Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 19 prej 19
    i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Mos i ndyej Legjendat ore M... me ate goj te flliqur po ku ke te drejt ti ti permendesh Herinjet kur nuk len fjal qe ska goj qe i qet veq e jotja e disa mendimtareve se ti per Luftaret e Liris skuqu pak nga marrja se ju kaloi edhe juve kjo periudh qe shum e shum vuajtje perjetoi populli nga ju e nga ata per te cilet punuat e po punoni qe sa e sa vite
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-03-2003
    Vendndodhja
    Diku nëpër Botë
    Postime
    528

Punë e Llaçpes më !! Na bëhet partizan me zor !!!

Llapi njetë si partizanët e titos të 41-shit .
    Vetëm dy dëshmitar për të dëshmuar ,dhe pranohet veprmtaria partizane - lufta kundër armikut me demek . Dhe e gëzofsh penzionin e 81-shit ,91-shit apo të 2001-shit ti Llapçe .
    Futja një vit sipas qejfit ,se të pranohet fare lehtë me dëshmitarët .Se përndryshe ti ua hek flamën atyre .

Postuar më parë nga Llapi
    Mos i ndyej Legjendat ore M... me ate goj te flliqur po ku ke te drejt ti ti permendesh Herinjet kur nuk len fjal qe ska goj qe i qet veq e jotja e disa mendimtareve se ti per Luftaret e Liris skuqu pak nga marrja se ju kaloi edhe juve kjo periudh qe shum e shum vuajtje perjetoi populli nga ju e nga ata per te cilet punuat e po punoni qe sa e sa vite

E Zoti na ruajtë nga ,, trimat '' e rrugëve të tipit - ala Llapçe .
    Që çdo gjë janë në gjendje të bëjnë ( me përjashtim të njerës ,që të vrasin sërbë në Mitrovicë e nëpër enklavat e tyre ) ,por jo ama për Kosovë ,por për përfitime personale e klanore proletare :-

Bëjnë që :-
    Të nxjerin Trimin Llapjan me flatra Zahir Pajazitin me shokë në pritë të shkijeve ( si cjapi te kasapi ) për ta zhdukur ,që madej të përvetësojnë njësitë e LLapit, të përvetësojnë punën , gjakun e nderin e tij për qëllime të veta përfitimi poltik e ekonomik .
    Për këtë vrasje Muhamet Kelmendi me gojë të vetë ,në librin e tij - direkt fajson Hashim Thaçin dhe Xhavit Halitin ,si njerëz të ndërlidhjes të sektorit të veçantë të LPK-së me bazën nga tereni-Kosova .

Ia dërgojnë sërbinë në troje Adem Jasharit ( Gjergj Elez Alisë të Drenicës e Kosovës ) për ta shafrosë Familjarisht ,e vetë rrinin duke pirë raki kumbullash kodrave të Prekazit ( me forcat sërbe rezervë ) e qitnin nga një rafalle kallashi për çdo Jasharallar që vritej . Kurse sot pa pikë turpi thiren në emër të Tij - Legjendartit Adem Jashari .
    Edhe do ditë ,se Kujtimi e Rifati do ua trgojnë ju ,, trimave '' të Xhaviti e Hashimit , se si ahet pasuli i Jasharajve .
    Për këtë tragjedi të Familjes Jashari akuzohet Rexhep Selimi dhe njëfar rrugaçi '' Sandokani '' ,se kanë shtirë rregullisht me rafalle kallashi në Prekaz edhe përse Adem Jashari ua ka tërhequr bukur shpesh vërejtjen që të mos veprojnë asi soi ,se forca sërbe janë të stacionura në Uzinën - fabrikën e prodhimeve të gjuetisë. Disa qindra metra larg shtëpisë së Ademit.
    Por këta bisha , kanë pasë urdhër '' nga lartë '' - qelbësirat kumuniste të LKP-së ,gjegjësisht Xhavit Halitit ,Hashim Thaçit dhe Azem Sylës , mbasi ata nuk munden ta përvetësonin Adem e Hamëz Jasharin në krahun e tyre poltik proletar - qosovaro demaçist .
    Por njëkohësisht akuzohet edhe gazetari Baton Haxhiu ,i cili ua botoi fotografitë me uniformë ushatrake dhe armatim ( Ademit dhe Hamzës ) në gazetën '' Koha Ditore '' të Veton Suroit pa leje dhe miratim të Adem e Hamëz Jasharit ,dhe mbas dy javësh ndodhi tragjedia - ploja e Jasharajve .
    Gazetari Baton Haxhiu është ai i cili e pranoi botërisht në dëshminë e tij në Hagë para milloshit se, para luftës ,gjatë luftës ka qenur spiun i stanishës - ministrit të punëve të mrendshme sërbe , udb-së të milosheviçit .
    Për të cilin rast kur u bë publik ky lajm nga Haga ,për të ruajtur fëtyrën e pa ruar Vetoni e largoi Batonin ( spiunin sërb të vetë deklaruar ) si redaktor gazete .
    E sot Batoni bashkëpunon me spiunë të tjerë si Milaim Zeka ,Xhavit Haliti ( edhe ky spiun sërbë me përvojë që në demostratat e 81-shit . Eha sa dajakun e ka hëngër ky Xhaviti ato ditë të demostartave të 81-shit ,saqë ishte në kurimin intenziv në spitalin e Prishtinës e ruanin policët sërbë që të mos e vrasin studentët Shqiptar ) , Agim Zatriçin ( ish kryetarin e rinisë komuniste të Kosovës ) e Adem Demaçin - vëllanë e sërbëve ( se ashtu i thëret Ademi sërbët -vëllezërit sërbë. Njetë si dulla vëllezërit kinez. ) .

Po këta e nxorën dhe e vranë në pritë Ilir Konushevcin '' Mërgimin '' në malet e Tropjës ,për të cilën vrasje Muhamet Kelmendi në librin e tij thotë se, akuzohet direkt Xhavit Haliti dhe Azem Syla në mbledhjen e KP të LPK-së ,dega jashtë vendit - Zvicër .

Pra siç e sheh Llapçe , ti ndynë emrin e të nderuarëve Adem Jashari ,Zahir Pajaziti ,Ilir Konushevci '' Mërgimi '' e shum , e shum të tjerëve ,se jo unë e Brari .
    Se ti edhe mbahesh luftëtar i UÇK-së ( me fjalë kuptohet se jo me punë ) edhe asnjërit nga këta nuk i ke ndihmuar ,se edhe nuk ke pasë se si ,se ti ke qenur një mijush gjirizesh nëpër çajtore e kafiteri të Besianës - Llapit dhe Prishtinës alla popullorçe i thonë HAFIJE .
    Por jam plotësisht i bindur se ke qitur rafall kallashi hava kur ke ndëgjuar lajmin për ekzekutimin e tyre ( përveç vrasjes së Zahirit ,se atëherë akoma ju frynte nga mbrapa ju ,, trimave '' të rrugëve ,se ishte herët shum ).
    Jo për naj gjë ,por atë kohë ( kur u vra Zahiri ) në Kosovë luftonin ata që vërtet kishin Zemër Luani ,qifti i Sali Çekut , Zahiri Pajazitit , Ademi e Jamëz jasharit , Admond Hoxhës e disa të tjerëve - që nuk bëheshin më shum se 100 Trima Petrita .

Këtë e them ( qitjen me kallash për gëzim të vrasjeve e kam fjalën) duke u bazuar në shkresat e tua të postuara këndej pari -se me ata tregon fare kjartë se ke qenur e je banor gjerizesh .
    Se asnjë shkresë nuk e ke postuar për këta TRIMA nga llogjika, ndërgjegjëja, ndjenja ,dhimbja ,mallëngjimi.
    Një fjalë tënde të vetme , jo hej .Por vetëm ke prurë postime të '' Kosvapreshit'' me copy & past - izmeqar/argat hesapi .
    Dikushi e ka në gjene izmeqarllëkun/argatllëkun ,si iriqi therën .

Por të gjitha shkresat tua kanë pasur e kanë karakter propagandistik dhe përfitues për individë e klane të caktuara poltike proletare K(Q)osovare .

