Close

Rezultati i Sondazhit: Kush Kampiuonat eshte me i Bukur?

Votues
68. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Angli

14 20.59%
  • Gjermani

2 2.94%
  • Itali

38 55.88%
  • France

2 2.94%
  • Spanje

8 11.76%
  • Portugali

1 1.47%
  • Argjentine

0 0%
  • Brazil

2 2.94%
  • Greqi

0 0%
  • Turqi

1 1.47%
Faqja 2 prej 9 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 84
    . Maska e *DJ-ALDO*
    Anëtarësuar
    03-03-2003
    Vendndodhja
    Asgjëkundi
    Postime
    297
    Votova Anglinë,megjithëse jam me Hollandën

DuRrEsAk&MoDeRaToR Maska e Bledari
    Anëtarësuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071
    Postuar më parë nga ice_storm
    Hej po kampjonatin SHQIPTAR
    Pershendetje ice_storm.

Une nuk e futa ketu Kampionatin Shqipetare sepse une pyeta per Kamionatet e huaja se kush ju pelqen edhe se kush eshte me i bukuri, ndersa per kampionatin tone ke shum te drejte qe eshte shum i bukur por nuk e radhita sepse fatkeqesisht skuadrat tona nuk luajne ne asnje kup Europe edhe kshu asnjeri se njeh kampionatin tone fatkeqesisht. .

Me Respekt
    Bledari

Brasil Pentacampeòn ! Maska e inter_forever
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Isha me dyshimin midis kampionatit spanjoll dhe italian.
    Kampionatin italian kemi vite qe e ndjekim se kemi pas mundesi edhe ne shqiperi per te pare ndeshjet. Vite me pare kampionati italian me emrat e medhenj qe loznin atje , ishte dhe me i bukuri e me i ndjekuri .Keto vitet e fundit duke perfituar dhe nga skandalet financiare dhe falimentimet e skuadrave italiane , lojtaret me te mire e me te shtrenjte jane blere ne Spanje, Angli dhe Gjermani. Keta lojtare e kane ngritur ndjeshem nivelin e kampionateve ne keto vende.
    Une votova per kampionatin spanjoll se eshte vertet spektakel te shofesh nje ndeshje tek ky kampionat , Kampionati italian mbetet me i veshtire e i ashper pasi skuadrat italiane e kane ne gjak ''katenacion'' e luajne shume ne mbrojtje .
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

i/e larguar Maska e Vjosa
    Anëtarësuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    Une them se kampionati Italian eshte kampionati me i mire ne bote sepse atje lozin skuadrat me te mira ne bote edhe lojtaret me te mire ne bote.Atje ka shume supriza te medha psh Juventusi mund ta humbas nga nje skuader e vogel si Siena kurse ne kampionatet e tjera nje ose dy skuadra jane skuadrat dominuese psh ne Angli MANCHESTER EDHE ARSENAL . NE SPANJ REAL BARCELONA .kurse ne Itali jane shume qe u a ke friken

Edhe nje gje tjeter kush eshte lojtar i mire te vij ne Itali ta tregoj veten e tij edhe mos te shkoje ne Spanje etj qe i kane mbrojtjet kot fare.

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    leje mo surprizat e italise. Car surprizash...?????

per surpriza esht kampionati gjerman e jo italiani mua me pelqen sepse jam tifoz ne rradhe te pare por edhe po ta shofesh milani me juven e bojn me turne kush ta marri. Rri amon... edhe roma me lazion qe fitoi nuk esht surprize se jane ekipe shume te forta... surprize eshte fitorja e Kaizerslautern ne Gjermani psh para disa vjetesh qe erdhi nga B dhe fitoi. Keto jane surpriza.

Ne Itali Milani me Juven sjan kane friken njeriut sepse kane te tjere qe i suportojn. Nesje se nuk du me dal nga tema. Edhe Interi qe fitoi heren e fundit ju desh te thynte cdo rekord pikesh qe ta fitonte kampionatin.

Nesje per faktin qe lojtaret me te mire ne bote luajn ne Itali esht deri diku e sakte pasi dhe ne spanje ka shume yje. Puna esht qe ne itali qe te jesh yll esht me e veshtire.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Anëtarësuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    PO KE TE DREJTE TE JESH YLL DUHET TE BESH KARRIERE NE ITALI PERSHEMBULL YJE KANE QENE GJERMANET E 90es QE TE TERE BENE KARRIERE NGA KLISMAN DERI TE MATEUS FRANCEZET PLATINI ZIDAN TURAM ARGJENTINASIT TE TERE.HOLLANDEZET SIDOMOS AJO TRESHIA E MILANIT.Po e keqia eshte qe kata Brazilianet Dalin si pak skarco vine nja dy vjet edhe ikin me vrap ne Spanje

Brasil Pentacampeòn ! Maska e inter_forever
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Mos ja qa hallin brazilianeve o ''lumi OSUM ''...se jane kampionet absolut te botes , te pakten per 8 vjet nuk i arrin dot asnje kombetare...
    Ndaj nuk durohen ca tifoza si ty ! Se DIDA dhe KAKA (brazilianet) po ju mbajne gjalle e prap je mosmirenjohes...Ai DIDA =braziliani ju dha ate CHAMPIONS qe po na e permend cdo dite , por keshtu eshte kur nuk shef mire nga urrejtja qe ke per RONALDON...e flet percart ...
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

Authentic Maska e DeuS
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Postuar më parë nga Alesio
    Deus i ke bere nje pershkrim te bukur kampionateve por sipas mendimit tim vetem ketu me kete postimin shtese e ke prishur pak sepse kampionati Anglez nuk eshte me i forti sepse lufta per titull nuk eshte aq e hapur sa eshte ne Itali dhe ne Spanje.
    Ne Angli ne 10 vitet e fundit vetem 2 skuadra e kane fituar kampionatin (Man Utd 8 here dhe Arsenal 2 here) dhe rivaliteti eshte zero dhe mendoj se vetekuptohet pa u shpjeguar me shume kur shikon kete shifer.
    Dhe kete vit ''lindi'' nje skuader e trete (Chelsea) qe t'i bashkohet dyshes se ''paprekshme'' por gjithsesi mbetet duel mes atyre qe bejne ligjin ne Angli ne 10 vjecarin e fundit.
    Nuk e mohoj se Anglia ka futboll te bukur ''sulmues'' por lufta per titull qe zhvillohet ne Itali ''Serie A'' , nuk zhvillohet ne asnje kampionat ne bote prandaj sipas mendimit tim Italia eshte elita e kampionateve te Europes dhe pas Italise vjen Spanja dhe ne vendin e trete eshte Anglia.
    Edhe po ti shikosh skuadrat e ketyre vendeve ne ''Champions League'' bie ne sy qe skuadrat Italiane kane dominuar sepse ne 15 vitet e fundit kane qene 10 here finaliste dhe me e drejte do te ishte te thosha 11 sepse vitin e kaluar ishte finale Italiane.
    Ndersa Anglia vetem 1 finaliste ka nxjerre gjate kesaj kohe dhe kjo tregon futbollin e vertete qe luhet ne Angli. (futboll sulmues , edhe pak spektakel por ne fund te fundit pa tekniken te duhur)
    Sa per Spanjen nuk ka nivelin Italian por eshte me lart se Anglezi sepse lufta per titull zhvillohet ne me shume se 2 skuadra.
    Dhe ne Europe kane ecur (por gjithmone i qofshin fale Realit sepse pa Realin Spanja do te kishte emer qe peshon me lehte sot)

Pershendetje.

