Grupi 403 eshte nje fenomen i paperseritshem , se paku per mua , jam adhuruese e flakte e tyre dhe i degjoj shume shpesh , me ta e pi kafen e mengjesit dhe nen tingujt e tyre bie ne gjumne , jane thjesht tew mrekullueshem /!
Grupi 403 eshte nje fenomen i paperseritshem , se paku per mua , jam adhuruese e flakte e tyre dhe i degjoj shume shpesh , me ta e pi kafen e mengjesit dhe nen tingujt e tyre bie ne gjumne , jane thjesht tew mrekullueshem /!
ArsGothicė
Flm Calexico per informacionin persa i perket 403.
Grup me te mir shqiptar un nuk kam ndegjuar ndonjeher. Sidomos ajo kenga e profesorit. Jam rritur me ket keng. Ke qejf me e ndigjuar. Rock, por taman ashtu sic duhet me qen rocku: muzik e mir, edhe teksi mir fare.
Me pelqeu edhe perpunimi qe i kan bere profesorit (Indexi) ne albumin e ri. Mir fare.
I vetlarguar per arsyje fshirje shkrimesh nga moderatore arrogante si puna e Dariusit me shoke....
Pas 25 viteve, grupi 403 i rikthehet edhe muzikes Live me nje koncert te organizuar ne teatrin ODA te Prishtines.
Pershendetje gjithe fansave te 403-shit me nje nga perlat e ketij grupi, muzikes kosovare, dhe muzikes gjitheshqiptare.
http://youtube.com/watch?v=l98vTFRqjXY&feature=related
Kenga "A do te kthehet" live nga koncerti, jo vetem qe u kthyen, me nje moshe me te madhe tani por me nje shpirt te ri, por edhe u kthyen fuqishem.
Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!
Rrofte Shqiperia Etnike
Sa bukur qe ka ardhur kjo dite qe t'i gezohesh kesaj muzike. Sec eshte nje teme tek forumi i Muzikes Boterore, ku eshte diskutuar dhe mbi rokun shqiptar, posacerisht mbi temen kur e kush ka nisur me kete rryme ne mjedis shqiptar. Ne kete teme u dashka te lexojne pjesmarresit e saj, per te cilet nis historia me grupin Ritfolk.
Ne youtube paskan vendosur dhe disa kenge te tjera nga 403, psh "Perralla":
metropoli e paska bere kerkesen para gati pese vjetesh, por c't'i bejme youtube-it qe vec pak kohe me pare iu fal njerezimit.
Indeksi
Ku i ka shkuar mendja te bejne kenge per problemet e artistit qe e di qe i duhet shkolla, se prej artit nuk jetohet. A kryhet fakulteti me zor? Te forte![]()
Dodon, na e hap nje teme per grupin MAK po munde e po dite me shume.
....t'mir jan ...vokalisti aq s'me pelqen ...kendon pak pik mundimi ....kshtu qe ma shum me pelqejn - Gjurmet - se 403 ...
Grupi "403'' : sot kam pare kete teme ...sa nostalgji e larget , me preku shume numri.
Studentat qe e deshen muziken dhe benin "zhurme" per vehte dhe shoket e tyre ne Konviktin Studentor ne Prishtine pikerisht ne dhomen "403" do te benin edhe grupin e tyre dhe tonin...ne vitet '80 ta , une isha student...ishte grupi im i preferuar ..Cudi si nuk mbeten te kendojne perjetesisht se per mua dhe llogarine time mbeten Yje te pashuar ...si me kenget me tema sociale si "Paraja" dhe " Studenti" ,"Boemi" ashtu edhe me temat fisnike te dashurise ,me origjanilitetin e tyre ne nje fushe te pergjithshme(Rock) ketu te permend kengen "Pa Ty"(fillon keshtu:"Ne jeten time gjithcka shijova...gezimin ..pikellimin dhe vetmine...".) qe me kenaqte zemren kur e ndegjoja..rilidhja ime me ngjenjat e asaj kohe do behet shpejt nje mik me ka premtuar se do te me gjeje nje "CD" te 403 shit...
Dy vellezreit Gjurgjiali dhe nje shok i tyre.....me te miret per Rock te lehte shqip..me te miret ne bote..
Nga nje bashkemoshatar adhurues i perjetshem i tyreofshi mire kudoqofshi me te miret ne boten shqiptare per Rock te lehte shqip..."403"
me nderime per gjeneraten e viteve te tetedhjeta ('80-ta) kur edhe nuk kishte per cka te kendohet edhe aq nga pesha e jetes se roberise por , i jepnin nje ngjyrim normal edhe jetes tone tingujt dhe zeri i Grupit "403"
bili99
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bili99 : 20-07-2008 mė 09:44
I Ilirides jam Iliri,
dhe i lire dua me mbet.
Per cfardo xhevahiri,
Shqiperine se jap per jete
"403" ėshtė grup i hatashėm. Mėkat qė nuk bėjnė kėngė tė tjera.
Kodi:Eja ta bėjmė bashkė njė anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetė
Krijoni Kontakt