ah jo mos i ofendo katundaret
ka qene i mire per shqiperine
ose jo
ah jo mos i ofendo katundaret
z.BrariPostuar më parë nga Brari
A je në dijeni rreth marveshjes së e A.Zogut me kralin e Jugosllavis,në lidhje me Shën Naumin dhe Vërmoshin?
Kush e vrau pakun e maleve B.Curri?
Me ndimen e kujt A.zogu vjen në pushtet pas humbjes së pushtetit nga Noli?
Pse u vra Cana Beg Kryeziu i Gjakovës?
Pse u sulmu Shqipëria nga Itali?
Si e priti A.Zogu pushtimin e Shqipërisë nga Italia,dhe sa bani rezistencë,pos Patriotit Hajro Ulqinaku me ushtarët e tijë?
Pse A.Zogu edhe se nuk ishte i zoti të qëndron me popullin së paku nuk i hapi magacinat e ushtrisë që të armatosej populli?
Së fundi si e komenton arratisjen e tij nga Shqipëria,pa resztu së paku një javë?
Po tu kisha lut që të më përgjigjesh me fakte historike,jo në stilin tand gazetaresk të lloit "Bota sotë!"
l
pse a ska qen katnar e? jo vetem ai po dhe motrat e veta drane qe 15 vjet ne tiran as u civilizun fare.Postuar më parë nga thorgal
Zogu ka qene nje mbret i mire per Shqiperine nese do te kishte ndejtur me shume mbase ne do te ishim zhvilluar ca me shpejt e jo kshu si na erdhen punet tani
!!!
familja mbreterore shqipetare eshte ajo e Kastrioteve dhe vetem ajo....
vdekje zogut....
Kush eshte zogu? apo eshte ai klish tradhtari qe femijt e tij po han ne djersen e popullit tone, ai nuk eshte shqiptar dhe pik.
Postuar më parë nga stalion
"Klish tradhetari"?? Lale sjena te forumi laleve&leberve ketu. Prandaj Klish=Klysh ashtu si ki=ky ose biro=byro. E morre vesh tani?
Pernryshe, jom dakord me mendimin tend.
manoklla
ke te drejt..klysh......k... ka qene.
are you happy now?
Moderator..
Rubrika Elita Kombetare i kushtohet figurave te Shquara te Kombit.
Temat ne form votim-Sondazhi kane vendin e tyre ne Forum.
Respektoje rregullin o Roje e rregullave..e mos ha bar e mos lejo cdo spurdhjak te hedh m.. nga ti teket..!
Cdo Shqiptar nga fis i nderuar i eshte mirnjohes Rilindasve qe hodhen faren e idese Kombetare dhe nga kjo arsye i eshte mirnjohes dhe Atij Burri te Madh qe nxorri Kombi yne qe beri detyren e larte te realizimit te nji Enderre te madhe te Rilindasve..pra te Krijimit e Betonimit te nje Shteti Shqiptar..
Ai Burre eshte Ahmet Zogu.
Lavdi Ahmet Zogut dhe gjithe bashkpuntoreve te tije qe na ben me Shtet.
Ju kelishet e buceve qe kane lare breket e Ilir Gjon Xhelilave e Rita Markove tek lavanteria e Bllokut e qe tju kishin prane Bllokmenet ju dhane mamave ose gjisheve tuaja fshatare nga soj sorrollopi dhe nga nje apartament aty ne Bllok qe tju a kene mamat tuaja 24 ore ne dispozicion e qe baballaret tuaj i ben kapterra ne rrap treshi e spiuna lagjesh e radhash gjize keshtu do flisni per ate qe e beri me Shkolle e burse Enver m..in.. e Thana Nanon.. me sorrollop..
Po ska vlere fjala juaj e pocaqisur se ju jeni zhaba pamvaresisht se i keni nashti baballaret bodygarda te Nanos e Rucit ..e jeni bere me benza..
Ju kelish do mbeteni..
Shqiperia nuk eshte prone e asnjerit, sado i mire qofte ai! Shqiperia eshte prone e Shqiptareve! Sa mire do ishte sikur ta kuptonin nje dite Shqiptaret kete gje!
Krijoni Kontakt