Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 10
    Love's Lover Maska e ice_storm
    Anėtarėsuar
    24-12-2003
    Vendndodhja
    fajv 1 for
    Postime
    1,043

A besoni se fituesit e festivaleve te R.T.SH e meritojne fitoren?

Vitet e fundit eshte folur edhe spekulluar shume persa i perket fituesve te festivalit te Radio Televisionit Shqiptar.Kur vitin e kaluar fitoi Mira Konēi ( e shoqja e Shpetim Saraēit) shume gazeta shkruajten qe kjo fitore ishte vetem ne nder te Shpetimit dhe jo fale merites se kengetares te mirnjohur te skenes shqiptare Mira Konēi.Por nuk mbaron me kaq.Ne festivalin e fundit te gjithe prisnin kengetaren Mariza Ikonomi te fitonte ,por si gjithmone juria na befason me vendimet e saj.Fiton Anjeza Shahini fituese gjithashtu e spektaklit ''Ethet e se premtes mbrema''.
    Do doja vetem mendimin tuaj mbi fituesit e fundit te festivalit ne R.T.Sh.

Super Girl Maska e dionea
    Anėtarėsuar
    21-11-2003
    Vendndodhja
    In my place
    Postime
    251
    Mendoj se gjithmone ka spekullime ne festival.
    I can love
    But I need his heart
    I am strong even on my own
    But from him I never want to part
    He's been there since the very start
    My angel Gabriel

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    13
    Mesa duket shtypi paska bere nje pune te mire te largoje edhe nje kengetare tjeter te mirenjohur ne ekranin shqipetar, ate pra Mira Konqin. Duke e pare situaten duket sikur mbas disa vistesh ne nuk do kemi festival te atille hiq. Edhe ne qofte se regjisoret presistojne, kualiteti i kengeve dhe kengetareve do jete perdhe! Merre me mend nje kengetare pa eksperience qe u zbulua dje, sot fiton nje konkurs te tille me permasa kaq te medha.......Mariza beri mire qe u largua pa marre cmimin e saje....kjo duhet te jete nje kove me uje ne kokat e regjisoreve qe ti zgjoje nga gjumi sebashku me producentet tane. Nje fjale do ju kisha thene GET YOUR ACT TOGETHER perpara se te na turperoni internacionalish!
    ELECTROPHILIC ADDITION INVOLVES BROMINE AND ETHENE!

BeAuTiFuL Maska e roza
    Anėtarėsuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    londer
    Postime
    263
    Per mendimin tim ajo mira konci qe e quan vetem kengetare ka bo mir qe esht larguar nga skena sepse nuk bo 2 lek per kengetare se kno si miza ne qyp. ajo nuk ka as ze dhe as turp qe nuk i le radh kengetari tjeter qe ta korruptoj jurin hahahahah
    seriozisht aty ka plas nji korrupsion i modh sepse un mendoj se mira nuk esht e denj per cmimet qe i kan dhen...esht me te vertet qesharake. Po ca ti besh e ka tjeter kush ne dor ket pun

Per sa i perket ceshtjes anjeza-mariza nuk di ca te them sepse te dyja kendojn bukur megjithese kenga e anjezes mu duk pak si e vjeter. Por Fakti qe Anjeza esht kengetare e re apo qe fitoi edhe ethet e te premtes nuk do te thot qe ajo nuk duhet te fitoj me. Ajo vertet esht me e re ne sken se Mariza por kjo nuk do te thot se Mariza esht me e mir. Zerin kush e ka e ka.

i/e regjistruar Maska e gocpersmari
    Anėtarėsuar
    22-11-2003
    Vendndodhja
    Boston, U.S.A
    Postime
    135
    Une nuk kam qene ne Shqiperi per tre vjet, por jam e sigurte qe ne raste te shumta cmimet jane ndare me mik, e jo ne baze te talentit apo vleres se kenges. Eshte standard i jeteses te japesh e pranosh rryshfete, e pse duhet te jete ndryshe per muziken. Sa per kengetaret e sotshem, mua s'me pelqen askush, jane bere te gjithe njeri me seksi se tjetri, njeri me pop se tjetri, mua me pelqen muzika shqip, ajo qe behet reklame dhe shitet nga Top Albania Radio.

Ndiqni rregullat dhe shkruani ne shqip - shigjeta
    I like nothing but the truth
    Socrates

Love's Lover Maska e ice_storm
    Anėtarėsuar
    24-12-2003
    Vendndodhja
    fajv 1 for
    Postime
    1,043
    ke te drejte kete ide kam edhe une se me shume konsiderohet miqesia sesa talenti
    domini sumus
    sumus servi
    ubicumque
    nusquamque

Bruce_Lee
    i/e ftuar
    Kete vit e meritoi them une bazuar ne kompeticionin sigurisht.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-02-2004
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    5
    mira konci nuk e meritoi ate cmim.edhe une them se e fitoi me mik.ndersa per kete vit une them see meritoi.une mendoj se mariza e dinte qe do te fitonte cmimin e 2.atehere pse iku nga skena.as cmimin e 2 nuk e meritoi.mendoj se cmimin e trete e meritonte evis mula.cmimin e dyte e meritonte rudi me ingridin ndersa cmimin e pare e meritonte vetem anjeza shahini.
    fytyrat jane hapur

*MaēokjaVogel*
    Anėtarėsuar
    09-02-2003
    Postime
    111
    dionea edhe une ashtu mendoj
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 23-03-2004 mė 04:35

I'm like a bottle of wine..... I keep getting better with age!!!!

..................... **Smooches**....................

Red face

Po them nje mendim timin per festivalin e rtsh dhe eshte shume e vertet.
    Ne ate festival nuk ka me profesionalizem.
    Ai eshte kthyer ne nje festival ku marin pjese shume amator (e kam per festivalin e sivjetshem)
    shkurt muhabeti me mire degjoni bbf.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •