Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 25
    Dora Vete Maska e tironce4ever
    Anėtarėsuar
    07-12-2002
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    66
    Hello Memedheu1
    do kisha deshire te degjoja edhe mendim tende meqe ishe ti
    ideatori i kesaj teme
    Life goes on.......

i/e regjistruar Maska e marcus1
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    2,574
    Postuar mė parė nga tironce4ever
    pra i bie qe greket te kene pak me te theksuar ndjenen e rracizmit
    Sigurisht qe Greket e kane pak me te theksuar ndjenjene e rracizmit. Kete gje nuk e ve fare ne dyshim, por mundohem t'i justifikoj sado pak duke jua hedhur fajin faktoreve te tjere dhe rrethanave ne te cilat ata ndodhen, dhe jo te akuzoj nje popull te tere per rracizem.
    The experience of love, is not when you receive it, but when you give it! - Durin Hufford

i/e regjistruar Maska e xxxl
    Anėtarėsuar
    20-10-2002
    Vendndodhja
    gjermani
    Postime
    277
    PERSHENDETJE TE GJITHE SHQIPETARVE KUDO QE JANE

Une ndodhem ne nje vend ku emigrantet ose te huajt jane urryer dhe vazhdojne te urrehen nga te gjitha format ne ate me modernen por nje gje kam mesuar ketu ne GJermani kur ti ndodhesh me lart se ata fillojne e te urrejne akoma me shume , atehere edhe une vet ndjehem i kenaqur me urejtjen e tyre

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-01-2004
    Vendndodhja
    uk
    Postime
    8
    Pershendetje gjithe bashkdiskutuesve te temes time ,hai tironce4ever.TEMA IME NUK KA PER QELLIM TE NXJERRIM SE CILI POPULL ESHTE ME RACIST,POR SE NE CILIN VEND VLLEZERIT E MI NDJEHEN ME TE FYER E TE DISKRIMINUAR.VENDI ME IDEAL PER NE KUPTOHET ESHTE SHQIPERIA,POR SI TE GJITHE EDHE NE EMIGROJME PER NJE JETE ME TE MIRE.ASKUSH NUK MUND TE AKUZOJE NJE POPULL TE TERE PER RACIZM,POR NJE ESHTE ME PAK NJE ME SHUME.KA SHUME GJERA QE NDIKOJNE NE PERMASAT E RACIZMIT.POR KRYESORJA MENDOJ UNE ESHTE OPINIONI QE KRIJOHET PER NJE POPULL .KUR BREZI I PARE I MIGRANTAVE TANE KAPERCYAN KUFIRIN GREK APO BRIGJET ITALIANE NE NUK ISHIM TE NJOHUR DHE ISHIM NE VEZHGIM TE MEDIAVE DHE ATORITETEVE DHE E KEQJA BERI BUJE TE MADHE SA QE DUHET NJE KOHE DHE PUNE PER TA NDRYSHUAR.KY NAM PADREJTESISHT NA NDJEK KUDO QE SHKOJME,DUKE U BERE PENGESE TE INTEGROHEMI ME SHPEJT NE KETA SHOQERI.JO VETEM NE HASIM NJE GJE TE TILLE ,TE HUJTE E NDRYSHEM NE FORMA TE NDRYSHME. SA PER GREKET POLITIKEN E NDIKON FEJA DHE SIPAS INTERESAVE SHOVINISTE TRAJTOHEN DHE SHQIPTARET SIPAS TRAJEKTOREVE TE POLITIKES.JAM PLOTESISHT I BINDUR SE NE BIJTE E SHQIPES NUK DUHET TE SHQETESOHEMI SHUME SE CFARE THOJNE TJERET PER NE, POR DUHET TE MESOJME TE EDUKOHEMI TA TREGOJME VETEN SE JEMI TE PASTER .

Dora Vete Maska e tironce4ever
    Anėtarėsuar
    07-12-2002
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    66
    Thankyou Memedheu1
    une me duket se brenda temes isha ................
    :^
    Life goes on.......

GuEsS...? Maska e Leandra
    Anėtarėsuar
    24-10-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    185
    Une mendoj se me keq shqiptaret trajtohen ne Greqi, dhe ne disa vende te tjera Europiane. Ne USA shqipatret jane shume te mirepritur. Ne cdo vend te shkosh mendojne se shqipatret jane shume punetore dhe shume te zgjuar neper shkolla.
    Une me ty pata fillu
    vec ta bej tjetrin xheloz,
    e tash me ty jam dashuru,
    ...kjo pune me ben nervoz....

i/e regjistruar Maska e DGman
    Anėtarėsuar
    30-12-2003
    Vendndodhja
    Wichita KS USA
    Postime
    78

Shqiperi o nena ime.

Dihet qe ca pisa i kane nxjerre namin e keq Shqiperise, po ne te tjeret cfare kemi bere qe ti nxjerim namin e mire?????
    Besoj se asgje. Me mire kemi preferuar te na poshterojne se sa te ngrejme koken lart me te drejtat tone. Pse na shikojne me sy te keq vendet si Greqia Italia etj?? Une them se ne skemi pasur asnjere nje ze te forte qe te na prezantoje kudo qe jemi, dhe keto vende e dine prandaj thone bjeri te varferit sa e ke poshte se po tu ngrit do te hap pune me te medha.
    Kur vija njere nga Greqija nje polic grek ne dogane i hedh pashaporten nje shoferi mahuneje Turke. Ky shoferi i thote policit qe te dale nga ajo si zyre ta marre pashaporten tja pastroje dhe tja jape ne dore duke kerkuar te falur. Polici spranon dhe ky turku merr ambasaden e tij ne telefon duke i njoftuar per cfare ndodhi.
    Pas dhjete minutash polici me gjithe komandantin e tij del dhe merr pashaporten e pastrojne , ja japin ne dore turkut dhe i kerkojne te falur shume te madhe.
    Kurse ne te shkretet skemi nje ze qe te na mbroje.

Megjithate jemi popolli me i mire dhe me zakone dhe tradite te rralla qe duhen te tresmetohen ne brezat e rinj.
    Le ti harrojme kishat xhamiat
    dhe maskarenjte qe ka qeveria,
    se ai qe eshte burre
    dhe s'ka per te vdek kurre,
    eshte ai qe i ben
    lavdi vendit te tij.

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Diku me pak e diku me shume jashte atdheut tend do ndjehesh i huaj.
    Jo me kot pleqte thinjebardhe thoshin
    Ne vendet qe kam jetuar jashte Shqiperise Greqia,shpalos flamurin e diskriminimit,per emigrantet shqiptare.
    Por nese do ishim me te bashkuar ne dhe te huaj(gjithmone te pecare dhe ziliqare)ashtu si emigrantet e tjere te huaj ndoshta do bashkonim zerin tone te perbashket,per te mbrojtur te drejtat njerezore,e per tu treguar se nuk jemi delet e zeza te evropes,por njerez punetore,bujare te beses e te respektueshem.
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Shqiptarėt diskriminojnė nga vendi i tyre, paskan ________ pėr tu ankuar. Duket sikur e kanė hak diskriminin nė mėrgim. Pak kemi dėgjuar nga Shqiptarėt tė thonė, "Gocat Tironse apo Fierake janė mendjemadhe," apo Kosovarėve s'u zihet besė, apo njerėzit e kėtij qyteti tjetėr janė injorantė, etj. etj.? Flisni kėshtu pėr njeriun tėnd, por mos ju vijė inat kur flasin njerėzit e huaj keq pėr ju. Shumica e Shqipėtarėve diskriminojnė rracėn e vet, sooo... I am not sympathetic!!! S'mė vjen keq fare.
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

i/e regjistruar Maska e marcus1
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    2,574
    Postuar mė parė nga Ekzekutuesja
    I am not sympathetic!!! S'mė vjen keq fare.
    Te kuptosh se problemin e kemi vete ne Shqiptaret eshte gje e mire, sepse ndryshimi vjen me pare nga vetja, por te thuash se nuk jam "sympathetic" dhe me kete qendrim te tregojme se mire na e bejne, une per veten time nuk jam dakort.

Me kete qendrim ne u japim te drejta te huajve te na shkelin me kembe, ose..... te mohojme se jemi shqiptare. Nuk ma merr mendja Ekzekutuese nese ti personalisht do jesh prekur nga ky diskriminim, ndryshe nuk do flisje keshtu. Kjo me jep pershtypjen (ndofta edhe mund te gabohem), se ne vendin qe ndodhesh e fsheh kombesine tende.
    The experience of love, is not when you receive it, but when you give it! - Durin Hufford

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Video e ushtarėve grekė nė Internet indinjon shqiptarėt
    Nga Ingenuous nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  2. Himarė, mėsimi nis me himnin grek
    Nga karaburuni nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 134
    Postimi i Fundit: 15-08-2009, 04:07
  3. Greqia u jep shtetėsinė minoritarėve
    Nga DYDRINAS nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 411
    Postimi i Fundit: 12-03-2008, 06:59
  4. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  5. Gjergj Kastrioti sipas pikėpamjeve antishqiptare
    Nga Davius nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •