Jersey Girl- God Damn Ben Affleck is sexii!
Jersey Girl- God Damn Ben Affleck is sexii!
And all I can taste is this moment
And all I can breathe is your life
hhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahaha ha Jo me jo skam Zylin per gru kam tjeter, por kur flas me te kam shum humor taman sikur me qen Zyli miloti e Jo L.S!!! looool sa kam qeshPostuar mė parė nga MI CORAZON
The Queen's Head Is Kissing my Ar$$!
Filmi me i fundit???? ....... Along came Polly....... Ben Stiller me verte te bo me qesh!
pastaj, sa per rifreskuar memorien, i futa nje "The Castle" me Robert Redford, film simbol!
::|maDes!gn © 2009|::
Postuar mė parė nga mad
Ky ishte i fundit qe pash dhe une. (Mendoj se Ben S. ka bere filma me me shume humor se ky ama...)
Dakort, e pranoj, por edhe ky kishte humor te vecante!
jo nga ata qe te bejne te dh****, por gjithsesi i pranueshem!
ne fund fare tregon qe ata qe e ndiqnin ne fillim te filmit ishin mafioze te babait te saj. pasi bisedon kjo me babain e saj filluan ti vrisnin te gjithe banoret e fshatit qe nga i verbri deri ne beben a vogel. pastaj i vune dhe zjarr. i vetmi qe shpetoi qe qeni. dhe e mbyll filmin me fwto te emgranteve ne amerike.Postuar mė parė nga Larsus
filmi qe shume interesant. ne fillin duket qe "dridhet" edhe kamera, po pastaj mesohesh. kastile e kishin bere keshtu thane qe te tononin interpretimet. anyway, shikoje fundin se ja vlen shume, vecanerisht biseda qe ben me babane e saj, monologu kur del nga makina dhe fwtot qe tregon ne fund fare. peace.
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
full metal jacket - me pelqeu
MtrX ubicumque felix
Lady killers --- Komedi e lezecme.![]()
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
Filmi me i fundit:
Para 2 ditesh pashe Requiem, film francez! nuk ishte ndo1 gje kush edi se cfare, po sa me pa nei film te ri!
Anything else ishte film interesant, me Jason Biggs, ate qe luan te American Pie! po si gjithmon, po rolin e tuafit luante, ja dridhte dashnorja mbrapa kraheve, e ca si beri, edhe prap se prap gili-vili. po ne fund e ndau mendjen dhe ja futi per ne west-coast!
po edhe Lost in La Manche ishte film qe shtyhej, ku bashke me Secret Window, luan Johnny Depp! Aktor qe te impresionon!
Kete jave do shfaqin edhe Kill Bill 2, mezi pres ta shof! Q.T.
1. Heart Breakers-amusing 2. Orange County-filmi me kot qe kam par!!!![]()
I'm like a bottle of wine..... I keep getting better with age!!!!
..................... **Smooches**....................
Krijoni Kontakt