Close

Rezultati i Sondazhit: cfare mendoni per Ahmet Zogun

Votues
204. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • ka qene i mire per shqiperine

100 49.02%
  • ose jo

104 50.98%
Sondazh me disa zgjedhje
Faqja 9 prej 25 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 243
    Perjashtuar Maska e thorgal
    Anëtarësuar
    20-05-2002
    Vendndodhja
    me zemer ne Shqiperi
    Postime
    296
    Citim Postuar më parë nga Brari

Cdo Shqiptar nga fis i nderuar i eshte mirnjohes Rilindasve qe hodhen faren e idese Kombetare dhe nga kjo arsye i eshte mirnjohes dhe Atij Burri te Madh qe nxorri Kombi yne qe beri detyren e larte te realizimit te nji Enderre te madhe te Rilindasve..pra te Krijimit e Betonimit te nje Shteti Shqiptar..
    Ai Burre eshte Ahmet Zogu.

Lavdi Ahmet Zogut dhe gjithe bashkpuntoreve te tije qe na ben me Shtet.
    ketu fjalen ahmet zogu mund ta zvendesojme shume mire me fjalen ener hoxha qe te dy kane krijuar e kane betonuar shtetin gjysmak shqiptar

Anëtarësuar
    20-05-2002
    Vendndodhja
    me zemer ne Shqiperi
    Postime
    296

Cdo Shqiptar nga fis i nderuar i eshte mirnjohes Rilindasve qe hodhen faren e idese Kombetare dhe nga kjo arsye i eshte mirnjohes dhe Atij Burri te Madh qe nxorri Kombi yne qe beri detyren e larte te realizimit te nji Enderre te madhe te Rilindasve..pra te Krijimit e Betonimit te nje Shteti Shqiptar..

ketu fjalen ahmet zogu mund ta zvendesojme shume mire me fjalen ener hoxha qe te dy kane krijuar e kane betonuar shtetin gjysmak shqiptar dhe do ishte me mire qe qe te dy mos te kishin lindur

Jeta eshte 1 Enderr...... Maska e stalion
    Anëtarësuar
    10-03-2004
    Vendndodhja
    uk
    Postime
    74
    Moderator..

Rubrika Elita Kombetare i kushtohet figurave te Shquara te Kombit.

Temat ne form votim-Sondazhi kane vendin e tyre ne Forum.

Respektoje rregullin o Roje e rregullave..e mos ha bar e mos lejo cdo spurdhjak te hedh m.. nga ti teket..!

Ju kelishet e buceve qe kane lare breket e Ilir Gjon Xhelilave e Rita Markove tek lavanteria e Bllokut e qe tju kishin prane Bllokmenet ju dhane mamave ose gjisheve tuaja fshatare nga soj sorrollopi dhe nga nje apartament aty ne Bllok qe tju a kene mamat tuaja 24 ore ne dispozicion e qe baballaret tuaj i ben kapterra ne rrap treshi e spiuna lagjesh e radhash gjize keshtu do flisni per ate qe e beri me Shkolle e burse Enver m..in.. e Thana Nanon.. me sorrollop..

Po ska vlere fjala juaj e pocaqisur se ju jeni zhaba pamvaresisht se i keni nashti baballaret bodygarda te Nanos e Rucit ..e jeni bere me benza..
    Ju kelish do mbeteni..

mr brari! kjo teme titullohet cfar mendoni per afmet zogun?
    ketu te gjithe mund te japin mendimet e tyre,negative apo pozitive qofshin.
    ti nuk ke nevoj te ofendosh asnjerin ketu. apo keshtu e keni ju ballistat.
    meqithate ti tregon kulturen tende,sikurse afmet zogu ne kohen e tij...
    per mendimin tim, emeri tij nuk duhet te egzistoj,jo mo te hyj me rilindasit tane si psh, vellezerit FRSHERI,skenderbeu,ismahil qemali,isa boletini,e shume te tjere qe dhane jeten per vendin ton,dhe nuk ja mbathen me vrap sikur bani zogu,toptani,dhe shume ballista te tjere...

gjithe te mirat

Shqipëria e Bashkuar Maska e Tahir_Veliu
    Anëtarësuar
    10-11-2003
    Vendndodhja
    Gyrbet
    Postime
    134
    Brari ka dashur te thote "Ahmet Zogut dhe te gjithe bashkepuntoreve te tij serb qe na bene gjysem shtet"

Shtet do te behemi kur te jemi te bashkuar, kur te arrihet Shqiperia Etnike, e jo keshtu qysh eshte sot Shqiperia, qe nuk eshte e zoja ta mbron kufirin e vet edhe pse dy here me te vogel, se sa eshte dashur te jete.

Brari, jam kurioz a bene ti diqka tjeter perveq ofendimeve te njepasnjeshme ne forum?

Dhe nese po bre burr ne se je i tille, pse e humb kohen ne forum, mos valle ...?
    "Akuza, shpifje, kërcenime, rreziqe nuk më kanë frikësuar kurr deri më sot, e kundërshtarët e mij le të janë të sigurtë se nuk do të më frikësojnë as mbas sodit (...). Nderin tem si njeri e si shqiptar e çmoj, e tham me krenari, nuk e le të përlyhet me llumin e shpifjeve. Mua n'idenë t'eme patriotike nuk ka muejtë as nuk do të muej me më shtrue ari i të tanë botës, por as mënia e të tanë anmiqve. Ka me shtrue vetën vdekja" - Hasan PRISHTINA, Deri në vdekje, "Ora e Shqipnisë", nr. 7, Vjenë, 22.V.1928.

Anëtarësuar
    10-11-2003
    Vendndodhja
    Gyrbet
    Postime
    134
    "Sukseset" e Ahmet Zogut:

1. Dom Gazuli në litarin e Zogut në Shkodër.

2. Vrasja e Gurakuqit, Currit, Prishtines etj etj.

3. Materiali ushtarak i derguar nga Gabriele D'Annunzio qe i solli Dervish Mitrovica, u ndaluar nga qeveria e Zogut, sepse siq tha Zogu "Beogradi ka protestuar".
    "Akuza, shpifje, kërcenime, rreziqe nuk më kanë frikësuar kurr deri më sot, e kundërshtarët e mij le të janë të sigurtë se nuk do të më frikësojnë as mbas sodit (...). Nderin tem si njeri e si shqiptar e çmoj, e tham me krenari, nuk e le të përlyhet me llumin e shpifjeve. Mua n'idenë t'eme patriotike nuk ka muejtë as nuk do të muej me më shtrue ari i të tanë botës, por as mënia e të tanë anmiqve. Ka me shtrue vetën vdekja" - Hasan PRISHTINA, Deri në vdekje, "Ora e Shqipnisë", nr. 7, Vjenë, 22.V.1928.

Anëtarësuar
    10-11-2003
    Vendndodhja
    Gyrbet
    Postime
    134
    Helmimi i Shote Galices nga agjent te Zogut ishte padyshim "arritje e madhe" e Zogut dhe pushtetit te tij anti-kombetar.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Citim Postuar më parë nga macia_blu
    ahmet zogu, nder te tjera ishte(edhe) nje musliman i konvertuar!

Ke prova? Kur qenka bere Zogu i krishtere?
    Ignore List: Den Bossi

Gezuar Kosoven e Pavarur Maska e dodoni
    Anëtarësuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Edhe unë kam lexuar që Zogu ishte rikonvertuar në të krishterë që në rini të tija, por nuk e di se sa është e vërtetë kjo gjë. Për këtë gjë e çmoj shumë dhe kjo duhet të bëhet nga gjithë shqiptarët e ish-islamizuar sa më shpejt që të jetë e mundur, dhe edhe është duke u bërë gjithë kohën.

Ahmet Zogu, nuk ka qenë fare i mirë dhe kjo gjë dihet botërisht.

Leka nuk është si i ati i tij, ai deklaroi edhe gjatë vizitës së tij në Kosovë se Shqipëria Etnike do të bëhet dhe ai sikur çdo shqiptar do të luftojë për këtë gjë gjithë jetën. Dëm që nuk erdhi në pushtet më 1997-tën, edhe pse unë për veten time nuk jam ithtar i monarkisë aq, por mendoj se ishte me interes dhe është me interes ardhja e tij në pushtet në kushtet e tanishme në Shqipëri. E di që atëherë pat fituar mbi 40 përqind të votave dhe flitet se edhe i janë vjedhur vota se do të kishte fituar. Unë për vete jam për ardhjen e Lekës në pushtet, për vet faktin se si PS ashtu edhe PD e kanë dëshmuar veten për keq në çdo aspekt e veçmas në çështjen kombëtare dhe jam i bindur që Leka do të jetë në gjendje që ti çoj shumë më shpejt proceset si uniteti dhe ribashkimi kombëtar, zhvillimi ekonomik e integrimet euroatllantike etj. me shumë interes për ne.
    Ndryshuar për herë të fundit nga dodoni : 21-05-2004 më 20:59
    Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!

Rrofte Shqiperia Etnike

Anëtarësuar
    10-11-2003
    Vendndodhja
    Gyrbet
    Postime
    134
    Ardhja e Lekes ne front nuk do te behet kurr, per vete faktin se thuajse te gjitha mbreterite e medha e kane humbur fuqine e tyre.

Kanada p.sh. mbreteresha nuk ka kurrfar roli politik, ajo eshte vetem nje kukull.
    Punen e kryen Kryeministri.

Dodoni,
    mos harro se Leka pasi u kthye ne Shqiperi, ka thene qe me Shqiperia Etnike nuk eshte zgjidhje e kohes!

Anëtarësuar
    20-05-2002
    Vendndodhja
    me zemer ne Shqiperi
    Postime
    296
    Citim Postuar më parë nga dodoni

Ahmet Zogu, nuk ka qenë fare i mirë dhe kjo gjë dihet botërisht.

Leka nuk është si i ati i tij, ai deklaroi edhe gjatë vizitës së tij në Kosovë se Shqipëria Etnike do të bëhet dhe ai sikur çdo shqiptar do të luftojë për këtë gjë gjithë jetën.
    dodoni vellai pervec kesaj tema sa here qe ti je futur ne kete forum ke shkruar te njejtat gjera qe mendoj edhe une

nje fjale popullore shqiptare thote ; mos u be trim pas luftes
    eshte e lehte te deshirosh nje shqiperi etnike kete e deshiron cdo shqiptar por ndryshimi eshte se ka shqiptare qe kane dhene edhe jeten e rinine per te arritur kete dhe ka gjithashtu shqiptare te tjere qe sapo u rezikohet ndopak prona a pasuria jane te zotet te dalin edhe kundra shqiperise etnike e te bejne mijra te zeza qe Tahiri e te tjere i kane shkruar shume mire

Faqja 9 prej 25 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Cfare mendoni per Hitlerin dhe "Mein Kampf"
    Nga wittstar në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 105
    Postimi i Fundit: 06-02-2011, 20:15
  2. A mendoni të ktheheni në Shqipëri ?
    Nga Arbushi në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 189
    Postimi i Fundit: 10-01-2011, 07:06
  3. Cfare mendoni për lakuriqësinë e femrave shqiptare?
    Nga vesaaa në forumin Votime dhe sondazhe
    Përgjigje: 454
    Postimi i Fundit: 05-12-2010, 16:02
  4. Pyetesor: Si mendoni...?
    Nga gea_07 në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-03-2007, 18:47
  5. Si mendoni...?
    Nga PRI-LTN në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 28-02-2007, 16:34

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •