Pajtohem plotesisht me kete mendim edhe une.Postuar më parë nga Kumanovarja
Pajtohem plotesisht me kete mendim edhe une.Postuar më parë nga Kumanovarja
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
si duket i paskeni trute e thara.. dhe smirni vesh fare nga muzika... si eshet e mundur ta krahasoni nje fshatare, qe ska ze fare, dhe qe mban veten kryelarte sikur "e ka kapur qiellin me dor" me nje kengetare profesioniste, dhe imazh unik qe ka Adelina. Mos me permendni leonoren, i hate that bitch.
Megjithse ka vjet qi nuk i kam ndie, tham Leonora. Adelina m'asht duke gjithmone si me kene ndonji $2 whore.
Defend the second amendment
Paj sipas rezultatit te votave,duket qe keta qe po e dojne Leonoren,po votojne per Adelinen !!!
Per nga zeri, Leonora me duket me e mire, por kjo eshte shume arrogante. Njehere erdhi ne Chicago dhe a thua se erdhi perendia, s'i flitej me goje. Per Adelinen s'e di,e eger duket lol, po nga zeri s'me pelqen, kengen e vetme qe i kam qejf eshte '100% zeshkane'.
LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATES.
Adelina Ismajli , sex bomba , shqipetare ,
Ja ke inatin jepja hakun , hahahahahaahahahahahah , Kalle Adeline e hajde , hajde ,
Vetem inatin , kusha ja ka se ma e mira , ma e bukura , Adelina numer 1 , e ajo tjetra , katastrof ,![]()
Krejt e shajne Adelina Ismajlin vetem pse eshte ma e mira , e kur te sheh ajo fiton ku te shkon , ne cilen webfaqe shqipetare te hysh , TOP TEMA eshte Adelina Ismajli ,Postuar më parë nga Gezime
VIVA_ADELINA_ISMAJLI_MA_E_BUKURA
Adelina eshte me emira nga gjitha jo vetem nga Leonora.Te ishe ne skenen nderkombetare jam i bindur qe ajo do ishje nje kengetare si J.Lopez, Shakira.....
Valla me leonoren ska.Adelina osht shume artificial.
une medoj se leonora eshte shum ma e bukur se adelina adelina nuk ju afrohet as deri te themra leonores leonora eshte natyrale dhe jasht mase e bukur
Krijoni Kontakt