KAMPIONATI 1998 - 1999
19 NDESHJEEEEEEEEE ----14 GOLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
IK LEXO STATISTIKAT PASTAJ HAJDE FOL ME MUA !
Angli
Gjermani
Itali
France
Spanje
Portugali
Argjentine
Brazil
Greqi
Turqi
KAMPIONATI 1998 - 1999
19 NDESHJEEEEEEEEE ----14 GOLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
IK LEXO STATISTIKAT PASTAJ HAJDE FOL ME MUA !
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
kur mori milani kampionatin juve desh reate nga kategoria si vetem ai ne 19 ndeshie beri 14 gola 14 gola kish bere e gjith enteri bashke ahahhahah
DRIDHE LIKE SE NA FIKE !
E NDERROVE PRAP MUHABETIN EEEEEE !
PO BLLOF DOLE AMA !
EC PLAKO BEJ QEF FOL ME VETE !
RROFT PARTIA !
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
Dridhe like bohe trike me lesh fabrike thu ti
kush o burre e merr taven e co ne furre e nuk lodhet kurre i thone ksaj.
ne i themi qe keni rene ky thote po ju keni qene gati duke ra.
Ne cdo teme na mbyte moj vjosa kaq shume na do ore.
Ta tha dhe Aldo pergjigjen shko me ato Muçaçat andeja ene rri ne argjentine se na cmende. Atyre i thua qe vetem batistuta ju ka bo njerez. Tek milani thua qe te gjithe jane lojtare mrekullueshem duke filluar nga Kaka-ja braziljan e deri tek Kaka-ja gjeorgjian.
ik paj zotin se na lujte menc nga tema ne teme
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Pershendetje.
Deri tani Kampionati me i votuar eshte Kampionati Italian.
Jane bere shum komente dhe shum debate dhe kjo gje me pelqen sepse futbolli keto gjera i ka.
Tani une po jam Mendimin tim.
Tani Kampionati Italian eshte shum i bukur sepse ka skuadra shum te medhaja por dhe te vogla por keto skuadra te vogla jane qe e bejne me te bukur kampionatin Italian sepse japin surprizat me te bukura kur rrafin Milanin, Juven, Inter, Romen etj.
Prandaj Kampionati Italian eshte spektakolar ndersa kampionatet e tjera si Anglez dhe Spanjoll kane shume skuadra dhe to por por duhet theksuar dicka qe ne Spanj ose Angli ose neper kampionatet e tjera eshte vetem nje Skuader qe fiton Kampionatin, Kupen e Kampionatit te vet etj. Prandaj mua me pelqen kampionati Italian, Por edhe Kampionati Anglez edhe Spanjoll nuk duhet nenvleresuar sepse dhe ato kane nje kampionat te bukur dhe luajne bukur vetem kur perballen dy suadra te medhenj.
Ky eshte mendimi im.
Sondazhi dhe debati jane akoma te hapura per ju prandaj vazhdoni edhe jepni mendimet tuaja.
Ndryshuar për herë të fundit nga Bledari : 11-01-2004 më 11:18
Une pse jom me italin dhe me juven kampionati Anglez me terheq me shume
Absurditet.....JeTa
Italiani kot e keni. E pate sa skuadra nxori nje gjysem finale te Champions league??
ஐ███▓▒ -=][.. _| |_| |_ | ..][=- ▒▓███ஐ
FUdbolli Italian nga e gjithe bota eshte e pranuar si Liga me e mire dhe me e forte.Prandaj,nuk dyshoj qe Italianet e kane fudbollin me te mire.
Pershendetje!![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
INTER FOR EVER O ME THUASH SA GOLA BERI RONALO NE VITIN 98-99 PO ME FAKTE E JO ME MARRE MEN SE SE KTHEJ MUHABETIN UNE
EDHE KUSH ESHTE KAMPIONATI ME I FORTE NE BOTE E THONE EDHE STATISTIKAT ME LART
Krijoni Kontakt