Postuar mė parė nga Sy_Zz|Uu
Trego ne cilin shtet gjendesh dhe cfar lidhje interneti ke ?
Postuar mė parė nga Sy_Zz|Uu
Trego ne cilin shtet gjendesh dhe cfar lidhje interneti ke ?
ne shqiperi ndodhem lal dhe lidhjen e internetit e kam me kabell telefoni dhe jo me anten, nqs ishte pytja qe bere mesa kuptova.
cfare mund te ket a mund te me thuash dicka te lutem nqs mundesh patjeter?
shko tek run dhe beji nje ping -t ( ip e ISP)dhe nese nuk ka link atehere une mendoj qe ti besh dhe njere nga fillimi nje konfigurim te internetit.start,control panel,network connetcions,create new connection. dhe ndiqi pikan deri ne fund.
ose nese e mban mend ip shikoje se mos te ka #
Une e kisha fjalen nese gjendesh ne Maqedoni ketu ka numer operatori dhe te ndihmon nese ke problem me rrjetin .Keshtu qe me shume sdi.Postuar mė parė nga Sy_Zz|Uu
ok lal flm gjithashtu flm dhe ty i_fundit per mundimin qe moret rrespektet e mia.
Po dikush tjeter a mund te me thot dicka perreth ketij problemi ?PLZ se me ka cmendur![]()
nga cili ISp e mer kete linje?
ok shume shkurt eshte te tel nr e ISP.
dhe te japin udhezieme dhe ata.
Ne cfare menyre lidhesh me internetin? Dmth me modem dhe telefon apo me lan?
linjen e kam te terheqme nepermjet telefonit ginododfather pastaj kalon ne modem dhe pastaj nga aty shperndahet me ''hab'' dmth lan.kompiuterat e tjer punojn me rregull nuk e kan kete problem vetem kryesori![]()
une te kisha keshilluar ta besh nje scan pc sate me antivir dhe antispyware sa per tu siguruar se nuk ke marre ndonje virus.Postuar mė parė nga Sy_Zz|Uu
dhe na trego kur te bejsh kerkesen per tu lidhur me isp qfare lajmi te jep kur nuk ben lidhjen.
ti the se kjo pc eshte e lidhur ne lan dhe se eshte pc kryesore e ato pc tjera nuk kane probleme te ketij lloji.
ketu nuk e kam te qarte se si e ke realizuar ti lidhjen ne lan.
ajo pc qe nuk te punon ty eshte si proxy dhe nga ajo ke ber ndarjen nepermjet te hubit ne pc tjera apo si spjegona kete pune pak.
se kjo gje mua me duket sikur ki probleme me ip ti.
shko ne [start > run] shkruaj komandėn:
cmd ipconfig /all > c:\IP.txt
dhe ne c do te krijohet nje txt skedare dhe na e sillne forum te shofim se qka thot aty.
e me pastaj ndoshta e kemi me te lehte edhe te ndihmojme.
shnet
Kur ti shkeputesh nga interneti, te shfaqet ndonje mesazh?
Krijoni Kontakt