Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 44
    (AHMEDI)
    i/e ftuar

PSe mendoni ju qe Islami ka nje perhapje te forte tek rinia

Mbas kohes se diktatures komuniste ne si popull kishim nje magesi te thelle shpirterore,Mbas shembjes se regjimit ateist ne shiqperi nr i praktikanteve muslimane rritet dita dites sa dhe shume kristiane kane pranuar fene islame dhe tani falen 5 here ne dite dhe zbatojne me pikmeri fene e ndritur dhe ta paster te vetmen fe hyjnore e cila predikon besimin evetem tek Zoti dhe nuk lejon qe te luten krijesat si Jezusi budat varret etj.

Po keshtu ne viset tona shqiptare islami ka nje rizgjim qe dita dites po i erreson syte disa driteshkurterve duke e ndricuar token shqiptare me njerez te mire dhe me moral te larte larg besimeve te kota.Krenar dhe te bindur ne fene e tyre.Shume prej njerzve agjerojne ramazanin biles naten ekadrit e agjerojne dhe kristiane.Stafi i televizorit TOP-Channel ne muajin e ramazanit kane agjeruar pothujase 25% etij po keshtu nuk ka musliman qe mos agjeroje naten e kadrit.
    Ky rizgjim dhe dashuri ndaj fese islame eshte nje krenari per ne si shqiptare dhe jo nje ngushtim qe duan ta perhapin duart e fsheta te vadikanit dhe janullatosit.

Me ka bere pershtypje nje dite nje shok po me tregonte .
    Ne nje autobuz ne greqi po udhetoja:- me thoshte.Isha ulur prane nje greku dhe ky greku me pyeti cfare feje je ti .
    I thashe jam musliman pa mu dridhur syri.Ai sic ishte shkoi dhe nderroi vend.Nuk jam ndiere me shume ne jeten time krenar se sa ate dite:- me tha.Thashe me veten time njeriu kur e mban ate qe ka edhe nejrzit e nderojne dhe krijon respekt dhe personalitet tek ato sesa behet servil i tyre dhe i pareve te tyre

..She is so cute... Maska e jessi89
    Anėtarėsuar
    25-08-2003
    Postime
    955
    ..never never mind..
    ..feja,per ne shqipetaret eshte shqiptania,e ska me te goditur se kjo shprehje.Ama se cdegjojme qe fshihet prapa cdo lloj feje .a lot of pislliqe.E une si rini qe jam respectoj cdo lloj feje,po mos e merni aq seriozish ju lal sa te bini permys duke lexu biblen e kuranin e te haroni detyren tuaj patriotike ndaj vendit e njeri tjetrit.Mos u lodh i dashur duke lexu shume por dije se thelbi eshte qe te jeni te dashur me njeri tjetrin e te ndihmoheni nga njeri tjetri.E cte duhen me shume ne kete shekull,si ha likja prallat me mbret...bye ...
    Wild and crazy can't be lazy

jessi89
    desha me shkruajtur edhe un ketu po i kishe thane ti jessi89 krejt lol, thx

...
    Anėtarėsuar
    26-11-2003
    Vendndodhja
    PARIS me Xhej-n jo Lopezin jo :P o mo e mir se Lopezi
    Postime
    1,428
    Like ty te duket se si ha perrlallat me mbret, por po i ha aq thelle se do ta ndjesh kur te arrije stacionin e fundit. Like pa me trego pak, cfare detyrash ke permbushur ti per kombin tend??
    HOLLAND...

..She is so cute... Maska e jessi89
    Anėtarėsuar
    25-08-2003
    Postime
    955
    Postuar mė parė nga Del Monako
    Like ty te duket se si ha perrlallat me mbret, por po i ha aq thelle se do ta ndjesh kur te arrije stacionin e fundit. Like pa me trego pak, cfare detyrash ke permbushur ti per kombin tend??
    Te gjitha detyrat i kam permbush une byrazer,e "kam luftu me arme ne dore une" ,ke inat ti..
    Po nuk jam asnjehere me ate qe ketej bej te keqija,psh,e nga ana tjeter shko ne kish e xhami a ku di une se ku,e falu e laj shpirtin nga mekatet.E te nesermen fillo prape te njejten histori..
    Te stacioni i fundit te gjithe do vemi,mos u tremb.Asnje prej tyre qe shkuan nuk erdhen te na jepnin habere se si po ja kalojne.