Ti Llapçe bën shum mirë dhe iu bën nder të gjithë Luftëtarëve pa marë parasysh se nga e kujt ( por sidomos të lartëpërmendurve ), që të mos i zësh kurë në gojë këta Trima Petrita ,se e ke bukur të ndotur gojën - punë gjirizi ,se vetëm i ndot e nuk iu bën nder goja tënde këtyre Burrave .
    Këtë mere si këshillë .
    Ndryshuar për herë të fundit nga DriniM : 01-01-2004 më 09:13

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    DriniM
    Shume mier te ka than nji diskutues tjeter qe ti nuk je shqiptar prandaj nuk due une te thellohem ma me ty qe nuk je as ne tok as ne qiell qe e kini humb luften nga ta qe i ke cek dhe shoket e ryre dhe nuk kini ma kthim ne kosove per 1000000 vjet e harroje sa ma shpejt kosoven aq ma mier per ty se per ndryshe kot leh si zagari pas lepuri a lepuri te ka ik ne serrrbi o qorr a nuk po don me e dit a nuk po te besohet a qfar ka ndodh me ty ore shqipfoles?!
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Gezuar Kosoven e Pavarur Maska e dodoni
    Anëtarësuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Shumica e atyre që sulmojnë UÇK-në janë ish-bashkëpunëtor të forcave të Millosheviqit (edhe pse në numër shumë të pakët, kanë bërë dhe janë duke bërë shumë zhurmë) dhe që sot nuk kanë vend në Kosovë sepse janë të urryer edhe nga vet familjet e tyre se lëre më nga populli.
    LDK dhe Rugova nuk janë ata që sulmojnë apo kanë sulmuar UÇK-në përkundrazi edhe ata si i gjithë populli shqiptar i kësaj ane kanë respekt për UÇK-në dhe kjo mund të shihet edhe nga bashkëpunimi i tyre me pasardhësen e UÇK-së, TMK-në.
    Pra, këta njerëz që sulmojnë UÇK-në mendoj se duhet injoruar sepse që të gjithë e dijmë se kush janë ata.
    Mendoj se të gjithë ata që kanë dhënë kontribut në çështje të ndryshme kombëtare tona duhet vlerësuar dhe çmuar për kontributin e tyre në çështjet me interes për gjithë neve, por të mos harrojmë se nëse dikush bën krim pa marrë parasysh kontributet e tij duhet të dënohet dhe për këtë nuk duhet ti ngelet hatri askujt sepse të gjithë ne e dijmë rëndësinë e shtetit ligjor.
    Nuk dmth. që dikush nga kriminelët të jetë ish-pjesëtar i UÇK-së apo i PDK-së apo i LDK-së, apo i PS-së, apo i PD-së, apo i kujtdo partie tjetër sikur që edhe mund të jetë por për këtë janë policia, gjykatat, prokuroritë.
    Përshëndetje
    Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!

Rrofte Shqiperia Etnike

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-03-2003
    Vendndodhja
    Diku nëpër Botë
    Postime
    528
    Postuar më parë nga dodoni
    Shumica e atyre që sulmojnë UÇK-në janë ish-bashkëpunëtor të forcave të Millosheviqit (edhe pse në numër shumë të pakët, kanë bërë dhe janë duke bërë shumë zhurmë) dhe që sot nuk kanë vend në Kosovë sepse janë të urryer edhe nga vet familjet e tyre se lëre më nga populli.
    LDK dhe Rugova nuk janë ata që sulmojnë apo kanë sulmuar UÇK-në përkundrazi edhe ata si i gjithë populli shqiptar i kësaj ane kanë respekt për UÇK-në dhe kjo mund të shihet edhe nga bashkëpunimi i tyre me pasardhësen e UÇK-së, TMK-në.
    Pra, këta njerëz që sulmojnë UÇK-në mendoj se duhet injoruar sepse që të gjithë e dijmë se kush janë ata.
    Mendoj se të gjithë ata që kanë dhënë kontribut në çështje të ndryshme kombëtare tona duhet vlerësuar dhe çmuar për kontributin e tyre në çështjet me interes për gjithë neve, por të mos harrojmë se nëse dikush bën krim pa marrë parasysh kontributet e tij duhet të dënohet dhe për këtë nuk duhet ti ngelet hatri askujt sepse të gjithë ne e dijmë rëndësinë e shtetit ligjor.
    Nuk dmth. që dikush nga kriminelët të jetë ish-pjesëtar i UÇK-së apo i PDK-së apo i LDK-së, apo i PS-së, apo i PD-së, apo i kujtdo partie tjetër sikur që edhe mund të jetë por për këtë janë policia, gjykatat, prokuroritë.
    Përshëndetje

Dodoni !
    Mëbshtes opinionin tënd .

Për mos me e bërë këtë temë monotone ,vetëm desha të shtoj këte :-

Nëse kritikojmë individë të veçantë ( me emra e mbiemra të përveçëm ) të këtij institucioni , nuk do me thënë se bëhet fjalë për të gjithë UÇK-në ,kursesi në asnjë mënyrë jo . Se gati të gjithë ata njerëz ( femra e meshkuj ) që kanë pasë pushkën në dorë kundër sërbisë ,besoj se nuk e kan pasë kapur për Rugovë e Hashim , Ramush e Naim, por për Kosovë .
    Por siç thotë urtia popullore :- '' peshku qelbet së pari në kokë ''.
    Prandaj emrëtimi i dikujt ,është njësi që përfaqson individ e jo grup apo njësi kur bisedohet për UÇK-ë apo ndonjë subjekt tjetër pa marë parasysh se kush .

Anonimiteti i tyre gjatë luftës ,nuk ishte i rastësishëm deri sa shkuan në Ramboliet .Lufta bëhej ,e nuk dinte kërkush kush e hudhëheq.
    Por përdorj sllogani '' me urdhër nga lartë '' !!!!!!!!
    Gjatë kësaj kohë të anonimitetit të këtyre palaçove ,unë për vete kam pasur informata ( nga vetë Hysni Syla - daja i Hashim Thaçit dhe kuptohet që u vërtetuan të gabuara ) se gjëja luftën e udheqin Oficerët tonë madhorë si :- gjeneralët Et'hem Reçica , Tom Berisha ,Kol. Ahmet Krasniqi, Kol. Shukri Galani e tjerë oficera madhorë .
    Këta palaço ( individë të veçantë të cekur me emra e mbiemra ) ia humbën nderin ,lavdinë ,e çvleftësuan UÇK-në në sy të popullit dhe botës , duke ndjekur metodat staliniste të dullës që gjatë luftës e duke vazhduar mbas saj :- me etiketime të bashkëluftëtarëve e bashkëkomandantëve, me menjanime e vrasje, me qëllimin e vetëm për të sunduar .
    Prandaj anonimiteti i tyre nuk i shte i rastësishëm ,vetëm puna e pastrimit të kundërshtarëve potencial.
    Kjo është ajo çka kritikohet këtu - thika pas shpine .
    Dhe po prej veprimeve të të njetëve situata në Kosovë shkon rrokopujë :- pasiguri qytetare , krim ekononik e politik, reketim , prostitucion, korupcion e njëqind të zeza të tjera .

Po nuk e sheh o Dodoni ( apo ndoshta nuk të ka rrënë të ndëgjosh - lexosh ) Ekrem Lluka bashkëpuntori i udb-së dhe vëllezërve shkavellë k-ariç e ka blerë '' Mobtel '' :-

Ekrem Lluka blen rrjetin mobil serb “Mobtel”

Prishtinë, 19 dhjetor (Kosovapress) Time: 08:47

Pronari i kompanisë “Dukagjini” nga Peja, Ekrem Lluka, ka blerë licencën e rrjetit serb të telefonisë mobile për Kosovë, “Mobtel”. Kontrata e licencës është bërë javën e kaluar në Beograd dhe se kodi për Kosovën nuk do të jetë 063, por 062, shkruan sot “Koha Ditore.”

Ja pra ,në vend që kjo kompani shkavelle të ç'rranjoset nga teritori i Kosovës , ky qelbësirë shkon dhe e blen nga sërbët ( e blerë i thënçin ) .
    Që unë jam i mendimit jo 100% ,por 1000% që vetëm emri është i Ekremit gjëja si Shqiptar i Kosovës dhe për ate punë do mer një % të vogël ( një asht për të lëpi ) , se në të vertetë akoma boss-ët ( padronët ) do jenë shkavellët vëllezërit k-ariç.
    E të gjithë Dukagjinasit ( mos them Kosova ) e dinë se Ekrem Lluka është nën mbrojtjen e Ramush Haradinajt ish komandantit të UÇK-së për Dukagjin .

Këta njerëz ,pa marë parasysh se çka kanë bërë e sa kanë bërë për Kosovë ,duhet të kritikoen deri në ndërgjegjësim apo deri kur drejtësia të vendosën pikën mbi ( i ) ,për siecilin për çka ka bërë .

Vperime të tilla ( thikë mbas shpine ) nuk mund të justifikohen me ate se:- ata kanë luftuar për Kosovë .
    Ndryshuar për herë të fundit nga DriniM : 02-01-2004 më 10:29

blero
    Anëtarësuar
    02-05-2003
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    61
    Drini M

Ka kohe qe percjell kete diskutim,por asnjehere nuk e kam pare te arsyeshme edhe te hy ne diskutim.Por, ti DriniM,me le te dyshoje se,po te ishin gjalle trimat sikur Ademi,Zahiri,Hamza e te tjeret edhe per ta do te kishe gjetur argumente,per ti fyer dhe njellosur.
    Keq ,shume keq.
    Mos beso sy mbyllur,cdo gje qe lexon.

Hendrix

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    32,995
    Postimet në Bllog
    22
    Historia mesohet, nxirren mesime prej saj, por njerezit e popujt nuk ecin me koken mbrapa, por me koken para. Ato qe rrodhen ne vitet me pare tashme vendin e kane ne librat e historise. Energjite dhe vemendja duhet te perqendrohet tek mireqenia e shqiptareve ne Kosove, vendosja e rendit, zhvillimi ekonomik, thithja e investimeve te huaja ne vend, hapja e vendeve te punes, ne menyre qe shqiptaret ti lene llafet e ti futen punes.

Mos u ktheni ne dru te shtrember qe ne pamundesi per te pare shtremberimin e trupit tuaj, mundoheni te shtremberoni trupin e kujtdo tjeter. UCK nuk eshte Ushtria e Thacit, as e Demacit, as e Rugoves, por e popullit te Kosoves. Ata qe luftuan ne Kosove dhe dhane jeten per ate vend jane shqiptare pa dallim krahine apo botekuptimi politik. Te gjithe ata qe perpiqen ta monopolizojne luften clirimtare te nje populli per qellime te veta politike, jane te deshtuar dhe qesharake. Lexoni verdiktin e zgjedhjeve ne Kosove dhe mesoni se populli i Kosoves nuk eshte i interesuar te lexoje e degjoje debatin se "kush e cliroi Kosoven, une apo ti" por eshte i interesuar per te mesuar se kush po punon per te ndryshuar jeten e shqiptareve ne Kosove, tashme qe liria po ze rrenje ne mendjet dhe zemrat e shqiptareve.

Une uroj qe viti i ri ne Kosove te sjelli nje konsolidim te institucioneve shteterore ne vend. Vetem konsolidimi i institucioneve do te sjelli pavaresine e Kosoves dhe emancipimin e mentaliteteve te prapambetura.
    "Babai i shtetit është Ismail "Qemali", e zbuloi Edvin shkencëtari!"

i/e regjistruar Maska e krokodili_73
    Anëtarësuar
    14-06-2003
    Postime
    382
    Per here te par ne hist e forumit shqiptar pajtohem me albon. Shume balte eshte hedhur mbi uck dhe lidhjet e saj me krimin. Nuk e diskutoj se ne levizjen clirimtare te kosoves kishte dhe elemente te dyshimte, te lidhur me krimin, gje qe eshte normale ne te tilla raste. Megjithate, ato kane qene nje pjese e vogel, jo signjifikantive dhe qe ne asnje menyre nuk e ka prekur idealin e levizjes clirimtare te kosoves. Ti kapesh keto gjera dhe ti frysh deri ne ate pike ku te veshne dyshim legjitimitetin e UCK, nuk eshte vetem e gabuar,por eshte edhe e neveritshme pasi e ven veten ne orkestren serbe si violine e pare. Kjo ishte propaganda me e madhe qe beri serbia gjate luftes duke u munduar ta paraqiste luften clirimtare te kosoves si lufte banditesh te lidhur me trafikun e droges ne evrope. Kjo seshte aspak e vertete dhe ti frysh kesaj gjeje do te thote te besh politiken e maskarenjve.
    Nevertheless, albo ka te drejte, koha ka adrhe qe kosovaret te ndertojen shtetin e te drejtes, ligjit, ai qe ben krime nuk ka te drejte te fshihet mbas heroizmave te kaluara. Nese dikudh shkel ligjin, duhet te paguaje pjesen qe i takon shoqerise. Kjo eshte fronti iri ku energjite duhen koncentruar.
    Prap, kjo sme ndalon mua te shpreh opinionin tim se rugova eshte dork, ok
    ta
    kroksi

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2002
    Vendndodhja
    Oslo , Norway
    Postime
    472
    Postuar më parë nga Albo
    Historia mesohet, nxirren mesime prej saj, por njerezit e popujt nuk ecin me koken mbrapa, por me koken para. Ato qe rrodhen ne vitet me pare tashme vendin e kane ne librat e historise. Energjite dhe vemendja duhet te perqendrohet tek mireqenia e shqiptareve ne Kosove, vendosja e rendit, zhvillimi ekonomik, thithja e investimeve te huaja ne vend, hapja e vendeve te punes, ne menyre qe shqiptaret ti lene llafet e ti futen punes.

Mos u ktheni ne dru te shtrember qe ne pamundesi per te pare shtremberimin e trupit tuaj, mundoheni te shtremberoni trupin e kujtdo tjeter. UCK nuk eshte Ushtria e Thacit, as e Demacit, as e Rugoves, por e popullit te Kosoves. Ata qe luftuan ne Kosove dhe dhane jeten per ate vend jane shqiptare pa dallim krahine apo botekuptimi politik. Te gjithe ata qe perpiqen ta monopolizojne luften clirimtare te nje populli per qellime te veta politike, jane te deshtuar dhe qesharake. Lexoni verdiktin e zgjedhjeve ne Kosove dhe mesoni se populli i Kosoves nuk eshte i interesuar te lexoje e degjoje debatin se "kush e cliroi Kosoven, une apo ti" por eshte i interesuar per te mesuar se kush po punon per te ndryshuar jeten e shqiptareve ne Kosove, tashme qe liria po ze rrenje ne mendjet dhe zemrat e shqiptareve.

Une uroj qe viti i ri ne Kosove te sjelli nje konsolidim te institucioneve shteterore ne vend. Vetem konsolidimi i institucioneve do te sjelli pavaresine e Kosoves dhe emancipimin e mentaliteteve te prapambetura.

Bravo Albo dhe e gëzofsh Vitin e Ri!

Shkrimi juaj meriton të rilexohet e rilexohet jo vetëm nga ata që më shumë janë të preokupuar nga e kaluara se sa nga e ardhmja, por edhe nga ata që i shohin zhvillimet në Kosovë dhe në rajon me optimizëm.

Më rendësi është se vetë populli e sheh të ardhmen më optimizëm.
    Ndryshuar për herë të fundit nga lum lumi : 04-01-2004 më 10:42

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema të Ngjashme

1. Procesi i Pavarësimit të Kosovës
    Nga AsgjëSikurDielli në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 167
    Postimi i Fundit: 12-10-2012, 06:23
  2. Ata që vdekjen e Rugovës e kanë konsideruar fitore personale.
    Nga Nice_Boy në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 22-03-2006, 18:05
  3. Ndëron jetë presidenti i Kosovës Dr. Ibrahim Rugova
    Nga Veshtrusja në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 220
    Postimi i Fundit: 02-02-2006, 21:32
  4. Zgjedhjet parlamentare në Kosovë
    Nga Albo në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 275
    Postimi i Fundit: 15-05-2005, 14:50
  5. Pse Rugova (s')bën të kritikohet?
    Nga shigjeta në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 92
    Postimi i Fundit: 02-07-2004, 08:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •