i saw the movie
THE GIRL NEXT DOOR
it was mad funy loolz
i saw the movie
THE GIRL NEXT DOOR
it was mad funy loolz
--------------------------
Une sonte pash,1 bollywood film.MAIN HOON NA(JAM UNE KETU) 3 ore e gjysme.
kisha ngelur si dopjo 6 ne mes te indijanve,mu duk vetja si ne indi. musika ishte e mire,filmi klas fare,vetem ambjenti ne kinema nuk me pelqeu......
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga stalion : 03-05-2004 mė 19:57
"The saddest music in the world" me Guy Maddin & Isabella Rosellini--prodhimi me i fundit i mjeshtrit Maddin, sigurisht qe eshte ndryshe nga filmat e rendomte te kinemase...i bere ne bardhe e zi, eshte shume simbolik, politik dhe sarkastik ...
celisti serb te kujtonte M.jackson (gjithnji i mbuluar me perce te zeze dhe delikat ndaj drites, e zhurmes )...the canadian dad--T*rap i teri, dhe personazhi kryesor -tipik amerikan
shifeni only if you have an open mind..tani per tani shfaqet vetem ne east village tek landmark sunshine cinema @ 1st ave & houston
Kam degjuar qe "the village" do jepet per se shpejti ne kinema...that I would like to see
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Larsus : 04-05-2004 mė 10:45
una pash office space![]()
%*He HoLDs ME WHeN I STArT 2 CrY
MAKeS ME SMILE WITH JusT His EYeS.
SHAREZ MY HOpeS DREAmS FREARS.
wiPES AwaY ALL mY TeaRS
i LOv HiM WItH OUT REgrET.
I JUsT HaVEn'T FOunD HIM YeT.******%%%
american history X - nuk me pelqeu dhe aq
MtrX ubicumque felix
"Taking lifes" Angelina Jolie & Ethan Hawke
Kot fare...
Rhea.......te pelqeu filmi???
Shpresoj te mos kesh qene vetem kur e ke pare, se kishte nja 2 skena te frikshme. e ne ato raste te duhet nje "gjoks" ku te mbulosh syte!![]()
::|maDes!gn © 2009|::
Une pashe Reservoir dogs nga Tarantino, filmi ishte i vecante si cdo film i Tarantinos
MtrX ubicumque felix
kurse un pash filmin
ghost
%*He HoLDs ME WHeN I STArT 2 CrY
MAKeS ME SMILE WITH JusT His EYeS.
SHAREZ MY HOpeS DREAmS FREARS.
wiPES AwaY ALL mY TeaRS
i LOv HiM WItH OUT REgrET.
I JUsT HaVEn'T FOunD HIM YeT.******%%%
Postuar mė parė nga Di68
Filmi qe sapo pashe ishte nje realizim spanjoll me Paz Vega " Sex and Lucia", ideja dhe tregimi i ngjarjes me pelqeu shume dhe pse disa skena erotike ishin ndoshta te panevojshme. Kush nga ju e ka pare, dua te di mendimin tuaj?...Oh yea mbreme pashe 'he loves me not" me Audrey Patou, a thriller about an obssessive erotomaniac, I liked it a lot
I like nothing but the truth
Socrates
Krijoni Kontakt