Wild and crazy can't be lazy

. Maska e *DJ-ALDO*
    Anėtarėsuar
    03-03-2003
    Vendndodhja
    Asgjėkundi
    Postime
    297

Re: PSe mendoni ju qe Islami ka nje perhapje te forte tek rinia

Postuar mė parė nga (AHMEDI)
    Mbas kohes se diktatures komuniste ne si popull kishim nje magesi te thelle shpirterore,Mbas shembjes se regjimit ateist ne shiqperi nr i praktikanteve muslimane rritet dita dites sa dhe shume kristiane kane pranuar fene islame dhe tani falen 5 here ne dite dhe zbatojne me pikmeri fene e ndritur dhe ta paster te vetmen fe hyjnore e cila predikon besimin evetem tek Zoti
    [/B]
    Do tė lutesha tė me thoshe,VĖRTET I BESON VETĖ KĖTO QĖ THUA??
    A mund tė na i vėrtetosh me fakte ,qė njė KRISTIAN ėshtė konvertuar ne Mysliman??(Pėrveē Muhamedid ne Washington DC,i cili ishte konvertuar para tre vitesh nė mysliman dhe qė nė emėr tė allahut vrau nuk mbaj mend se sa tė pafajshėm,deri tani shifrat e konvertimit ne myslimanė ,besoj janė -ZERO-.)

Mos harro se nga 68% myslimanė nė Shqipėri,tani janė 50-50%.
    E di ēfare do tė thotė kjo,apo duhet ta shpjegojnė??

Perjashtuar nga Mod. Maska e Klevis2000
    Anėtarėsuar
    21-02-2003
    Vendndodhja
    Ne jeten reale
    Postime
    1,120

Re: Re: PSe mendoni ju qe Islami ka nje perhapje te forte tek rinia

Postuar mė parė nga *DJ-ALDO*
    Do tė lutesha tė me thoshe,VĖRTET I BESON VETĖ KĖTO QĖ THUA??
    A mund tė na i vėrtetosh me fakte ,qė njė KRISTIAN ėshtė konvertuar ne Mysliman??(Pėrveē Muhamedid ne Washington DC,i cili ishte konvertuar para tre vitesh nė mysliman dhe qė nė emėr tė allahut vrau nuk mbaj mend se sa tė pafajshėm,deri tani shifrat e konvertimit ne myslimanė ,besoj janė -ZERO-.)

Mos harro se nga 68% myslimanė nė Shqipėri,tani janė 50-50%.
    E di ēfare do tė thotė kjo,apo duhet ta shpjegojnė??
    O DJ ALDO une se di ku banon ti por nese shikon ne shqiperi dhe ne bote ka nje ngritje te nr te muslimaneve megjithese shume presion psikologjik u be mbas 11 shtatorit Megjithate ne greqi itali alngli france me ane te refugjateve islami po gjen shume perqafime jo sepse eshte feja ime po kjo ehste e vertet .vetem ne vende ateiste ka perhapje te kristianizmit themiate qe eshte te rrime shtremeber e te flasim drejte.Megjithate ne diten e premte vetem ne njeren prej xhamiave te tiranes mbushet pothuajse 2000 te rinj djem nga mosha 18-30 vjec.megjithate per politike gjithmone permnedet perqindja e popullsise qe jane kaq apo aq por ne realitet nuk jane shifra te sakta sepse ka shume muslimane me emer te cilet jane ateiste ose kristiane por megjithate ka nje rizgjim fetar rinor.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    per te vetemen arsye se feja islamike eshet veja me e bukur qe egziston!

. Maska e *DJ-ALDO*
    Anėtarėsuar
    03-03-2003
    Vendndodhja
    Asgjėkundi
    Postime
    297

Re: Re: Re: PSe mendoni ju qe Islami ka nje perhapje te forte tek rinia

Postuar mė parė nga klevis2000
    O DJ ALDO une se di ku banon ti por nese shikon ne shqiperi dhe ne bote ka nje ngritje te nr te muslimaneve megjithese shume presion psikologjik u be mbas 11 shtatorit Megjithate ne greqi itali alngli france me ane te refugjateve islami po gjen shume perqafime jo sepse eshte feja ime po kjo ehste e vertet .vetem ne vende ateiste ka perhapje te kristianizmit themiate qe eshte te rrime shtremeber e te flasim drejte.Megjithate ne diten e premte vetem ne njeren prej xhamiave te tiranes mbushet pothuajse 2000 te rinj djem nga mosha 18-30 vjec.megjithate per politike gjithmone permnedet perqindja e popullsise qe jane kaq apo aq por ne realitet nuk jane shifra te sakta sepse ka shume muslimane me emer te cilet jane ateiste ose kristiane por megjithate ka nje rizgjim fetar rinor.
    Kur flet me gjuhė statistikash,duhet qė ta ilustrosh atė.
    Nuk besoj se bindet njeri me fjale tė tilla.
    E VĖRTETA qėndron se nė Shqipėri,treguesit kanė ndryshuar nė mėnyrė DRASTIKE........por nė favor tė krishterėve.
    Kėto janė fakte,dhe pėr kėto ke mjaft artikuj si nga tė krishterėt edhe nga myslimanėt,por edhe nga vetė statistikat shtetėrore si edhe nga gazetarė e reporterė tė ndryshėm,vendas apo tė huaj,tė cilėt e vėrtetojnė mė sė miri NDRYSHIMIN mes pėrqindjes sė feve nė Shqipėri por edhe mė gjerė.
    Unė mund tė tė sjell me qindra shėmbuj tė PAGĖZIMEVE tė myslimanėve shqiptarė nė Greqi,por ka edhe tė tjerė qė sjellin raste tė ngjashme nė Itali,Gjermani,Francė,Angli,USA etj.
    Kėshtu qė ato qė thuhen nga disa kėtu,pėr myslimanizim tė tė krishterėve,janė IMAGJINATA dhe asgjė mė shumė se sa PROPAGANDĖ.
    Pastaj ē'jane 2000 vetė nė njė xhami??!!
    Janė shumė??Ėshtė shifėr e papėrfillshme,nė se e krahasojmė me ata qė shkojnė nė kisha ,apo me ateistėt.

Perjashtuar nga Mod. Maska e Klevis2000
    Anėtarėsuar
    21-02-2003
    Vendndodhja
    Ne jeten reale
    Postime
    1,120
    jam shume dakort o dj aldo qe shume shqipetare kane nderruar fene ne greqine dhe kete shume prej tyre e kane bere te detyruar nga sanksionet greke megjithate shume prej tyre kur vijne ne shqiperi thojne se jemi muslimane sepse shume prej atyre e nderruan per arsye ekonomike dhe jo si bindje .Tani nese ti nuk e di qe ne vendet perendimore ka nje perqafim te islamit besoj se me genjen sepse jo vetem ne amerike por edhe ne europe shume krishtere kane pranuar fene islame prandaj disa lobe te fshehta palnifikuan nje ndryshim te botes sot dhe imazhit te muslimaneve dhe islamit sot.Prandaj sot kadareja me shoke kane frike prej rritjes se muslimaneve sepse Islami eshte si nje lume i cili vazhdimisht rrjedh dhe nese ti ja nderpret rrugen ai gjen rruge tjeter per te rrjedhur.Tani ato qe tii thua 2000 kane nje familje por kane dhe fis por kane dhe shoqeri dhe per kete bota e ka frike sot islamin se keta 2000 per dy vjet shumohen shume prandaj duan ta ndalojne lumin te rrjedhe.Por harrojne se burimin e ka dikush tjeter ne dore dhe ai leshon uje me shumice dhe ia prish pengesat .
    Dj aldo kur te flasesh per kristinizmin duhet te dish se cfare ai predikon cfare ka te mire dhe te keqe .Pra dhe nje here ti leme parrullat se mua megjithese nuk me pelqejne parrullat por me detyroni dhe mua te punoj me to per tiu kundervene juve.
    megjithate shendet dhe reflektime ne shkrimet e ardhshme.

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ortodoksia Shqiptare sot
    Nga Orientalist nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 08-09-2010, 10:11
  2. Muhamedi, Nje Perpjekje Perendimore Per Te Kuptuar Islamin
    Nga forum126 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2006, 10:44
  3. Shqiptarėt Popull Solidar
    Nga [A-SHKODRANI] nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 29-01-2006, 20:16
  4. Historia E Perhapjes Se Islamit Ne Bote
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 83
    Postimi i Fundit: 05-06-2005, 06:58
  5. Kombi shqiptar ne prag te mijevjeēarit te trete - shkruar nga Ismail Kadare
    Nga Kallmeti nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 18-12-2002, 09:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •