Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 21
    Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Jo por jam duke e perfunduar dalengadale...dhe shpresoj qe te mund te ve nje dite aty te gjitha ato tema qe jane fshire nga forumi sepse me vjen keq per punen : kishte edhe tema me 10 faqe etj...
    Ore meqe ra fjala pse pyete?

HiGhEqUiPeD Maska e Akulli
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Vendndodhja
    Prague, Czech Republic
    Postime
    178
    hahahahahaha
    hallaaaaaaaaaaaaaaaaallllllllllllllll F-I
    per here te pare shof dike(ketu ne forum) qe i del zot asaj qe thote.
    loooooooooooooooooool
    Ky eshte mesimi me i mire per fillestaret.
    Mesoni nga ata me pervoje.
    Bravo dhe njehere Intruder.
    Cheers,
    Oni
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 14-01-2004 mė 11:14

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Hehe Akull,
    Nuk eshte puna se u be ndonje gje e madhe...
    Puna eshte qe te ruhet serioziteti i gjerave qe thuhet ne forum dhe sidomos ne seksionin e informatikes.
    Megjithate une jam gati tia kthej perseri Chessmasterit sitin madje edhe te ndertuar dhe te konfigururar sic duhet. Mjafton qe mesimi te jete transmetuar.
    Cdo mendim qe shprehim ketu reflekton personalitetin, dijen, moralin dhe karakterin.
    Le te marrim secili persiper pergjegjesite tona.
    Ne fillim te ardhjes sime ne forum mora nje praralajmerim ne nje teme ku reagova me nje fjalor te rende ndaj njerit qe shperndante skedare bat destruktive ne forum nderkohe qe moderatori i atehershem flinte gjume. Gjejeni pak : moderatori ne vend qe ti beje ban atij me ndeshkon mua... hehehe tamam si ne Shqiperi apo jo.
    Nejse ne Forum duhet te mbizoteroje nje atmosfere miqsore gjithmone
    Pershendetje te ngrohta

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Une per vete nuk kam asnje problem, dhe betohem qe chessmasterit ia jap perseri passin kur te doje.. ishte vetem si tip shakaje, por ai e mori shume seriozisht me duket dhe duhet ti kete ngelur hatri....
    Ti o Student Blu mos ki kaq frike se po te ishim realisht keshtu ne ohuuuu ku do te ishte Shqiperia ...LoL
    Keto ketu jane vetem gerricje te vogla qe nuk i merr per keq njeri..

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    heheh nice job F-I tani me te vertete duhet te ndertoj nje program te ndroj .htaccess file cdo 2 ore ....))

j/k

:-)

te sherbeje si mesim ... nuk kam ca te shtoj me edhe F-I ideja e nje webpage nuk eshte e keqe te mblidhemi njehere e te kuvendojme per kete gje
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Absolutisht nuk eshte aspak ide e keqe Ardi... Puna eshte se do te donte pak seriozitet ne permbajtje dhe nuk mund te deklarosh kurre qe oburra te bejme nje sit hackers e te fillojeme te hackojme majtas e djathtas... te thuash ti qe te gjithe i kane hapur portat FTP per ne.
    Nje sit i tille eshte ide e shkelqyer.. por nuk mund ti referohesh si "sit hackerash" ... ai duhet te jete nje sit sigurie dhe temave te ngjashme, me tutoriale e tools ne shqip dhe gjera te tilla apo jo?
    Kesaj ideje une i them po direkt dhe jam gati te ndihmoj pa prolem me aq sa kam ne dore.

Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    Postime
    2,678
    F-I ...!!
    ne ate mendim jam e une nuk kam idene qe te hapim nje faqe ku te veme file e programe qe bejne hackime e gjera te tilla po nje faqe me tutorials e gjera te tilla ku gjithkush te kete mundesine te mesoje e te perparoje gjithmone ajo cka ai mund te beje nuk eshte ne pergjegjesine tone (parimet e ligjeve :P ) po ajo cka une kam ne mendje eshte nje faqe ku te kemi disi me shume perparesi se ne foruminshqiptar pra ku mos hiqen temat e gjera te tilla po thjesht tutorjale e njohuri te reja pak a shume sic eshte hackers.com vetem pjese codesh e gejra te tilla po nese kjo eshte akoma nje ide e cila duhet diskuatuar e me gjate te marim e idene e cunave te tjere se nuk dua te jete nje sit si albhackersforum apo ndonje gje e tille nese flasim
    ...!!!
    N. H. Schwarzkopf

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Pooo sidomos duke mbledhur vetem temat e seksioneve "Si te..." dhe "Pyetni ekspertet " mund te behet nje FAQ i mrekullueshem...
    apo jo?

Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    Postime
    2,678
    po jam plotesisht dakort per kete gje le ti futemi punes domain e ofroj une free of charge gjejme nje hosting free edhe e hedhim online nese keni deshire mblidhemi ne irc e e diskutoje in real time

Ardi
    :-)
    N. H. Schwarzkopf

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Une jam gati vetem jo takime ne irc, me vjen keq... une po behem puntor i thjeshte... ju me thoni cfare doni, apo cilat tutoriale e tekste do te ishin me vlere dhe une po i mbledh.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •