Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 43
    bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    nje keshille te jap une ... mundohu te kontrollosh ndenjat e tua .. dhe jo te kene ty ato ne kontroll ... fundja fundit .. ju akoma sjeni takuar ne real life ... kaq gje ke ne dore .. te kontrollosh veten .. ske arritur deri ne ate pike qe te cmendesh kaq shume ...

anyway .. te uroj te kthjellosh ndjenjat .. u will see everything .. it's gonna be ok .. jane thjesht ndjenja kalimtare .. ato te comp .. lol

pink
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    tetove
    Postime
    5
    tung e nderuara loti ne sy , me vjen keq per kete qe te paska ndodhur por sdi qka me te than me te vertet me vjen keq ama duhet te ballafaqohesh nje dite me realitetin me ate qe eshte e jo me ate qe e imagjinon sdi tjeter qka te te them me ka ndodhur edhe mua kjo qe te ndodh ti tash por se di se si te them jam pajtuar me ate qe thonte ajo pasi qe nuk munda me e kundershtu se e dojsha dhe mendova se eshte me mire per te dy si te thot ajo e jo pastaj te me thot se ti e bane krejt kete dhe nese e don ti ate duhet me ia tregu dhe me u ballafaqu me ate qe eshte e jo nje dite te pendohesh dhe te thuash se pse nuk ia thash ate qe e ndjesha per te kaq kisha.

ju pershendes.

Authentic Maska e DeuS
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Keto jane emocione shume te zakonshme ne gjinine femer . Dilema eshte nje fenomen qe e shoqeron femren tere jeten e saj. Sidomos kur dilema shkaktohet nga deshira per te magjishmen " Dashuri " . Kujtdo nga ne i ka bere vaki te ndodhet mes dy zjarresh . Ndoshta edhe mes tre zjarresh . Per mendimin tim , ilaci me i mire i kesaj semundjeje eshte KOHA. Koha do jete gjykatesi me i mire i ceshtjes tende. Mos u tremb nga dashuria kurre . Merri gjerat lirshem dhe do shohesh sa mbare do shkojne. Nese tkurresh ne vetevete dhe ke frike nga kjo ndjesi , nuk do jesh kurre ne gjendje te triumfosh mbi dilemen e krijuar.

Merre lehtshem " Cudia me e madhe tre dite zgjat "

i/e regjistruar Maska e LoTe_Ne_Sy
    Anëtarësuar
    17-12-2003
    Vendndodhja
    Ne Boten E Endrave
    Postime
    9
    Ju falenderoj te gjitheve per keshillat qe me dhat,tani per tani e kam mbledhur pak veten dhe di se cfare bej,pak a shume jam terhequr qe te shikoj sa interesim ka ai person per mua,dhe me sa kam par ka interesim te madh,te pakten deri tani.
    Po megjjthate do rri akoma qe te shikoj rragimin e tije,do kem te reja se shpejti dhe do ju them.
    JU FALANDEROJ DHE NJE HERE TE GJITHEVE PER KESHILLAT
    Jini shume te sjellshem...
    :@hhMe thuaj <te dua>
    sa te dua une,
    kaq me mjafton,
    nuk dua me shume:@hh

The_Only Maska e Hena_22
    Anëtarësuar
    06-11-2003
    Vendndodhja
    Ne parajse
    Postime
    23
    Helloooo LoTe_Ne_Sy
    Jam Kleri
    Te them te drejten ke gabim te madh qe je dhashuruar me nje person ketej nga interneti,ke ber gabim te madh,por Deus ka nje gje te drejte qe Koha eshte ILACI me i mire,rri shiko se cfare mendimi ka dhe ai personi,lere nje fare kohe te mendoj te interesohet,dhe pastaj vepro.
    mos u rrezo shpejt se eshte keq,rri ajo qe je dhe mos enderro gjera qe mbase edhe nuk ekzistojn ndo nje here.
    Ndaj rri menduhu mire,gjeje me veten tende nje here pastaj mendo per te tjeret,se nuk eshte qe e ke aty afer,dhe te besh plane,kaq kisha per te then.Me fal qe po ta them ne kete menyr por keshtu llogjikoj une ------>nga Hena_22
    JeTa EsHtE e BuKuR pEr aTa qE e JeToJnE,
    JeTa EsHtE pEr QeJf PeR aTa Qe E gEzOjNe,
    AsHtU sIc EsHtE DhE dAsHuRiA,
    PeR aTa Qe DiNe Te DASHUROJNE

i/e regjistruar Maska e LoTe_Ne_Sy
    Anëtarësuar
    17-12-2003
    Vendndodhja
    Ne Boten E Endrave
    Postime
    9
    Ju falenderoj te gjitheve per keshillat,nuk di se cfare tjeter tju them,
    por me ate personin u takuam i tham nga afer dhe te gjitha jan e ne rregull
    Kur te kem te reja do ju them
    se kam shume per tju then
    Gezuar vitin eri 2004
    bye ja kalofshi mire
    :@hhMe thuaj <te dua>
    sa te dua une,
    kaq me mjafton,
    nuk dua me shume:@hh

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    tetove
    Postime
    5
    gezohem qe jeni takuar dhe shpresoj se do t`ia kaloni mire me ate dhe ishalla do te jeni te lumtur ne jeten tuaj.

i/e larguar
    Anëtarësuar
    16-10-2003
    Vendndodhja
    italy
    Postime
    94
    gezohem sh edhe un qe e ke takuar kete person
    tani domosdo do ndryshojn gjerat (ne te mire e kam fjalen)

i/e regjistruar Maska e DGman
    Anëtarësuar
    30-12-2003
    Vendndodhja
    Wichita KS USA
    Postime
    78

Ndjenjat

Sja u ndryshon dot ndjenjat te tjereve.
    Ti sduhet te jesh pishman nqse ti e ke kryer punet tende ne ate lidhje por vec ec perpara se do behesh pishman me vone
    Le ti harrojme kishat xhamiat
    dhe maskarenjte qe ka qeveria,
    se ai qe eshte burre
    dhe s'ka per te vdek kurre,
    eshte ai qe i ben
    lavdi vendit te tij.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    90
    Hey Lot ne sy, jam happy for you qe u takuat dhe ishalla po ju shkon mire.
    Remember your yesterdays
    Live your todays
    Dream your tomorrows!

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •