Pershendetje te Gjithve
Pershendetje te Gjithve
Ndryshuar për herë të fundit nga Migjen : 28-05-2004 më 21:04
Pershendetje te Gjithve
sigurisht se Leonora eshte Simpatike she eshte nje kengtare ma e Mire
Të gjithë e dimë atë skandalin që ndodhi ndermjet këtyre dy këngëtarëve.
Nuk dua ta diskutojmë këtu këtë ngjarje se besoj të gjithë e dimë, por dua të di nga ju cilen preferoni më shumë dhe pse!?
Ligji i aksionit dhe reaksionit është universal. Keni kujdes!
Ja pse!
Adelina ende qendron si njeshi,ndersa Leonora dhe kariera e saj muzikore po fundosen.
E pelqej Leonoren me shume!
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Larg qendrojne dy personat e Adelina Ismailit dhe Leonora Jakupit.Adelina ishte femije artist,fituese e festivaleve per te mos e nderprere ne asnje moment karieren muzikore dhe per te qene gjithmone me e votuara dhe me e dashura.Thjesht person skene.Deri vone Leonora deklaronte se ka idhull Adelinen ne cdo interviste,por ja qe ndoshi rrahja dhe tani automatikisht Adelina e ofroi afer vetes.Por gjithmone lihet per te dyshuar qe Adelina kete beri me qellim,sepse dihet padurueshmeria e saj ndaj PDK-se.Megjithate Adelina mbetet larg me e mira,si nga dashuria e publikut per te (shikoni ato fytyra te hipnotizuara ne foto),si nga kariera e deshmuar,si nga pamja (Miss Kosova),si nga votimet anembane ne internet,siq tha parafolesi,si nga vizitueshmeria ne koncertet e saj.Nuk do fjale qe ajo tashme eshte idhull per te rinjte kosovar,gje qe u deshmua me anketen e bere neper qytetet e Kosoves.
Mirembeqi.
teper gabim je kolege...nga del me keto konkluza ty qe thuash se kariera e saj po fundoset...pse?...ketu nuk eshte vend manipulimesh...Postuar më parë nga super
My silence doesn't mean I am gone!
leonora eshte shume e embel po adelina eshte me e mira.........
“Sometimes it's the smallest decisions that can change your life forever.”
Adelina eshte yll bote. Ka class ka bukuri, ka talent, e ka beku zoti. Dhe un qe jam femer s'do ti thuja jooo
SO CLOSE UR EYES AND LET ME KISS U & WHILE U SLEEP I WILL MISS U
Leonora esht me e mira per mua !
LeNNoN !
You don't lead by hitting people over the head-that's assault, not leadership.
Krijoni Kontakt