Merite me shume e Schumacherit,eshte me te vertete shume i madh.
Merite e Schumacher
Merite e Ferrarit
Merite e bashkepunimit
Merite me shume e Schumacherit,eshte me te vertete shume i madh.
Wild and crazy can't be lazy
Sado i mire qe eshte Ferrari ... mendoj se merita
i takon Schumacherit![]()
Mendoj Se Eshte Merite E Bashkepunimit
Shumaker dhe ekipi i tij qe erdhi nga Beneton + Todt transformoi Ferrarin e atyre viteve qe me zor fitonte nje gare ne sezon ne ekipin absolut qe eshte sot. Per te kuptuar sa eshte merite e Shumakerit dhe sa e Ferrarit shikoni pilotin tjeter te ekipit. Shumaker humbi kamiponatin dy here ne garen e fundit te vitit (97, 98) nderkohe qe Irvine skishte fituar asnje gare. Perkatesisht Shumaker ka dale i 3, 2, 2 (pa llogarit 99 kur theu kemben) ndersa Irvine 10, 8, 4. Kurse vitet e fundit makina ka qene me mire dhe shihet ne diferencen e pikeve ndermjet Shumakerit dhe te dytit. Barrikelo ka qene i 4, 3, 2, 4 dhe 2 nderkohe qe Shumakeri ka dale pese here rresht kampion.
Per te pare diferencen e Shumakerit nga Barrikello dhe per te pare se sa ndryshim ben Shumakeri te Ferrari kujtoni sezonin 2003 (Shumaker 6 fitore, Barrikelo 2) dhe 2004 deri sa u shpall kampion (Shumaker 12 fitore, Barrikelo 0).
Lulet edhe mund ti shkelin por Pranveren nuk mund ta ndalin dot.
Fitoi Schumaheri i Ferrarit.![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Merite e bashkepunimit
You don't lead by hitting people over the head-that's assault, not leadership.
merite e bashkepunimit por Shumi eshte Shumi dhe po jep max.
Per mua : Ferrari dhe Shumacher kombinojne shume mire bashke.
Ferari sigurisht qe eshte makineria me e mire ne bote , por pa nje pilot te sukseshem nuk do kishte kurre sukses ne karrier si kompani.
Marrim nje shembull : Pse barichelo i cili eshte me Ferari nuk del ne vend te pare , por del schumacher ?!Po te mos jet piloti Schumacher Ferari sdo kete sukses.
Ja edhe nje shembull tjeter ne MotorGP :
Rossi : me HONDEN shkelqen.Mekaniket thojne se merita eshte e motorit dhe jo e pilotit.
-Rossi shkon tek kompania Yamaha ! Cfare ndodh !?
-Yamaha ne vend te pare . Honda largohet me pike.
Rosi & Yamaha.
Bashkepunimi luan rol me te rendesishem per nje kompani makinash apo motorash.
Rejdi
Paj spo di be.. Une them qe Ferrarit sepse Gjith Kush mundet vetem te jet ndoj kush aty..dhe une me qen do fitoj.. keshtu qe une them qe Ferrari.. pa Schumaherin
Mendoj Se Eshte Merite e Bashkpunimit. Pa Ferrari Sdo Kishte Shumacher, Pa Shumacher Sdo Kishte Ferrari.![]()
Jeta ime, mban emrin e saj..
Krijoni Kontakt