Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 44
    ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anėtarėsuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Citim Postuar mė parė nga Sy_Zz|Uu
    Kam nje problem me kompiuterin i cili eshte ky.........I kam bere lidhjen me internet dhe deri dje punonte normal ndersa qe dje ne mbremje me ka paraqitur kete problem...nuk lidhet me internetin nderkoh qe kur une i bej ''Repair'' tek <> ateher lidhet me internetin por nuk zgjat shume dhe sa hap vetem 2-3 faqe interneti shkeputet prap dhe nuk e njef linjen, nderkohe qe linja e internetit eshte shume ne rregull, dhe me 100% besoj se e kqa fajin Pc por cfare ka ate nuk arrij dot ta gjej!!!!????Nqs dikush ka njohuri mbi kete problem do t'iu lutesha te me ndihmonit sado pak, do t'ia u dija per nder flm.

Trego ne cilin shtet gjendesh dhe cfar lidhje interneti ke ?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-02-2006
    Postime
    5
    ne shqiperi ndodhem lal dhe lidhjen e internetit e kam me kabell telefoni dhe jo me anten, nqs ishte pytja qe bere mesa kuptova.
    cfare mund te ket a mund te me thuash dicka te lutem nqs mundesh patjeter?

Allahu te shikon kudo.... Maska e i fundit
    Anėtarėsuar
    22-05-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    244
    shko tek run dhe beji nje ping -t ( ip e ISP)dhe nese nuk ka link atehere une mendoj qe ti besh dhe njere nga fillimi nje konfigurim te internetit.start,control panel,network connetcions,create new connection. dhe ndiqi pikan deri ne fund.
    ose nese e mban mend ip shikoje se mos te ka #

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anėtarėsuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    ne shqiperi ndodhem lal dhe lidhjen e internetit e kam me kabell telefoni dhe jo me anten, nqs ishte pytja qe bere mesa kuptova.
    cfare mund te ket a mund te me thuash dicka te lutem nqs mundesh patjeter?
    Une e kisha fjalen nese gjendesh ne Maqedoni ketu ka numer operatori dhe te ndihmon nese ke problem me rrjetin .Keshtu qe me shume sdi.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-02-2006
    Postime
    5
    ok lal flm gjithashtu flm dhe ty i_fundit per mundimin qe moret rrespektet e mia.
    Po dikush tjeter a mund te me thot dicka perreth ketij problemi ?PLZ se me ka cmendur

Allahu te shikon kudo.... Maska e i fundit
    Anėtarėsuar
    22-05-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    244
    nga cili ISp e mer kete linje?
    ok shume shkurt eshte te tel nr e ISP.
    dhe te japin udhezieme dhe ata.

If i ruled the world... Maska e GinoTheGodFather
    Anėtarėsuar
    01-02-2004
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    311
    Ne cfare menyre lidhesh me internetin? Dmth me modem dhe telefon apo me lan?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-02-2006
    Postime
    5
    linjen e kam te terheqme nepermjet telefonit ginododfather pastaj kalon ne modem dhe pastaj nga aty shperndahet me ''hab'' dmth lan.kompiuterat e tjer punojn me rregull nuk e kan kete problem vetem kryesori

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-06-2005
    Postime
    632
    Kam nje problem me kompiuterin i cili eshte ky.........I kam bere lidhjen me internet dhe deri dje punonte normal ndersa qe dje ne mbremje me ka paraqitur kete problem...nuk lidhet me internetin nderkoh qe kur une i bej ''Repair'' tek <> ateher lidhet me internetin por nuk zgjat shume dhe sa hap vetem 2-3 faqe interneti shkeputet prap dhe nuk e njef linjen, nderkohe qe linja e internetit eshte shume ne rregull, dhe me 100% besoj se e kqa fajin Pc por cfare ka ate nuk arrij dot ta gjej!!!!????Nqs dikush ka njohuri mbi kete problem do t'iu lutesha te me ndihmonit sado pak, do t'ia u dija per nder flm.
    une te kisha keshilluar ta besh nje scan pc sate me antivir dhe antispyware sa per tu siguruar se nuk ke marre ndonje virus.

dhe na trego kur te bejsh kerkesen per tu lidhur me isp qfare lajmi te jep kur nuk ben lidhjen.

ti the se kjo pc eshte e lidhur ne lan dhe se eshte pc kryesore e ato pc tjera nuk kane probleme te ketij lloji.
    ketu nuk e kam te qarte se si e ke realizuar ti lidhjen ne lan.
    ajo pc qe nuk te punon ty eshte si proxy dhe nga ajo ke ber ndarjen nepermjet te hubit ne pc tjera apo si spjegona kete pune pak.

se kjo gje mua me duket sikur ki probleme me ip ti.
    shko ne [start > run] shkruaj komandėn:
    cmd ipconfig /all > c:\IP.txt

dhe ne c do te krijohet nje txt skedare dhe na e sillne forum te shofim se qka thot aty.
    e me pastaj ndoshta e kemi me te lehte edhe te ndihmojme.

shnet

If i ruled the world... Maska e GinoTheGodFather
    Anėtarėsuar
    01-02-2004
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    311
    Kur ti shkeputesh nga interneti, te shfaqet ndonje mesazh?

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Lidhja Shqiptare e Prizrenit - 10 qershor 1878
    Nga Taulant-Dardani nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 11-06-2023, 07:23
  2. Ilirėt - diskutimi mbi ta
    Nga Leonard Alili nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 10-10-2006, 16:02
  3. Si vjen bashkimi kombėtar?
    Nga Anton nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 487
    Postimi i Fundit: 22-02-2004, 00:19
  4. Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 23-06-2003, 19:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •