Hej lot ne sy
bej sic te thote zemra se ndryshe do ta vuash gjithnje
Hej lot ne sy
bej sic te thote zemra se ndryshe do ta vuash gjithnje
Te dashurosh dike pa e njofur dhe pa e patur afer eshte e veshtir,por jo e pamundur.
Ne shumicen e rasteve fundi eshte i hidhur,prandaj do te rekomandoja(sado qe nuk do e maresh hic ne konsiderat) te mbushesh nje here me ajer te paster dhe te mendosh pak me thell dhe te arrish te zgjedhesh nje rruge qe eshte me e mira per ty pa e ven veten ne siklet.
Jeta nuk lidhet mbas imagjinatave,dashuria nuk o comp.
"O bindu o permendu o merr malet e cemendu"
ju uroj gjithe te mirat te gjitheve... ndoshta ne teori jemi te gjithe mirenjohes te veprimive tona fjala e urte thote (jashte valles kercejne te gjithe bukur) dashuria eshte nje ndjenje qe askush nuk ka mundur te shpjegoje pse gjithcka na duket kaq e bukur kur biem ne dashuri&kur ajo lind ne kushte jo te mira (si largesia) atehere ajo kthehet trishtim... thone qe dashuria ne largesi eshte era, qe fik flaken e dobet te qirinjve dhe forcon zjarrin madh. por une di te them qe: cfare nuk shofim nuk mund ta besjme dhe cfare nuk prekim nuk mund ta ndjejme. gjithe te mirat miq&engjej.
So__
ka peshq plot deti rrusho, nqs ske kallam peshku hudh rrjeten dhe se s'ben ke per te kap) shaka
nga ana tjeter
cajupi me duket ka thene:
...... se kam pare perendine
shoh ngahere dashurine
dashuria mbreteron
se njeriu pa te srron
cilin te besojme tanime
dashurine a perendine
perendia e vertete eshte dashuria vete
...keshtu qe ndiq zemren po me mend ne kokee kembe ne toke
ciao
Lot ne sy, une lexova disa shkrime te tuat..motra degjo, ti e ke takuar thjeshte ne chat ate cunin, dmth ti i beson dashurise virtuale, fakti tregon qe ty ste ben te vuash dashuria, por iluzioni saj. Mundohu te tregohesh me realiste, beso ne ndjenjat e tua, dhe shikoje boten me sy, leje shkrimet e fjalet e kompjuterit. Pas monitorit njerzit behen me shume fytyra, dhe dashuria virtuale loz nepermjete fjalesh jo ndjenjash.
A man loses his sense of direction after 4 drinks--A woman after 4 kisses.
Hi Lot_ne_sy me vjen keq per ngjarjen tende se te gjithe e kane nje ngjarje te tille nuk je e vetmja,por duhet ta kalosh me fuqine tende kete gje. Duhet te keshe vullnet per ta kaluar.
Nje keshille nga une do te ishte qe ne kete rast ti vesh freret imagjinates dhe te mundohesh te shikosh cdo gje ne nje kendveshtrim te qarte,por dua te te them qe gjeja me e mire per te mos u brengosur dhe merzitur eshte qe ti te dalesh me shoqerine dhe te jesh shume aktive ne bisedat dhe sidomos ato qe perbejne humor,por dua te te them qe mire do te ishte te mundoheshe ta afroje ate djalin dhe te mundohesh ta njohesh mire,nuk dua te te them qe me njohjen e tij te gjesh difekte tek ai sepse sic dihet te gjithe kemi difekte por ajo qe dua te them une eshte qe ta njohesh per te krijuar nje imazh te qarte te personalitetit te tij qe te mos kesh nevoje te shikosh endrra me syhapur,dhe mbas kesaj je ti ajo qe e ke ne dore fatin tend dhe jo ndjenjat e tua..........me durim arrihet gjithcka por ne vecanti me durim arrihen ato gjera qe neve na duken te paarritshme.Postuar më parë nga LoTe_Ne_Sy
Mire se ju gjeta qe gjitheve,shpresoj tja kaloj mire midis jush,te them te verteten kam ca dite qe jam rregjistruar ne forum por nuk dija si te prezantohesha,ME FALNI por une nuk do them se cila jam dhe nga jam,por do futem direkt ne teme,do shkruaj per dashurin,dhe per nje nje person qe me eshte futur ne ZEMER keto kohet e fundit,jam shume keq shpirterish,dhe nuk di cfare te bej,me kan faj te gjithe,nuk duroj dot njeri te me flasi,nervat i kam ne kulem,ju lutem shume me thoni cfare te bej se nuk di,temen e kesaj qe po me ndodh do ta shkruaj here tjeter.
ju falenderoj nga shpirti per mirekuptimin,bye
me respekte nga Floriri
Gjithmone ka nje zgjidhje, edhe per gjendjen tende. Prit dhe shpreso!
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
. zemer qendro ne kete dashuri dhe fitoje , nuk blihet as shitet por fitohet mund te plagosesh por do jetosh dhe do triumfosh mbi te keqen . thjesht lufto
Mire se erdhe ne forum.
Nqs se do te isha ne vendin tend une do te beje gjithcka ta fitoja ate dashuri edhe gjene me te fundit.
so fight for that til the end.
When I First Saw You...
I was Afraid To Meet You...
When I First Met You...
I was Afraid To Kiss You...
When I First Kissed You...
I was Afraid To Love You...
But Now That I Love You...
I'm Afraid To Lose You...
Krijoni Kontakt