Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 30
    i/e larguar Maska e Jamarber
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    390
    Sipas statistikave te dhena nga qeveria shqiptare ne tetor 2002 dhe te deglaruara nga vete kryeministri Nano Shqiperianumeronte 50% me 50% cristiane me myslimane
    ne qofte se sterholla ju keni nderhyre per te ndryshuar kete shifer keni bere vetem detyren tuaj!!!
    Por mund te kete ndodhur e kunderta sepse Shqiptaret perdite e me teper po kuptojne.
    -SE FENE MYSLIMANE NUK NA E SOLLEN MIQTE PER BAMIRSI POR PUSHTUESIT TURQE PER TE NA PERQARE,TE CILET NA DOGJEN,VRANE PLAQKITEN E PERDHUNUAN PER 500 VJET
    -QFARE FITOJ SHQIPERIA DHE SHQIPTARET KETU TASHE 600 VJET ME FEN MYSLIMANE,,JEMI POPULLI ME I VARFER ME I PAPERFILLUR SI NGA NJEREZIT DHE NGA ZOTI NE GJITH BOTEN
    kjotem ben fjale qfare na lidh ne me arabet,dhe nuk eshte feja qe lidh dy popuj sepse ka mjaft raste ku dy popuj mysliman jan ne lufte e armiqe mes tyre po keshtu edhe dy popuj kristiane
    sterholla-neqofte se nuk respektojm rregullat ne moderatoret dhe shajm e perbuzim ne vajmedet per ate supermoderatore qe ke shkruar posht emrit se nuk ka asnje vlere
    pershendetje

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
    Anëtarësuar
    26-02-2003
    Postime
    1,349

Exclamation Lindje - Perëndim !

Vaclav Havel-i( Kryetar i Çekisë) :
    " Së pari ky ( Perendimi - shënim imi) është një territor i delimituar gjeografikisht,që mund të përshkruhet si rajon euro-atllantik apo euro-amerikan.
    Perendimi , në esencë ka pasur një histori të përbashkët politike dhe ekonomike që për burim ka një seri të përbashkët të burimeve shpirtërore".

ABC Maska e bicjani
    Anëtarësuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    poshte gjallices
    Postime
    130
    Perveq fese nuk ka ça na lidhe gjo tjeter.Ne histori nuk kemi pas te bejme fare me arabet.
    .................................................. ..........

. Maska e *DJ-ALDO*
    Anëtarësuar
    03-03-2003
    Vendndodhja
    Asgjëkundi
    Postime
    297
    Postuar më parë nga bicjani
    Perveq fese nuk ka ça na lidhe gjo tjeter.Ne histori nuk kemi pas te bejme fare me arabet.

Dhe FENË e kemi ndryshe me arabët.
    Ajo nuk i mëson myslimanët shqiptarë,që të jenë injorantë siç janë arabët,nuk i nxit për vrasje, djegje, dhunime etj.
    Edhe turqia është myslimane,por ka të tjera zakone,shumë më të buta se arabët,shqiptarët akoma më soft.
    Pra arabët nuk kanë asgjë me ne.
    Le të trumpetojnë si të duan këtu në forum, e le ti mbrojnë si të duan e kur të duan.
    Fshati që duket s'do kallauz-thotë mçnçuria e popullit.
    Përshëndetje bicjani.
    (kam qene në BICAJ,dhe jam kënaqur.)

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
    Anëtarësuar
    26-02-2003
    Postime
    1,349

Lightbulb Burimi i përbashkët !

...për burim ka një seri të përbashkët të burimeve shpirtërore".
    Feja monoteiste !
    Ndryshuar për herë të fundit nga PrInCiPiEl : 17-01-2004 më 20:12

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anëtarësuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Cyclotomic ka te drejte,
    ne perhapjen e saj sidomos ne Shqiperi feja muslimane ka ndjekur dhunen dhe jo ideologjine. Sa per arabet, me ta nuk na lidh asgje, as feja po ta hetosh gjere e gjate...
    Shqiperia nuk mund ti lejoje vetes te beje te njejtin gabim qe beri Turqia dhe qe po e vuan edhe sot.
    Ne Shqiperi , myslymanet e vertete numurohen me gishta (nuk e kam fjalen per ata qe marrin pjese ne klube taek-won-do, apo per ata qe falen ne xhami te premteve e me pas i fusin nje gote te blloku se keshtu ka shume heehhe)
    Dhe po e njejta vlen edhe per te krishteret ...edhe te keta jane shume te paket ata qe zbatojne urdhersat e zotit te tyre.
    E kam thene dhe e rithem :
    per sa kohe njerezit ketu do te perpiqen te bindin njeri-tjerin se kush fe eshte e drejta atehere ky vend i vogel do te jete gjithmone i ndare ne dysh, per te mos thene edhe ne katersh (veriore e jugore)... gje e cila eshte vertete mekat.

Vetvendosje Maska e INDRITI
    Anëtarësuar
    14-11-2002
    Vendndodhja
    I ulur ne zemren e njeres.
    Postime
    2,170
    Atehre pa ju kundervene asnjerit po ju tregoj cme ndodhi ne chat:

U fute nje nate ne chat Anglez me nick name ForAlbania dhe sapo i pershendeta me edhi nje goxha sulm me 100 kritika. Me tha ti je shqiptar qe nxjerrim motrat e tyre ne itali e evrope per interes apo per prostitucjon per disa para te qelbura, qe vrisni shperndani droge, Futeni kudo ne menyre klandestine, vidhni e shume gjera te tjera.
    Te them te drejten mbeta si i hutuar ne vend se nuk isha i pergatitur per te gjitha keto. Nderkohe ai miku fillonte folte e folte.
    Me ne fund e mblodha veten e i shkrova.
    eshte e vertete thashe qe ne e kontrollojme kontrabenden e dhe rrjetin e prostitucjonit ne evrope dhe kami prostituta nga e gjithe evropa perfshire ketui edhe britanike te cilat i shesim me cmimin me te lire. Fillova te shkruaj derisa u ngopa dhe i tregova shume piselleqe te agglezeve.
    pa u zgjatur shume, tani shtroj pyetjen: A kishte te drejte ai per ato fjale qe tha? po sigurisht kishte sepse nese shqiptaret nuk kane derguar motrat e tyre per prostitucjon une di rast qe kane derguar vajzen e tezes. pra shume pak ndryshon nga ajo qe me tha ai. Pra fjala e tij qe mjaft e drejte por personi qe ai ju drejtua ishte teper gabim.
    Tashme pu ju pyes une juve ? a jemi ne pergjegjes per keto maskaralleqe qe bejne bashkatdhetaret tane? Aspak jo. Ajo qe dua te them eshte ti leme arabet ti zgjidhin vete problemet e tyre dhene te shohim problemet tona se kemi 100 here me shume se ata. Me pak fjale me arabet e piset nuk na lidh asgje
    po ashtu edhe me shqiptaret e piset nuk na lidh asgje.
    me arabet besimtare te mire na lidh njerezorja, feja, morali dhe disa zakone te perbashketa.
    me shqiptaret e mire na lidh njerezorja dhe kombesia.
    ndersa me shqiptaret e mire muslimane na lidh feja kombesia dhe njerezorja.
    Kjo eshte ajo qe desha tju them ju uroj nje dite te kendshme.
    Injoranca nuk zhduket me top

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Leni budallaqet e arabet, beni dicka per komb.
    Besimi eshte per jeten tjeter, beni dic per kete jete.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

i/e regjistruar Maska e enes22
    Anëtarësuar
    29-01-2004
    Vendndodhja
    Belgjik
    Postime
    26
    nuk dua tju shpjegoj se cfare i lidh shqiptaret me areb sepse disa vellezer ua paskas sqaruar biles edhe me detaje
    por do tju tregoj nje histori qe me ka ndodhur disa dite me pare
    nje sqarim
    banoj ne Belgjike dhe kam nje shok te ngushte Sudanez
    nje dite shkuam ne spital per nje kontroll
    u futem qe te dy njeheresh tek doktori
    pasi na vizitoi na pa se ishim
    une i bardhe dhe shoku im i zeshkan
    na pyeti nga jeni
    une ju pergjigja une jam shqiptar
    dhe shoku im eshte Sudanez
    u cudit shume dhe tha
    nje shqiptar dhe nje sudanez bashke
    tha: me falni po cfare ju bashkon
    shoku im iu pergjigj :
    feja islame
    tha: feja islame i habitur
    shoku im : po po feja islame
    ata qe shkruajne se arabet
    nuk kane asgje te perbashket me shqiptaret
    jane disa kristiane xheloza ose disa ateiste xheloza
    ju pershendes enes22 belgjike
    Gjithçka ka në qiej e në tokë i bën sexhde vetëm All-llahut me dëshirë ose me dhunë, (i bëjnë sexhde) edhe hijet e tyre në mëngjes e mbrëmje.
    multimedia islame
    gjithcka mbi multimedian islame

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Me duket se edhe ti sikurse edhe disa tjere i ngaterroni gjerat.
    Ti pershkruan ketu se cka te lidh me sudanezin. Duket qe ke harruare ate themeeloren?! Me duket qe ju lidhe dicka tjeter, ajo qe ju ka shtyre te shkoni ne Belgjike(lexo ne perendim).

Kjo do te ishte komike sikur moste ishte tragjike, si per kombin tone ashtu edhe per ato tjerat qe jane ne situate te ngjajshme.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema të Ngjashme

1. Zbulimi i Amerikës u bë nga arabët
    Nga Davius në forumin Historia botërore
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 20-11-2009, 16:49
  2. Kontributi i shkenctarëve islam në shkencë
    Nga Bleti002 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 15-03-2009, 22:29
  3. Keqkuptim: Islami është fe vetëm për Arabët
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 57
    Postimi i Fundit: 10-02-2009, 08:15
  4. Shkrimtari libanez Samir Kasirit-NE ARABËT FANATIKË DHE TË
    Nga Iliriani në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 04-03-2006, 19:26
  5. Islami dhe Nacionalizmi
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 16-05-2005, 15:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •