Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 43 prej 43
    Heartless Maska e White_Angel
    Anëtarësuar
    11-01-2004
    Vendndodhja
    Kristal......
    Postime
    1,293

Unhappy

E dashur Lot_ne_sy me vjen vertet keq per ty. Por do te te them te jetosh REALITETIN.E di qe kjo ne keto momente eshte teper e veshtire per ty po veri gur zemres.Shiko rrotull teje hape zemren dhe syte dhe do te gjesh vertet nje njeri qe ta kesh afer e ta shohesh perdite dhe jo te dashurohesh mbas ca germave .Ndoshta jam pak e ashper po po te shikosh rreth e per qark ka plot djem te mire qe ty do te te duan.Dhe mos u fut ne chat persa kohe mbase e harron ,dhe do ta shohesh se sa mire do ndjehesh dhe ndoshta do qeshes me veten tende kur ta kthesh koken mbas.Mgjth une te uroj te gjitha te mirat dhe shpresoj ta kalosh kete gjendje sa me pare
    O Zot per vete sdua gjë jo...por për prindërit nje dhëndër të bukur!

Perjashtuar nga Mod.
    Anëtarësuar
    06-07-2003
    Vendndodhja
    kat dyt siper shpis rremes:)
    Postime
    245
    Postuar më parë nga White_Angel
    E dashur Lot_ne_sy me vjen vertet keq per ty. Por do te te them te jetosh REALITETIN.E di qe kjo ne keto momente eshte teper e veshtire per ty po veri gur zemres.Shiko rrotull teje hape zemren dhe syte dhe do te gjesh vertet nje njeri qe ta kesh afer e ta shohesh perdite dhe jo te dashurohesh mbas ca germave .Ndoshta jam pak e ashper po po te shikosh rreth e per qark ka plot djem te mire qe ty do te te duan.Dhe mos u fut ne chat persa kohe mbase e harron ,dhe do ta shohesh se sa mire do ndjehesh dhe ndoshta do qeshes me veten tende kur ta kthesh koken mbas.Mgjth une te uroj te gjitha te mirat dhe shpresoj ta kalosh kete gjendje sa me pare

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    mos u hidhero o i hidheruar dhe mos u gezo o i gezuar ; dua te them me kete qe ndjenjat qofte te mira o te keqija jane per njeriun por por duhet te ecim se jeta eshte vecse nje udhetim dhe nese pushon me shume se cduhet do humbasesh me shume se cduhet ; pra nund te them vetem besim shprese dhe dashuri .

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •