I mbaj mend qe te treja...![]()
Fytyrat
Emrat
Gjithcka qe karakterizon bukuri dhe qef
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Mbaj Mend Fytyrat Dhe Emrat
Shyqyr Zotit E Kam Kujtesen Deri Tani Shume Te Forte
Mbaj Mend Emer Fytyr Numer Telefoni Paswd E Cdo Gje
Bota Eshte E Jona
Takohemi nė Ditėn e Gjykimit
Mund te mbaj mend lista tera me emra por surreterit s'ia mbaj mend gjithkujt qe shoh apo takoj per nje interval te shkurter. Zakonisht, s'mbaj mend ne kishin syze apo jo.
Fytytrat.Gjithmone nje fytyre e pare per mua kohe me pare,do te me beje te mendoje se ku e kam pare,ku e kam pare derisa te kthjellohem ose jo.Ndersa per emrin e kam me te veshtire.Me ndodh edhe ti ngateroj tjeter per tjeter.
Lumturia eshte e para e te mirave qe duhet fituar,emri i mire eshte ne rradhe te dyte.
Une mbaj mend dhe numrat e llogarise bankare, pale emra e fytyra qe i zberthej ne moment.
Po ishte ndonje fytyre e bukur dhe po me la mbresa te vecanta i kujtoj te dyja si emrin dhe fytyren. Kam kujtese te forte ne fakt . lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Te gjitha akoma edhe numra telefonave rralle ne jeten time harroj.Kam nje kujtese te mire dmth.
shume mbaj mend numrat e telefonave, saqe ne phone book nuk regjistroj asnje, shumicen i mbaj ne mend, (thone i mencuri shenon, budallai mban mend,po ja qe une e kam zakon te mos i shenoj)![]()
Punė, djersė, dashuri mes njerėzve dhe ndaj atėdheut.
Per njerezit qe me duken interesante: fytyrat, emrat, oren, kepucet......., gjithcka
Krijoni Kontakt