Meet Joe Black, te dy aktoret kryesore Brad Pitt dhe Anthony Hopkins, luajne bukur ne kete film, dhe historia eshte terheqese.
Meet Joe Black, te dy aktoret kryesore Brad Pitt dhe Anthony Hopkins, luajne bukur ne kete film, dhe historia eshte terheqese.
MtrX ubicumque felix
Kam parė nja 30 filma kėtė jave...( nė shtėpi kam fjet...lol.. )
Njė nga tė cilėt " UP AT THE VILLA" me Sean Penn dhe Kristin Scott Thomas . Eshtė aktore e mirė edhe kjo...Megjithėse , pothuajse tė gjithė filmat i ka dramatikė.
A e ka parė ndokush nga ju njė film me tė dhe Harrison Ford, nė tė cilin bashkėshortėt e tė dyve gjetėn vdekjen nė njė aksident ajror ,ndėrsa shkonin pėr pushime nė Miami.
Aman, se katėr herė e kam parė deri nė gjysėm kėtė film, dhe asnjėherė s'kam mundur tė shikoj fundin.
Si mbaron????![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
Harrisoni shkon me kte shoqen ne Florida dhe gjejn hotelin ku gruja harrisonit dhe burri i ksaj kalonin pushimet..
Pastaj mbasi zihen ca here kta me njeri jatrin behen miq e puthen dhe keshtu mbaron me duket..
Film i bukur eshte..
Kurse une filmin me harrisonin ku ai eshte doktor dhe e fusin ne burg dhe e ndjek ai faqe saldumi..se dyshohet si vrases i grus e kam pa 10 here..
Me pelqen fundi kur ai shefi ndjekjes Li-ja i jep nje qese me karamele harrisonit dhe ja heq prangat..
lol
si je ti Korazon..
artiste je..
une kam pare "dogville" kush e pa chapter 9 dhe fundin te me thote ( as nuk e mbaj mend mesa chapter ishte) cfare beri ne fund fare Grace (Nicole Kindman) Qe u bo prositute pa patente e mora vesh..iku dot apo vrau veten doja te dija?
me thoni se dhe mua fiksim me ka mbetur qe e lashe filmin pergjys. ..
By the way, filmi eshte e pakta qe mund te them, interesant, shume shume ndryshe nga c'mund te jete nje film ..ngjason me teper me teater te xhiruar
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Larsus : 12-04-2004 mė 09:52
Dje pashe ne kenama "The passion of the Christ."
Ndryshe nga filmat etjere me Krishtin ishte vetem fakti qe dominohej nga dhuna edhe nga vuajtjet e Jeshuas(Keshtu quhet ne Aramein)I gjithe filmi eshte ne Aramain gjuha e vjeter e Jezusit edhe dishepujve te tij dhe titrohet ne anglisht.
Ja vlente shume prekes edhe shume grafik.
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
La Passione di Cristo.
Me poshte titujt qe nuk te besdisin edhe pse nuk ka shume dialog.
Eshte terheqese perdorja e gjuhes Aramaike dhe asaj latine.
Romaket perdornin gjuhen latine.
Madheshtor.
Dust--- me pelqeu filmi por shume i gjate
In hell--- me zhan klod van dam, qe u fut nje nje burge ne rrusi, sepse vrau vraserin e gruas te tij... nejse film i bukur gjithashtu
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Filmi i fundit qe kam pare ka qene Starsky and hutch, booooooooo sa kam qesh, por prap skam qesh sa qesh kur flas me grun time loooooooooooooool
The Queen's Head Is Kissing my Ar$$!
A Zyliha Milotin ke gru a ?Postuar mė parė nga degnis
![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
Krijoni Kontakt