"True Colors"
"True Colors"
The Dreamers
MtrX ubicumque felix
"Beaches"
film familjar, teme e njohur, m'u rekomandua e pashe...historia e dy shoqeve te ngushta, nje kengetareje te talentuar nga Bronxi dhe nje Kalifornezeje te pasur tip harvardi
dueht te jete xhiruar ne '80-at...eshte i lezetshem
TBD
School of Rock - Comedy
Bente humor, madje aktori kryesor bente c'te mundte per te qene komik...
film i lezetshem, megjithese ideja jo origjinale, pak nga subjekti i ngjashem me Sister Act (Murgeshat Gazmore)
MtrX ubicumque felix
Hackers I (me Angelina Jolie) - film interesant megjithese jo i bazuar ne histori te vertete...
21 Grams - Film i realizuar mire, dhe histori tragjike por terheqese njekohesisht...
MtrX ubicumque felix
Hackers I (me Angelina Jolie) - film interesant megjithese jo i bazuar ne histori te vertete...
21 Grams - Film i realizuar mire, dhe histori tragjike por terheqese njekohesisht...
MtrX ubicumque felix
Keta filam i kam pare brend javes:
50 First Dates me Drew Barrymore dhe Adam Sandler 9 out of 10
Against the Ropes me Meg Ryan 7 out of 10
The Secret Lives of Dentists 7 out of 10
e pashe edhe Sixth Sense edhe nje here.
filmi A clockwork orange
Nje nga filmat me te cuditshem qe kam pare...
MtrX ubicumque felix
Taking Lives - me Angelina Jolie.
Si komplot kuptohej shpejt dhe i parashikoje ngjarjet pa ndodhur. Megjithate kishte "gjera" (njerez, skena), te cilet e benin te shikueshem.
Filmi i fundit qe kam pare eshte "Flutura ne kabinen time". eshtenje film shqiptar qe me pelqen shume pasi ka nje subjekt interesant.
:ee Aq sa kėrkojmė nga tjetri duhet dhe tė japim; nėse kėrkojmė njė zemėr, le tė japim tėrė jetėn :ee
Krijoni Kontakt