hi...welcome....![]()
hi...welcome....![]()
Kufirin te thana...sinorin ke thana dhe pik! ;)
ckemi mo cuni mirse erdhe more ne forum![]()
>*<" The key to happiness is having dreams, the key to success is making them come true." >*<
hi barby girl mos kerce shume se me harxhove filmin duke te ber fotografi.
hahahahhahha cuni epo tani ne me harin dot mir ne sme harin cte te bej un te gjej nje tjeter ateher me te shkathet tanilol keshtu kercej un
![]()
>*<" The key to happiness is having dreams, the key to success is making them come true." >*<
hahahha ti je cene....
Kufirin te thana...sinorin ke thana dhe pik! ;)
faleminderit albacutegirl per mireseardhjen. sic e the dhe vet ja bere paq ..... kjo kercimtarja ma beri 8 me 2 thuaj.Do ndryshoj profesion se sqeka gje me ket goc as ne assisten sdal dot, jo ne pension jo e jo. kercer moj kerce per ty eshte dynjaja
epo mir e e more vesh de pse si the ti se keshtu jan fotografet mo qe lodhen duke mar do futo apo qe ju mbarohet filmi me mir ndroje dhe gjej ndonje tjeter qe eshte me i pershtatshem per ty se per kete sqenke gjelol un ate pun kam do kercej se dynjaja per mua eshte po he
![]()
barbygirl me gjej na nje profesoin se ngela duke kerkuar edhe spo gjej gje
po asho na dergo nje check me sa me shume dollarr $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
hi elda
Postuar mė parė nga CUN-DETROITI
Jam njė anėtar i ri nė kėtė forum. Pasi lexova disa gjėra pėr anėtarėt e tjer vendosa tė shkruaj edhe unė dicka per veten time. Jetoj ne Michigan Usa. Kėtu ne amerik shumicn e kohes e kaloj duke punuar, duke chatuar ne kompjuter edhe disa orė duke studiuar
Binte njė shi pranvere
nė jetėn time hyre ti
mė quajte bijė Venere
engjėllushė me sytė e zi
Qenien time ta fala
Ta dhurova rininė
po nuk e dita se fjala
mund ta vras dashurinė
Gėnjeve kur mė betove
nė amshimin e dashurisė sonė
rėmbeve lumturinė time
dhe ike nga une pėrgjithmonė