Adelina ka qene eshte dhe ndoshta me tutje do mbetet si dihet.....
adeline e vlersoj me shum sepse vertet ka ze, still, bukuri, e vecante....
Adelina ka qene eshte dhe ndoshta me tutje do mbetet si dihet.....
adeline e vlersoj me shum sepse vertet ka ze, still, bukuri, e vecante....
Be Yourself....
Ja disa arsye pse njera eshte me e mire se tjetra !
Flet Hyrije Gashi - Robaqepese e Adelina Ismailit
Ne sitar mu mor modeli i fustanit te Adelines
Adelina me kishte sjelle katalogun qe une ti beja fustanet e saja dhe me sherbenin per modele. Fustani ishte ngjyre pjepri, e kisha lene katalogun ne sitar pasi ia kisha bere Adelines fustanin, erdhi nje rivale e saj kengetare e njohur per te porositur nje fustan edhe e pa fustanin e Adelines.
Me kujtohet si sot kur me tha :
- A kete fustan do ta beje Adelina, a ?
- Po , - i thashe.
Nuk e kisha as ne fundin e mendjes idene se une pas ketij rasti do te behesha objekt hakmarje, pasi nuk isha fajtore. As rivalja nuk e kishte mare katalogun as modelin por vetem e kishte shikuar me sy dhe te njejtin model e kishte gjetur ne Gjilan e kishte bere nje te tille.
Ka qene nata e Vitit Ri kur ne dy Televvisionet e ndryshme kam pare Adelinen dhe rivalen e saj me fustane te njejta ne program.
Jam stepur kur i kam pare ne modele te njejta. Kam thene me vete : O Zot inshallah Adelina nuk e keqkupton kete rremuje dhe ndodhi pikerisht ajo qe nuk doja te ndodhte.
Adelina me thiri ne telefon me 3 Janar dhe me bombardoi me zhargonin e vet.
Nuk mund ta pranoja ate qe nuk e kisha bere dhe pastaj ne disa gazeta ue bera objekt i trajtimeve per kete gje qe ishte ngritur ne nje far skandali.
Krejt ne fund ia vuri kulmin ,, Kosovarja ,, me Sokol Murtirin te cilit ia mora inatin me se shumti, sepse kjo lendoi edhe prinderit e mi.
Adelina oshte ilaci i shpirtit te shqiptareve
Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /
Po te me pytesh a esht Ronaldinho apo Robinho me i mir nuk di qka te them se nuk i kam par asnje her mirpo keto dyat Adelinen dhe leonora qka i kam par vet di qka te them Adelina esht me e mir se Leonora po edhe me e fort esht mos harroni.. Po ja qka te them shumica ja kan inatin Adelines mos tja kishin Inatin nuk ja Mbytshin Te Dashurin...apo i ka paguar kjo njerzit tja mbysin te dashurin sic thojn disa tashi
ReaL madriD
Campeón de Liga 2007/08
Repasa el triunfo de la Liga 07/08 del Real Madrid.
Secila Ka Stil Të Veçantë
Leonora - Duket Se Është Mendjemadhe Dhe Nuk Është Edhe Aq Këngëtare E Mirë.
Adelina - Më Mendjemadhja Që Kam Parë Dhe Kohëve Të Fundit Kur Ka Kënduar E Ka Prishur Me Tallava , Nuk E Di Çpo Ndodh Me Të Nuk Paraqitet Kurrë Më
Je mundu me analizu diqka po si duket asgje ske than.
Per mendjemadhe eshte e kunderta ketu dhe si duket Adelinen nuk e njeh aspak dmth nuk e ke pa hiq.
Per tallava ajo nuk kendon tallava por me tekstet e veta mundohet te gjuaj muziken tallava e cila ka kapluar si vullkan muzike e paster shqipe
Plumbi qe nuk vret, t'bon ma t'fort /
hahahaa jo tallava por turbo tallava kendon kjo fare adelinja
LEONORA ---- natyrisht me emira!
Rezarta kur te qet Adelina albumin kam me te ardh ne varrim ty e dashur.
Krijoni Kontakt