Nuk mund te them qe je gabim plako , por ama futbolli anglez perseri me duket me i mire se italiani ( flasim per kampionatin ) . Ndoshta jam gabim , sepse te them te drejten , nuk e ndjek me futbollin aq shume si perpara ( na privojne pak kushtet ) , keshtu qe futbollin italian e shoh shume me rralle dhe vetem anglezin qe e ndjek me shpesh . Ama qe Anglia ka kampionat shume te forte , se mohon dot askush .
    Dynjaja tani pelqejne Spanjollin , sepse i fut nje 11-tshe Yjesh atje Reali , plus qe edhe Barcelona , Valencia etj jane ekipe me lojtare te njohur --- dhe ja ku del spektakli . Vetem kur permenden emra si Zidane , Roberto Carlos , Ronaldo , Figo ( mos boni gafe me permend Beckham se u plehre ) etj , ja ku u terhoqen gjithe spektatoret .
    Anglia ka Premiershipin i cili eshte shume i veshtire . Nuk jane vetem Man UTD , Chealsi , e Arsenali jo . Ke New Castle qe eshte alamet ekipi me tranier Bobi Robson ( qe une e kam fiksim ) , ke Liverpoolin qe edhe pse ka rene tani , prape jep rezulatat , ke sa te duash dmth . Ama mos harro qe gjate Premiershipit , keto kane edhe 3 kupa ndermjet qe zhvillojne , si FA CUP , etj etj
    E kam fjalen qe ka shume larmishmeri ne Angli dhe teper i ngjeshur . Kjo e ben akoma me te bukur.
    Sidoqofte keto jane preferenca dhe as une se mohoj dot kurre qe Italia -- ka alamet kampionati dhe kurre nuk i humb vlerat.

Pershendetje !

Freedom Maska e Bianconero
    Anëtarësuar
    07-11-2003
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    263
    Postuar më parë nga DeuS
    Nuk mund te them qe je gabim plako , por ama futbolli anglez perseri me duket me i mire se italiani ( flasim per kampionatin ) . Ndoshta jam gabim , sepse te them te drejten , nuk e ndjek me futbollin aq shume si perpara ( na privojne pak kushtet ) , keshtu qe futbollin italian e shoh shume me rralle dhe vetem anglezin qe e ndjek me shpesh . Ama qe Anglia ka kampionat shume te forte , se mohon dot askush .
    Dynjaja tani pelqejne Spanjollin , sepse i fut nje 11-tshe Yjesh atje Reali , plus qe edhe Barcelona , Valencia etj jane ekipe me lojtare te njohur --- dhe ja ku del spektakli . Vetem kur permenden emra si Zidane , Roberto Carlos , Ronaldo , Figo ( mos boni gafe me permend Beckham se u plehre ) etj , ja ku u terhoqen gjithe spektatoret .
    Anglia ka Premiershipin i cili eshte shume i veshtire . Nuk jane vetem Man UTD , Chealsi , e Arsenali jo . Ke New Castle qe eshte alamet ekipi me tranier Bobi Robson ( qe une e kam fiksim ) , ke Liverpoolin qe edhe pse ka rene tani , prape jep rezulatat , ke sa te duash dmth . Ama mos harro qe gjate Premiershipit , keto kane edhe 3 kupa ndermjet qe zhvillojne , si FA CUP , etj etj
    E kam fjalen qe ka shume larmishmeri ne Angli dhe teper i ngjeshur . Kjo e ben akoma me te bukur.
    Sidoqofte keto jane preferenca dhe as une se mohoj dot kurre qe Italia -- ka alamet kampionati dhe kurre nuk i humb vlerat.

Pershendetje !
    Pershendetje !

Kampionati Anglez nuk mund te jete kurre me terheqes se Italiani.
    Une shikoj shume futboll dhe konkretisht futbollin Italian , Spanjoll , Anglez edhe Gjerman , po ashtu edhe ndonje ndeshje apo ndonje gol nga kampionatet tjera Europiane por te them te drejten si SERIE A nuk ka.
    Shume njerez shikojne Spanjen (sic thua edhe ti) por konkretisht shikojne ''Realin e Madritit'' sepse ekipet tjera nuk kane shume yje dhe ndonje histori shume te ndritur ne arenen nderkombetare.
    Ti ose ndonje tjeter do te thoshte se vitin e kaluar kampionati u fitua ne ndeshjen e fundit nga Reali dhe ky eshte fakt se kampionati Spanjoll eshte ''elita'' , ndersa une do te pergjigjesha : Arsyeja e fitimit te titullit ishte se vete Reali ishte i'' vdekur'' dhe nuk kishte te bente rivaliteti sepse nga ekipe si ''Soicedad'' (qe ne kampionatin e kaluar luftonte per te qendruar ne kategorine e pare) c'fare mund te presesh.
    Spanja ka Realin , Barcelonen , edhe Valenician me Deportivon qe luftojne per titull.( ne pergjithesi sepse psh Barca eshte ne stratosfer per momentin).
    Italia ka Juventus , Milan , Inter , Roma edhe Lazion me Parmen dhe sigurisht keto SuperKlube i japin bukurine futbollit dhe sidomos Serise A.
    Ne Angli fituesi eshte Manchesteri dhe nganjehere Arsenali
    Ne Spanje eshte me ndryshe sepse ka me shume fitues
    Ne Itali po ashtu ka shume fitues sepse e fiton Juventus , Milan pastaj me radhe Lacio , Roma dhe kthehemi perseri te Juve , por njekohesisht me pretendente Interin per ta fituar kampionatin aktual.
    Pra ky eshte rivaliteti dhe aktualiteti qe mbizoteron.
    Tifozi i mire nuk duhet t'i bashkohet grumbullimeve ''anti-Itali''
    Spanjollet e urrejne futbollin Italian sepse skuadrat Italiane ne 20 vitet e fundit kane bere ligjin ne Europe dhe kesaj injorance i bashkohet edhe opinioni Anglez.
    Juventus perdhunoi 3 skuadra Spanjolle vitin e kaluar dhe sigurisht Spanjollet do te shfajesohen duke thene se Italianet luajne ''ne mbrojtje'' por me e rendesishmja mbetet suksesi gje te cilin Spanjollet e kane arritur vetem nepermjet Realit dhe pak nga Barcelona.
    Spanjollet urrejne futbollin Italian sepse eshte pengesa me serioze , penges e cila i ka eleminuar disa here nga turnamentet Europiane dhe kulmi eshte se Italia eshte 3 here kampione bote ndersa Spanja 0 here.
    Anglezet ndoshta kan pak spektakel (sic kam thene me pare) por s'kane rivalitet dhe rivaliteti e ben kampionatin te forte , kampionat per ta pasur zili.
    Anglezet e quajne ligen e tyre ''the best league in the world'' por kjo nuk do te thote asgje sepse vetveten c'do njeri e vlereson kurse emri i madh qe ka Serie A eshte vene nga te huajt , nga mbare opinioni sportiv boteror.
    Ndoshta po largohem pak nga tema por po mundohem te te sqaroj se si eshte e verteta e sotshme sipas mendimit tim.

Qenkam zgjatur pak si shume por.....

Shendet.

Anëtarësuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    ORE SESHTE VETEM RONALO ESHTE EHE RIVALDO ETJ QE BENIN SIKUR ISHIN TE MIRE NE SPANJE POR KUR ERDHEN NE ITALI NA DOLEN SKARCO KJO TREGON QE SJANE LOJTAR TE KOMPLETUAR .psh une smun te them se Saviola ehe Ajmar jane te kompletuar se skane ardhur ne Itali te tregojene veten e tyre.Do te tregoj ehe nje gje tjeter psh CLAUIO LOPEZ ne Spanje bente namin kur erdhi ne Itali nuk ben me ato qe beri kjo tregon se seshte edhe aq sa dukej ne Spanje edhe MENDIETA ne spanje bente namin kur erdhi ne itali doli edhe ai skarco etj etj .PER MUA KUSH DO TE TREGOJE VETEN QE ESHTE LOJTAR KLASI TE VIJ NE ITALI PO TJA MBAJE

Faqja 2 prej 9 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. KF Elbasani, "TIGRAT VERDH E BLU"
    Nga ClaY_MorE në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 479
    Postimi i Fundit: 04-10-2008, 00:26
  2. Kampionati kombëtar unik i Shqiperisë dhe Kosovës!
    Nga Pasiqe në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 18-05-2006, 09:44
  3. Kampionati Francez - 2005/06
    Nga inter_forever në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 15-04-2006, 18:04
  4. Përgjigje: 439
    Postimi i Fundit: 08-07-2004, 19:39
  5. Kampionati Botëror i Futbollit për Klube
    Nga Hyllien në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 23-02-2004, 10:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •