O NJARE PO FOTON KUR DO NA I VESH ZEMRA SE SKA LEZET PREZANTIMI PA FOTO SI THU TI OK PRESIM TSHOFIM FOTON TATE![]()
O NJARE PO FOTON KUR DO NA I VESH ZEMRA SE SKA LEZET PREZANTIMI PA FOTO SI THU TI OK PRESIM TSHOFIM FOTON TATE![]()
Mire Eftiola po me shkruaj ne e-mail, okay? Thuai edhe atij budallit te me shkruaje se me ter mend qe me ka mare malli. Nuk ma merrte mendja kure qe t'ju gjeja ju ketu.
Luv ya,
Yllka
Kurioziteti shkakton gjithcka.
Z'dua nuk dua! Nuk me eshte mbushur mendja akoma per fotografi po nuk kam edhe scanner c'eshte e drejta. Pataj pamja nuk eshte shume e rendesishme. Heren e fundit qe pashe, ketu sikur nuk ishte konkurs bukurie.
yllkeeeeee te fshifte sa e forte qe je....lol...po hey cuna ka te drejte yllka ku eshte konkursi i bukurise ketu?? keni skeni..keshtu qe ska pse te vere foto..) lol
![]()
Kufirin te thana...sinorin ke thana dhe pik! ;)
Po te presesh per mua te ve foton ke per tu thinjur. Me mire fli c'lodhu se une per vete po fle si shqere.![]()
Aman te keqen vetem mos vdis pa te gjitha do te regullohen!
Njoftim
Agjensia e lajmeve BBC njofton se goca e bukur me nick loznjare86 ka humbur te gjitha fotot e saj, kush i gjen t'i dergoje menjehere te forumi! Ju faleminderit !![]()
Shpresa vdes e fundit!
aha lozonjarke keta te jan qepur keq e ste shqiten po te vihen fotot ne kerkim o te marin nje foto o paf ne vend ja japin lol![]()
>*<" The key to happiness is having dreams, the key to success is making them come true." >*<
So cute!
PO c'ben kurioziteti! Une nuk e ve fotografine se keshtu postet jane me interesante. Nuk do isha e vecante po te kisha fotografine. (Psh. BBC nuk do te me ndiqte!Kur ta gjeni fotografine dergoni edhe nje ketej nga ne se na ka mare malli te shokojme veten. Humbja e fotografive ishte nje fatkeqsi e madhe per mua.
![]()
hi
Lozonjare po he mi vej nje foto se terbuan fare keto.
Krijoni Kontakt