHE I MBANTE ATY NE CEP TE RRUGES NJE POLIC PO E SHIKONTE I HABITUR PAS DISA ORESH DUKE U BERE SHUME KURJOZ VETE DHE E PYET O XHAJE PSE I HEDH MOLLET DHE MBAN VETEM FARAT IA KTHEN XHAJA UNE JAM MAGJISTAR DHE KAM ZBULUAR SE PO TE HASH NJE KOKERR FARE BEHESH ME MENDE AHA THA POLICI PO SA KUSHTON NJE FARE PESE MIJ LEKE IA KTHEN XHAJA OK THA POILICI ME JEP KATER KOKRA DHE POLICI I JEP NJEZET MIJ LEKE DHE I HA RRUGES FARAT DHE MENDOHET ME VETE PO UNE SA BUDALLA ME NJEZET MIJ LEKE KISHA BLERE NJE THES ME MOLLE DHE KISHA MARE TE GJITHA FARAT E TYRE DHE MOLLET I KISHA NGRENE DHE VETE I THOT XHAJES KESHTU PO TI SI MA HODHE MUA ME NJEZET MIJ LEKE KISHA BLERE NJE THES ME MOLLE IA KTHEN XHAJA SHIKON SA TRU TE ERDHEN QE HENGRE KATER KOKRA FARA PALE TE KISHE MARE ME SHUME
    These are the things we are fighting for (edi rama)

MULTUM IN PARVO Maska e Antipatrea
    Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Gjithandej, por ne te njejten kohe, asgjekundi !
    Postime
    605
    Citim Postuar mė parė nga ViVi
    si gjithe forumistat dhe une do them nje barsalete nuk e di nese eshte thene apo jo se me te then te drejten pertoja me i lexuar te gjitha keshtu po e them nje shpresoje qe tju pelqeje

NE NJE RRUGE QENDRONTE NJE PLAK I CILI KISHTE DISA MOLLE DHE I MIRTE VETEM FARAT DHE I MBANTE ATY NE CEP TE RRUGES NJE POLIC PO E SHIKONTE I HABITUR PAS DISA ORESH DUKE U BERE SHUME KURJOZ VETE DHE E PYET O XHAJE PSE I HEDH MOLLET DHE MBAN VETEM FARAT IA KTHEN XHAJA UNE JAM MAGJISTAR DHE KAM ZBULUAR SE PO TE HASH NJE KOKERR FARE BEHESH ME MENDE AHA THA POLICI PO SA KUSHTON NJE FARE PESE MIJ LEKE IA KTHEN XHAJA OK THA POILICI ME JEP KATER KOKRA DHE POLICI I JEP NJEZET MIJ LEKE DHE I HA RRUGES FARAT DHE MENDOHET ME VETE PO UNE SA BUDALLA ME NJEZET MIJ LEKE KISHA BLERE NJE THES ME MOLLE DHE KISHA MARE TE GJITHA FARAT E TYRE DHE MOLLET I KISHA NGRENE DHE VETE I THOT XHAJES KESHTU PO TI SI MA HODHE MUA ME NJEZET MIJ LEKE KISHA BLERE NJE THES ME MOLLE IA KTHEN XHAJA SHIKON SA TRU TE ERDHEN QE HENGRE KATER KOKRA FARA PALE TE KISHE MARE ME SHUME
    sikur te perdorje ndonje pike ose ndonje presje sdo ishte keq, se na shkoi leximi 5 ore...

explorator Maska e ViVi
    Anėtarėsuar
    15-04-2006
    Vendndodhja
    ne kaos
    Postime
    46
    Citim Postuar mė parė nga Antipatrea
    sikur te perdorje ndonje pike ose ndonje presje sdo ishte keq, se na shkoi leximi 5 ore...
    me vien shume keq lale nuk me vajti mendja
    These are the things we are fighting for (edi rama)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    BARSALETE ME PULLE TE KUQE
    Ishin nje here dy shoke dhe kishin dale per kismet. Ruges i dalin perpara tre zana, edhe ju thone:- Do ju japim nga nje veze secila dhe ju do i shpetoni fukarallekut. ne momentin qe do thyeni vezet do thoni nje deshire dhe ajo do realizohet ne cast.
    - Ne regull, - thane dy shoket, edhe moren nga tre veze secili dhe u nisen secili ne shtepine e tij.
    Ipari thyen vezen e pare dhe thote:- ah , te kisha nje vile me tre kate.-hop sa hap e mbyll syte i doli perpara vila. Thyen vezen e dyte dhe thote:- Te kisha edhe nje grua te bukur e te mire. - fap gruaja perpara syve . te kisha thote edhenja 20 hektar toke te mire.- fap u shfaq edhe toka.
    dhe keshtu vazhdoi te jetonte i lumtur. Mirepo nje dite u kujtua per shokun qe kishte nja 5 vjet qe se kishte pare, dhe u nis ta shikonte sa mire do ishte rregulluar.
    Mirepo kur e gjeti ai ishte me fukara se ce kishte lene. - Poti more i tha, nuk i perdore vezet?
    - Iperdoramore i perdora po c`e do.
    - Pse ore nuk te bene pune?
    - Degjo ketu - i tha shoku: - Une erdha me vrap ne shtepi ti tregoja gruas per vezet, mirepo sa hapa deren e shtepise me ra veza nga dora. - he mo vari k...n
    thashe. se kam edhe dy te tjera. Po do ti ,pa mbaruar mire fjalen u mbush shtepia me k...ra te varur.Bo bo si te beja ? -pas pak do vinin ne shtepi gruaja dhe femijet. Atehere theva vezen e dyte dhe thashe: aman o zot mi hiq gjithe keta k... qe kam para syve. Do ti qe i hoqi te gjithe , mirepo me hoqi edhe timin.Atehere iu luta me vezen e treteqe te pakten te me kthente ate timin dhe keshtu bera dhe me vajten dem te tre vezet.

MULTUM IN PARVO Maska e Antipatrea
    Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Gjithandej, por ne te njejten kohe, asgjekundi !
    Postime
    605
    nje brune nje flokekuqe dhe nje bjnde do thshin mendimet e tyre per veten para pasqyres se se vertetes. Nqs genjenin pasqyra i perpinte. E para brunja :
    - Une mendoj se jam femra me zgjuar ne bote......e perpiu pasqyra
    Flokekuqja :
    - Une mendoj se jam femra me e bukur ne bote....e perpiu pasqyra dhe flokekuqen
    Bjondja:
    - une mendoj......pa e mbaruar e perpiu pasqyra...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-09-2003
    Vendndodhja
    varavingo
    Postime
    1,084
    Ishin tre prifta. Mbas meshes do ndanin leket qe kishin mbledhur. Po mendonin si ti ndanin.
    I pari ishte italian dhe tha bejme nje vij ne toke dhe i hudhim leket ne air ato qe te bien ne anen e majte ja japim zotit kurse ato ne anen e djathte i marrim ne.
    I dyti amerikon thote jo jo vizatojme nje rreth ne toke dhe i hudhim leket ne air dhe ato qe do bien ne rreth do ja japim zotit kurse jashte rrethit i marrin ne.
    I treti shqiptar thote jo jo une kam ide me te mire. I hedhim leket ne air ato qe do i kapi zoti ne air le ti mbaj ato qe do bien ne toke i ndajme ne.

.. Maska e km92
    Anėtarėsuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovė
    Postime
    4,210

Talking

Citim Postuar mė parė nga vagabondo_nyc
    Ishin tre prifta. Mbas meshes do ndanin leket qe kishin mbledhur. Po mendonin si ti ndanin.
    I pari ishte italian dhe tha bejme nje vij ne toke dhe i hudhim leket ne air ato qe te bien ne anen e majte ja japim zotit kurse ato ne anen e djathte i marrim ne.
    I dyti amerikon thote jo jo vizatojme nje rreth ne toke dhe i hudhim leket ne air dhe ato qe do bien ne rreth do ja japim zotit kurse jashte rrethit i marrin ne.
    I treti shqiptar thote jo jo une kam ide me te mire. I hedhim leket ne air ato qe do i kapi zoti ne air le ti mbaj ato qe do bien ne toke i ndajme ne.

Loool shqiptari gjithmone me i menēur

.. Maska e km92
    Anėtarėsuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovė
    Postime
    4,210
    Luajnė ndeshje ndėrkombėtare futbolli Kosova dhe Brazili.
    Trajneri i jep detyrė Balit ta ruaj Ronaldinjon.
    Korneri i parė pėr Brazilin, Bali e ka rrokė Ronaldinjon,
    e po e mbanė fort, topi krosohet , Azemi fuuuup autogol.

Korneri i dytė, Bali sėrish po e ruan Ronaldinjon,
    ndėrsa Azemi fuuuuup, edhe njė autogol.

Kur u bė korneri i tretė, u ngrit trajneri i Kosovės,
    e i bėrtet Balit.
    - Oooo, leje Ronaldinjon, po ruje Azemin se naj q… nanėn.

.. Maska e km92
    Anėtarėsuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovė
    Postime
    4,210
    Njė shkencėtar Shqiptar merr pjesė nė njė konferencė rreth kėrkimeve arkeologjike. Filluan tė mburren Amerikanėt: - nė vendin tonė gėrmuam 25 metra nėn dhe dhe gjetėm kabllo telefoni. Dmth tė parėt tanė kanė pėrdorur telefona. I vjen rradha Shqiptarit: - Ne nė vendin tonė gėrmuam 50 m sgjetėm gjė, gėrmuam edhe 50 m tė tjerė prapė sgjetėm gjė ... dmth. tė parėt tanė kanė pėrdorur celular.

Lool

Faqja 10 prej 20 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 188
    Postimi i Fundit: 02-09-2013, 21:37
  2. Masakra e regjistrimit komunist nė ushtrinė shqiptare
    Nga Eni nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-02-2010, 14:31
  3. Guerilasit e LANC
    Nga Tannhauser nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 21-04-2007, 14:12
  4. Histori me vlere per te kuptuar "Dosjet"
    Nga Brari nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 15-02-2005, 18:07
  5. Problemet e shoqėrive tė sigurimit
    Nga dodoni nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 17-09-2004, 04:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •