Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 43
    i/e regjistruar Maska e shitesi
    Anëtarësuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    ne frymemarrjen time
    Postime
    1,069
    Me 27 Nentor pronat shqiptare ne greqi me nje ligj parlamenti kunder te gjitha te drejtave nderkombetare kalojne prone e shtetit grek!??Eshte ligji mbi kadastrat greke qe tenton te percudnoje historine dhe te drejten e nje populli.
    Eshte vertete nje prove e veshtire per te gjithe shqiptaret dhe qeverine e sapozgjedhur.Eshte e nevojshme me shume se kurre te tregojme vendosmerine maturine dhe zgjuarsine tone.

TI CDO BESH?
    Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria

2. Anetarët më poshtë kanë falenderuar shitesi për postimin:

bsdev (01-03-2017)

i/e regjistruar Maska e babadimri
    Anëtarësuar
    07-07-2003
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    704
    Po cka ben diplomacia shqiptare e mjere asgje ne kete drejtim. jane ne gjendje qe tia puthin duart Greqise. Pse Shqiperia nuk e ngren kete ceshtje ne nivel nderkombetar sepse te gjitha argumentet flasin pro cveshtjes Came. Mednoj se eshte koiha qe ne kete drejtim te punohet me shume

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-12-2005
    Postime
    538
    Pa Kosove e Cameri ske ku shkon moj Shqiperi.

Southern Prince Maska e Pyrrhus_Mollos
    Anëtarësuar
    12-01-2006
    Vendndodhja
    Çamëri
    Postime
    315
    Aprop. Po e riaktivizoj kete teme duke bere nje analogji megjithese eshte pak e larget, por po te vendosen dy vendet Izrael/Palestine ne nje dikotomi me Shqiperi/Greqi. Ata qe kane dijeni me te thella mund te gjejme shume subjekte te njejta dhe te njohura.
    Presidenti Olmert ka ardhur ne SH.B.A.dhe po ben deshmi per torturat qe populli izraelit po kalon nga terroristet palestineze.
    Supozojme se Presidenti Papulias shkon ne Vjene dhe ben te njejten ankese per "luftetaret çame".
    A mund te quhen shqiptaret came terroriste po luftuan per tokat e tyre duke perdorur arme?
    Dhe nese po, (per arsye se dhuna eshte ekstremiste) A mund te shkojne shqiptaret ne tokat amtare te bejne 'resettlement' ne te njejten menyre si çifutet biblike, me justifikim se historia i lidh ata me fiset mollose,kaone dhe thesprote?
    Kjo e fundit eshte me e mundshme dhe ka dhune minimale. Duke ditur se Çameria (Thesprotia,Janina,Parga,Paramithia,Gumenica,Arta) jane gjysem te shkretuara, rivendosja e popullsise shqiptare si banore pergjithmone do ti leverdisi Greqise.
    Ju si mendoni?
    ÇAM 24 KARAT

Dhuna eshte ide koti

Nuk mund te behet fjale per dhune cetash ose ushtarake se I KA ikur koha asaj.
    Gjeja e pare eshte te shkohet ne Hage. Nuk e di se pse kryesia e shoqates Cameria rri pa bere asnje gje. Apo kane marre edhe ata ndonje premtim.
    Greqia qe kur eshte futur ne Evrope ka perfituar por ka edhe detyrime.

Ne nuk duhet ti japim grekeve argumenta (si psh varret ne jug).
    Mos shikoni kisha e xhamia feja e shqiptarit është shqiptaria -Pashko Vasa

Southern Prince Maska e Pyrrhus_Mollos
    Anëtarësuar
    12-01-2006
    Vendndodhja
    Çamëri
    Postime
    315
    Kinez, nuk kuptoj ç'do te thuash kur i ka ikur koha asaj...

>kur, jo me larg se para 5 vjeteve (2001) shqiptaret e Maqedonise u ngriten dhe i detyruan sllavet te ndrojne rruge
    > kur cdo popull mundohet/lufton per liri: si çeçenet,palestinezet,shqiptaret etj. nuk eshte shume vone, sidomos per hakmarrjen dhe vendosjen e drejtesise.
    >per argumenta dhe llafologji greket jane te njohur dhe argumenti tani per tani eshte ne ajer.

