Ja dhe dy dite...
Pastaj dhe une do festoj gezimin e nje marrezie si gjithe njerezia...shuarjen e nje viti nga jeta.
Ja dhe dy dite...
Pastaj dhe une do festoj gezimin e nje marrezie si gjithe njerezia...shuarjen e nje viti nga jeta.
Liridona
I vetmi ndryshim midis kohes dhe jetes eshte se koha
shkon e vjen, ndersa jeta shkon por s'vjen!!!!!!!!!
Liridona ke absolutisht shume te drejte, per nje dukuri te tille
por ja qe eshte pjese e pa ndashme e jetes sone, keshtu
qe jemi te detyruar ta pranojme si nje largim i suksesshem nga nje
vit plot me probleme, apo nje largim i paharrueshem prej nje viti plot me gezime dhe lumturi!!!!!
Jeta ne konceptin e kohes eshte si nje "zinxhir delikat" (prej alumini) i cili po te terhiqet pa llogjik, keputet
dhe po te keputet nuk terhiqet me!!!
Ndryshuar për herë të fundit nga EXODUS : 29-12-2003 më 21:55
Liridona fat shendet dhe suksese per vitin e ardhsesh por njikosisht edhe ngushllime per vitin qe lam pas (kshtu diqka ishte mesazhi im) atehere un kujtoj se ka edhe diq qe lidhem me teme kur them ngushllime per vitin qe lam pas sepse donn te thot po ndjehem i merzitur nga shkurja edhe e nji vitit te jetes sone....
Ndryshuar për herë të fundit nga Shiu : 03-01-2004 më 14:54
2004.
dymijë e tre
zjarre
më kapluan
dymijë e katër
zjarrfikës
më duhen
është një natë
kur motmotet ndërrohen
dasht e pa dasht...
The greatest obstacle to discovery is not ignorance - it is the illusion of knowledge.
Laguna,
"Ditari i Meditimeve" dallon prej forumit "Pyetni Psikologun" ne ate se askush ketu nuk kerkon keshilla psikologjike.
Nese ke ndonje meditim tendin qe ka te beje me temen e hapur e te nderthurrur me dic artistike, je e mirepritur.
Shiu, moderator
Ndryshuar për herë të fundit nga Shiu : 04-01-2004 më 21:05
Mikut tim
E lexova me dhimbje pikellimin tend.Natyrisht i shkruar ne nje moment te tille pervec
ndjenjes,mbart me vete dhe gjera qe s`te takojne ty ti thuash e ti besh.Jo miku im,nuk peshtyhet mbi dashurine.Nuk peshtyhet mbi “Stelaren”tende.Ne fund te fundit nuk peshtyhet mbi dashurine ku eshte nje pjese e mire e zemres tende e jetes tende ndoshta me te bukur, pa cka se ku eshte strehuar.Nga do qe te shosh e ngado qe te shkoje,do e mbani me vete e mbi vete edhe pse ne konceptime te ndryshme.Rastis keshtu,qe ajo qe krijon me pastertine qte jete ne nje vend te gabuar,por mos ke frike se dashuria jote perlyhet.
Dashuria nuk jeton me plehrat.Ne rastin me te keq ajo shperthen nje trendafil kengesh,ne nje terndafil perflakes,verbues per ata qe e percmojne ate dhe e marrin neper kembe.
Nuk ke pse te peshtysh sepse te tjere do ta bejne nese nuk e kane bere ende.Do ta bejne te tjere qe e kane bere dhe para kesaj dhe per fund do e bej edhe ajo mbi veteveten.
Sepse nuk mund te ndodhe ndryshe.Le te mbetet ndjenja jote ashtu e paster,shpirterore,qiellore.E mos harro;rralle here gjerat e bukura jane shperblyer mire,perndryshe bota sdo te qe e tille,me intriga me dhimbje e me poshtersi,nuk do qe kaq kontrakdiktore sa qeshte.Nuk do qe kaq e mire aq sa eshte edhe e keqe.Dhe per mbyllje, dashuria sdo qe dashuri.
Liridona
Mua vetem kjo me pelqen.Postuar më parë nga Liridona
Dashuria nuk jeton me plehrat.Ne rastin me te keq ajo shperthen nje trendafil kengesh,ne nje terndafil perflakes,verbues per ata qe e percmojne ate dhe e marrin neper kembe.
Shpesh kalojme para te bukures dhe nuk e verejme
(Dritero Agolli)
Te gjitha jane thene
Krijoni Kontakt