Pyetja vjen: - Pse krimet e Holokaustit perfliten akoma dhe tani kurse krimet e tjera te WWII duhet te jete tema te heshtura, pavaresisht nga permasat?
    ÇAM 24 KARAT

8. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Pyrrhus_Mollos për postimin:

bsdev (01-03-2017)

Puna e Canerise nuk eshte njesoj

Ne Kosove e Maqedoni shqiptaret e ruajten identitetin dhe numrin. Kurse shume Came qe kane toka ne Greqi tani banojne ne Shqiperi. Ata qe ngelen aty nuk besoj se kane te njejtin mendim kur vjen te puna e armeve. Nqs camet ne Greqi jane dakord per pune force atehere punet ndryshojne. Por perdorimi i armeve nga jashte nuk eshte llaf goje... Nuk mund ta "pastrosh" vendin pa bere gjera drastike.

Jam shume dakord me mendimin qe ne duhet te bejme me shume per sensibilizimin e popullsine ketu dhe Evropes ne pergjithesi. Greket u cane duke thene se ne keqtrajtojme "minoritetin" etj etj. Ai qe nuk ja ka idene kujton se behet fjale per ndonje diktature ne Afrike.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Kinezi : 24-05-2006 më 17:50

...
    Anëtarësuar
    26-11-2003
    Vendndodhja
    PARIS me Xhej-n jo Lopezin jo :P o mo e mir se Lopezi
    Postime
    1,428
    Ah po kshu eshte kur je historikisht vegel e te tjereve. Greket pretendojne toka te tjera ne jug te Shqiperise ju thoni Cameria. Me duket si pa shpresa per momentin. Ceshtja eshte gjithmone tek fuqizimi Shqiptareve. Tashi na kap Greku prej veshi edhe na thot ik kolopuc se do ta nis Camerine me post.

Plus nuk jemi per te qen vet si komb. Ja shiko. Ke ktu ne forum tipa qe do na vijn e do na thone ne gjuhen shqipe qe Cameria eshte e Greqise. Qe duke filluar nga ai lart fare, dmth krietari bashkise se forumit.
    HOLLAND...

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar më parë nga honzik
    a duhet zgjidhur problemi i camerise njesoj si u zgjidh ne kosove dhe ne maqedoni sepse greket me dialog nuk kuptojne.
    Nuk mbaj mend kaq sa jam bere te kete fituar dikush lirine me gjuhen e paqes! por nuk jam per luften packa se eshte e vetmja rruge qe te con drejt lirise.

Dito.

Citim Postuar më parë nga Del Monako
    Ah po kshu eshte kur je historikisht vegel e te tjereve. Greket pretendojne toka te tjera ne jug te Shqiperise ju thoni Cameria. Me duket si pa shpresa per momentin. Ceshtja eshte gjithmone tek fuqizimi Shqiptareve. Tashi na kap Greku prej veshi edhe na thot ik kolopuc se do ta nis Camerine me post.

Plus nuk jemi per te qen vet si komb. Ja shiko. Ke ktu ne forum tipa qe do na vijn e do na thone ne gjuhen shqipe qe Cameria eshte e Greqise. Qe duke filluar nga ai lart fare, dmth krietari bashkise se forumit.

Lezetshem shoku. Une kam thene dicka te ngjashme ne nje teme per bashkimin e trojeve shqiptare. Duhet filluar nga bashkimi ekonomik.
    Per punen e tradhetareve ne forum ca veta i kam pare, por me kryetarin e bashkise nuk e di, ai duket si nga tanet
    Ndryshuar për herë të fundit nga Kinezi : 24-05-2006 më 18:47

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 22-05-2013, 16:04
  2. Çamëria
    Nga artur në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 137
    Postimi i Fundit: 21-04-2010, 17:31
  3. Një tezë greke: Problemi i çamëve myslimanë
    Nga DYDRINAS në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 11-05-2006, 18:19
  4. Genocidi Dhe Masakrimi I Popullit Shqiptar Nga Helenasit
    Nga Sabriu në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-05-2006, 07:32
  5. Problemi, Zgjidhja, Perfundimi
    Nga deshmuesi në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 02-10-2003, 21:17

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •